Racusori, la apel! (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Vicky multumim de cafea! Unde mergeti sambata la sanius? Ce as mai merge si eu...n-am mai mers la munte iarna de vreo 2-3 ani.

Tare frig si urat mai e afara.. Ma trage rau la somn vremea asta..

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Amalia, mergem in excursie organizata de d-na invatatoare, la Azuga. Nu ma incanta un autocar plin de copii intre 8-10 ani, dar ma incanta ideea de a iesi din Buc. macar pt. o zi.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Am platit si noi pentru o exucrsie care ar trebui sa se faca luna asta tot la munte...la Paraul Rece, dar se va duce singurel, ca si la cealalta.
Lasa, ca o sa-ti prinda bine si eu m-as duce doarc a sa ies, daca n-as alapta...l-as lasa cu sotul ca n-ar zice nu.

Citat:
citat din mesajul lui preda_vicky

Amalia, mergem in excursie organizata de d-na invatatoare, la Azuga. Nu ma incanta un autocar plin de copii intre 8-10 ani, dar ma incanta ideea de a iesi din Buc. macar pt. o zi.

Vicky

pozici

Mergi la inceput

Buna dimineata, e pregatita. Mi-e soooooomn, nici nu pot sa gandesc. Azi noapte am visat urat, n-am dormit prea bine, si cand in sfarsit adormisem si eu mai bine, a sunat ceasul. Mai
poate ma dezmeticesc cat sa pot schimba 2 vorbe.
fetele.

Mergi la inceput

Neata fetelor!
Vicky multumesc pentru cafea! Deja fara cateva guri dimineata, nu ma pot clinti. Nasol cu visele alea. Mai patesc si eu asa cand sunt foarte obosita si ma culc seara cu capul plin de ganduri.
Si mie imi e un somn de mor. Cred ca si vremea asta e de vina.
sa aveti o zi cat mai buna!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hello

Va pup pe toate de la distanta pt ca mi-s virusata

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello
pase proaste...

Mergi la inceput

e gata si va asteapta.
Dau lui Miki cea virusata, Mirelei ca sa-i treaca pasele proaste, Amaliei ca e singura care mai schimba o vorba cu mine pe-aici, dar si absentele, ca poata asa mai apar si ele.
Inainte de excursie sotul e racit, se trage de nas, pe mine de la curent ma doare o ureche, insa copilul e sanatos si sper asa sa ramana! In alta ordine de idei!Fetelor, am nevoie de voi, heeeeelp!
Foarte pe scurt, luna viitoare Adi implineste 20 de ani, organizez o petrecere surpriza. Vreau sa servesc gustari reci, aperitive, salate. Va astept cu idei, sugestii, si de ce nu, retete de meniu.
Mii de multumiri anticipat si multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

neata!!!

Vicky, multumim de cafea...hmmm..idei de aperitive:
-oua umplute cu pate de ficat si galbenus de ou( se umplu albusurile)
-ardei umpluti cu branzica ( amesteci branza fagaras cu cascaval ras si marar)
-ciuperci cu maioneza
-ciuperci umplute( putina margarina, cu putina branza sarata si marar , amesteci, obtii o pasta si umplii palariile ciupercilor)
- felii de sunca de praga umplute cu cascaval si puse la cumptor( o minunatie!)
-poti face o salata de vinete

Eu sunt cam ametita ; lui Mihaita ii iese un dintisor si e toata ziua marait...noroc ca doarme noaptea, dar se trezeste devreme...

va pup si o zi buna!!...
-

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata la toata lumea.
Vicky multam de cafea si iata cateva retete pe care le-am facut si eu si ti le recomand.

1.ROSII / ARDEI UMPLUTI CU PASTA DE CONOPIDA.

-1 conopida mica
-1 ceapa mare
-4 catei usturoi
-ulei, mustar,maioneza.
Preparare: conopida se fierbe si se toaca marunt.Ceapa se caleste la foc mic.Se face maioneza,se adauga ceapa fara ulei ( in prealabil scursa ),mustar, usturoiul pisat,la final se pune conopida si se amesteca.Toata compozitia se pune intr-o rosie taiata sau intr-un ardei, o bunatate .

2.RULADA DE CARNE

-350 g carne de porc
-350 g carne de vita tocata
-1 ou
-1 felie de paine inmuiata in lapte
- sara,piper
Preparare : carnea de porc se taie o parte din ea cubulete mici, restul se toaca. Se amesteca carnea tocata de porc,cu vita + oul.Se pune intr-o tala de chec,se da cu ou pe deasupra si cu pesmet.Se serveste cu castraveti /gogosari acrii.

3.[red RULADA DE CASCAVAL]

-300 g cascaval
-1/2 pachet unt
Preparare : Cascavalul se rade pe razatoarea mica.Se amesteca cu untul si se face o pasta uniforma.Se intinde o folie de celofan, se unge putin cu ulei, se intinde cu mana 1 strat uniform de pasta din cascaval.Peste starat se intinte o cutie de pateu porc/pasare, amestecat cu saree, piper, unt + castraveti murati taiati marunt.Deasupra se pun 1-2 oua fierte,taiate in 2 sau felii.Se ruleaza totul in celofan si se da la rece pana a II-a zi. E super bunaaa.

4. FELII DE CASTRAFETE ORNAT

-1 castravete in folie mare
-1 pachet somon afumat de 250g / 300g
-200 g branza Philadelphia
-50 g unt
-1 legatura mica marar
- sare,piper.
Preparare : Castravetele se taie rondele.Branza si untul la temperatura camerei se spumeaza ( se freaca pana devine o spuma .Se adauga sare,piper,marar si se amesteca fff bine. Crema obtinuta se spriteaza peste rondelele de castravete,apoi se fac 1 fet de trandafirasi din somon.
PS: MANANCI DE MORI

5. MUSCHI DE PORC LA CUPTOR [/red]
PS : SE POATE SERVI SI RECE CU GARNITURA DE CARTOFI !

-1 muschi de porc potrivit
-cimbru,rozmarin,salvie,sare gronjoasa
-usturoi -4-5 capatani.
Preparare : Se amesteca usturoiul, cimbrul,salvia,rozmarinul + sarea gronjoasa. Seunge bine muschiul su sosul de mai sus.Se baga la cuptor pe grilaj,dedesupt se baga o tava cu apa / sau poti pune cartofi.Se tine la cuptor 1h/30 min.Se tine 45 minute pe o parte si 45 min pe cealalta parte.
Aceasta reteta este o nebunie totala,toate mirodenile de mia sus intra in carne si are un gust fenomenal.

Vicky daca mai vrai cate ceva spune-mi sau daca ai nelamuriri sunt aici.

Fetelor va pup maxim pe toate de la cap la coada si invers.

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput