Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)
Raspunsuri - Pagina 9
Sabina spune:
SAbinutz, ce frumos petreceti! sa va fie de bine, si Erika asa sa ramana toata viata, in centrul atnetiei![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
valentina_22 spune:
Sabina, vata simpla sau umeda?
Imi imaginez cu a fost la voi zilele astea,iti doresc multa putere sa treci peste asta si lui Ghighi si Soniei forta sa reziste. Mititelul sa-i faci neaparat niste analize de sange, sa nu fie Doamne fereste vreo infectie. Bine macar ca a mancat, cat ar fi de putin e ok pentru el, este un pas spre vindecare.
Si boala la Andrei a inceput brusc, abia acum 2 zile a inceput sa tuseasca usor. Ma gandesc acum ca poate nu trebuia sa-l scot din casa ieri. Am iesit afara si la intoarcere nu s-a mai oprit din tuse, de-am ajuns cu el la 1 noaptea pe la spitale. Mi-e groaza la gandul, ca va incepe Alexandra gradinita si sigur va lua ceva de pe acolo si pentru Andrei ca doar sunt frati nu?![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cat de mare este Andu
Roxana_G spune:
Gataa, pus poze in albumul de Craciun . Puteti vedea cadourile pe prima pagina, petrecerea pe a2a, iar pe ultima gasiti un musafir surpriza.
Iata aici ce i-a sugerat Alex Mosului sa imi aduca la anul. Sunt de acord!!!!![]()
Va pupic si va doresc petrecere frumoasa, si un an nou cu tot ce va doriti!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Sabina spune:
Rox, de de coma Alex:))
Musafiru doar cu spatele...ntz ntz ntz![]()
Valentina, vata simpla.
Goghe
a mancat in toate zilele mai putin ieri. Dar daca mai continua cu febra sigur cer niste analize...acu doarme, nu stiu cre-i situatia.
La Sofia e f ciudat, ca ea se simte perfect in afara de tuse, care nici aia nu e mereu, si totusi dr a zis ca la ea e mai complicat decat si-a imaginat vazand-o cum sare prin casa
. Da e cuminte la siropuri si picaturi in urechi.
Insa Bioparoxu s-a lasat cu trantit de mobile, asa infiorator i s-a parut. N-am cum sa i-l dau....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ramonaiani spune:
| Citat: |
thjjjhgjckc ijddjkcxkv,hlb vi ib hv fuvikfu ufm n 76vn y cj yfh ycy 7cy ycj |
Valentina, mesajul asta l-a transmis Andrei? Ca vroia Eliza sa-i raspunda pe aceeasi limba
la toti bolnaviorii. Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
14+
laviniaN spune:
Roxana vazut atomicii...tare simpatici ,cred ca se inteleg tare bine.
Am incercat azi sa-i fac din nou aerosol max 5 min si alea sau lasat cu urlete si plansete...din piept se aude un harait destul de puternic.
oare ce sa-i mai dau pt fluidizarea secretiilor.
Sabina nici noi nu am dormit azinoapte...nu stiu de la muci sau de la dinti...nasol cu temperatura.
Ai incercat cu o seringa de nurofen sa-i administrezi medicamentele ?asa cate putin pana ia toata doza.
laviniaN spune:
Valentina sanatate piticului! si mie mia fost frica sa o scot pe fetita afara tocmai din cauza bolii...nu stiu daca fac bine sau rau.
saraca sa cam saturat in casa,se tot duce la geam si se uita afara.
valentina_22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Valentina, mesajul asta l-a transmis Andrei? Ca vroia Eliza sa-i raspunda pe aceeasi limba la toti bolnaviorii. |
mariana, amandoi draguta, cot la cot. Este modul lor de a va ura toate cele bune pentu 2009. Pana sa ma prin eu ce fac ei acoo il si trimisesera. L-am sters repede dar vad ca ai fost mai rapida decat mine.
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Iata aici ce i-a sugerat Alex Mosului sa imi aduca la anul. Sunt de acord!!!! |
roxana, te rog spne-i Alexandrei sa ma treaca si pe mine in scrisoarea Mosului pentru 2009. Mi-ar prinde bine si mie un asa cadoul de sarbatori.!
Am vazut si cum au petrecut copii sarbatorile. Foarte frumoasa micuta gospodina-balarina. Sa inteleg ca Alex si Andrei vor imparti acelas pat cat esti tu plecata, iar atomica, nu va mai face cinste numelui si te va astepta cu o mancarica calda preparata la bucataria primita cadou?
cat de mare este Andu