Racusori, la apel! (45)
Raspunsuri - Pagina 3
MirelaV spune:
neata.
umm.. revelion. unde te simti bine. si la restaurat poti merge.. pt k acolo chiar daca nu cunosti pe nimeni, la petreceri de genul asta te imprietenesti. acum.. depinde si cum sunteti voi.. si daca mai gasiti bilete. suntem deja in 29...
eu am mai multe variante de petreceri.. insa anul asta as sta fix in casa.. fix in varful patului ![]()
sunt obosita si suparata
abia astept sa treaca 2008...
o zi si o saptamana minunate sa aveti..
ies sa platesc o factura..
MirelaV 
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
sa beau o cafea rece
.
Puii de zebre sunt bine, ieri a iesit unul din cuib, sunt tare dragalasi. Si, Mire, nu l-am dadacit pe Adi ca nu a stat pe-acasa, profita si el sa-si vada prietenii. Insa aseara l-am prins la o tura de rummy, si a luat bataie
! Daca nu e plecat, e pe net
.
Noi tot acasa vom face revelionul. Imi pare si bine si rau. Am o stare de nestare...
ca nu mai am loc de copii la calc.
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
am platit si eu ce mai aveam.. am facut 3 cumparaturi, mi-am luat si vopsea de par (sa vad cand o sa am chef.. k au fost dati cand a stat in dulap la baie si cate 1 luna).. si cam atat. acum o astept pe prietena mea la o cafea.. si.. atat. nici un chef n-am .. de nimic
viki, daca ai kupil acasa,. normal k nu ai loc la pc. singur a venit?
MirelaV 
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
terminat in sens bun .. sau il termini saracu' de tot? ![]()
uf, acum fiecare cu pc lui.. nu te mai descurca uwe

MirelaV 
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
terminat
ha ha ha . uwe nu are ce sa-i faca. eu am rezolvat si pc-ul lui
si ca multumire l-a parolat ![]()

Miki
mikiriki spune:
ha ha ha
i-am multumit
. vreau sa-i vad mutrisoara cand va incerca sa intre pe net de pe pc-ul meu ha ha haha
Miki
mikiriki spune:
Vicky, astept pozele cu zebrutele ![]()
Alexalina, noi ramanem acasa de Rev. nu putem lasa Misterul singurel acasa ![]()
Miki