Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

SAbinutz, ce frumos petreceti! sa va fie de bine, si Erika asa sa ramana toata viata, in centrul atnetiei

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Sabina, vata simpla sau umeda?
Imi imaginez cu a fost la voi zilele astea,iti doresc multa putere sa treci peste asta si lui Ghighi si Soniei forta sa reziste. Mititelul sa-i faci neaparat niste analize de sange, sa nu fie Doamne fereste vreo infectie. Bine macar ca a mancat, cat ar fi de putin e ok pentru el, este un pas spre vindecare.
Si boala la Andrei a inceput brusc, abia acum 2 zile a inceput sa tuseasca usor. Ma gandesc acum ca poate nu trebuia sa-l scot din casa ieri. Am iesit afara si la intoarcere nu s-a mai oprit din tuse, de-am ajuns cu el la 1 noaptea pe la spitale. Mi-e groaza la gandul, ca va incepe Alexandra gradinita si sigur va lua ceva de pe acolo si pentru Andrei ca doar sunt frati nu?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL

cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gataa, pus poze in albumul de Craciun . Puteti vedea cadourile pe prima pagina, petrecerea pe a2a, iar pe ultima gasiti un musafir surpriza.

Iata aici ce i-a sugerat Alex Mosului sa imi aduca la anul. Sunt de acord!!!!

Va pupic si va doresc petrecere frumoasa, si un an nou cu tot ce va doriti!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, de de coma Alex:))
Musafiru doar cu spatele...ntz ntz ntz

Valentina, vata simpla.
Goghe a mancat in toate zilele mai putin ieri. Dar daca mai continua cu febra sigur cer niste analize...acu doarme, nu stiu cre-i situatia.
La Sofia e f ciudat, ca ea se simte perfect in afara de tuse, care nici aia nu e mereu, si totusi dr a zis ca la ea e mai complicat decat si-a imaginat vazand-o cum sare prin casa . Da e cuminte la siropuri si picaturi in urechi.
Insa Bioparoxu s-a lasat cu trantit de mobile, asa infiorator i s-a parut. N-am cum sa i-l dau....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:

thjjjhgjckc ijddjkcxkv,hlb vi ib hv fuvikfu ufm n 76vn y cj yfh ycy 7cy ycj

Valentina, mesajul asta l-a transmis Andrei? Ca vroia Eliza sa-i raspunda pe aceeasi limba . la toti bolnaviorii.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Roxana vazut atomicii...tare simpatici ,cred ca se inteleg tare bine.

Am incercat azi sa-i fac din nou aerosol max 5 min si alea sau lasat cu urlete si plansete...din piept se aude un harait destul de puternic.
oare ce sa-i mai dau pt fluidizarea secretiilor.

Sabina nici noi nu am dormit azinoapte...nu stiu de la muci sau de la dinti...nasol cu temperatura.
Ai incercat cu o seringa de nurofen sa-i administrezi medicamentele ?asa cate putin pana ia toata doza.

Mergi la inceput

Valentina sanatate piticului! si mie mia fost frica sa o scot pe fetita afara tocmai din cauza bolii...nu stiu daca fac bine sau rau.

saraca sa cam saturat in casa,se tot duce la geam si se uita afara.

Mergi la inceput

Papanash voi cum mai sunteti???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:

thjjjhgjckc ijddjkcxkv,hlb vi ib hv fuvikfu ufm n 76vn y cj yfh ycy 7cy ycj

Valentina, mesajul asta l-a transmis Andrei? Ca vroia Eliza sa-i raspunda pe aceeasi limba . la toti bolnaviorii.

mariana, amandoi draguta, cot la cot. Este modul lor de a va ura toate cele bune pentu 2009. Pana sa ma prin eu ce fac ei acoo il si trimisesera. L-am sters repede dar vad ca ai fost mai rapida decat mine. Voi ce facti? Eliza este bine? Dar tu?

cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Iata aici ce i-a sugerat Alex Mosului sa imi aduca la anul. Sunt de acord!!!!

roxana, te rog spne-i Alexandrei sa ma treaca si pe mine in scrisoarea Mosului pentru 2009. Mi-ar prinde bine si mie un asa cadoul de sarbatori.!
Am vazut si cum au petrecut copii sarbatorile. Foarte frumoasa micuta gospodina-balarina. Sa inteleg ca Alex si Andrei vor imparti acelas pat cat esti tu plecata, iar atomica, nu va mai face cinste numelui si te va astepta cu o mancarica calda preparata la bucataria primita cadou?

cat de mare este Andu

Mergi la inceput