Gradinita Georgescu ABC- impresii
Buna fetelor si Craciun fericit
as vrea sa-mi spuneti si mie daca ati auzit ceva despre gradinita Georgescu ABC din sectorul 2. Orice fel de pareri sunt binevenite
multumesc
mussette
Raspunsuri
lemia50 spune:
Depinde ce cerinte ai tu de la o gradinita.Gradinita nu este luxoasa,dar este curata,am copilul de 1 an acolo,nu se stie de epidemii sau alte chestii,doctorita ii controleaza in fiecare dimineata amanuntit,daca are de luat siropel sau un medicament aduci fara probleme,au grija sa i-l dea.Mincarea este in sistem catering ,dar este buna si controlata.Am avut copilul la o alta gradinita cu bucatarie proprie si intr-o luna de zile au fost TREI indigestii generale.Daca as reprosa ceva este ca la orice miscare iti ia banul(cursuri,fotografii,sala de teatru pentru serbare,cadoul adus de Mos),dar sintem in economia de piata.Educatoarele,cel putin ale mele,sint foarte active,foarte dornice sa faca treaba buna.Doamnele care ingrijesc copii nu sunt foarte tinere si,poate de asta,au foarte multa rabdare.Una peste alta,fara sa vreau am spus numai de bine.
Sabina spune:
Si fetrita mea merge acolo, la grupa de germana.
Ce am eu de zis: merge pana la 12.30 doar,
Dar de imbolnavit se imbolnaveste si nu sunt multumita la capitolul asta, pt ca nu mi se pre normal sa duci copilul cu siropelul dupa el, si nici sa-l primesti cu muci.
ce imi place e ca ii place fetii...la grupa ei e o educatoare f f draguta (cea de la pregatitoare e una f tanara si ambitioasa, mai are de lucru insa la "dulceata", e f militaroasa
da, imediat scoti banutu...dar serbarea a fost aboslut minunata, la teatru, cu lumini, microfoane, scena etc:)
CEl putin la grupa de germana copiii au parte de un mediu foarte placut, si pentru mine e elementul cel mai important.daca nu ar fi chestia cu imbolnavirile n-as avea nicio obiectie....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
sweetmelon spune:
Fetelor, ma intereseaza cateva aspecte va rog:
Sabina,ce inseamna "f militaroasa"? Este dura, nu e calda vis a vis de copii?
Lemia, am vizitat si eu gradinita, si intr-adevar cam modesta.
Pe mine ma intereseaza mai mult atitudinea fata de copii. Educatoarele sunt rabdatoare? copii se ataseaza de ele? Mai ales la grupa mica. Si inca ceva: se schimba educatoarea de la grupa la grupa sau se merge cu aceeasi?
lemia50 spune:
Educatoarele nu se schimba de la un an la altul.Imi pare rau ,dar educatoarea pe care am vazut-o eu la grupa mica(chiar la serbare) nu mi-a parut deloc atasata de copii,chiar foarte distanta.Cere sa mergi la grupa,o vezi si este imposibil sa nu iti faci o parere a ta de la prima vedere.
sweetmelon spune:
Oricum nu ma impresionase gradinita intr-un sens bun, daca si educatoarele sunt distante...m-am cam lamurit. merci pt raspuns!