Uter hipercontractil (3)
Raspunsuri - Pagina 8

monica2008 spune:
buna fetelor sunt si eu o mamica fericita de iulie august si sunt f fericita ca v_am gasit .si eu am contractii cam 3_4 la ziii de cele mai multe ori sunt nedureroase doar cand ma obosesc prea tare sunt dureroase.eu pe la 20 de sap am avut sangerare nu chiar sangerare o pata mai mica cam cat un banut si de atunci ma confrunt cu contractiictile astea blestemate.dar suunt optimista si ma rog sa treaca timpul repede si peste 16 sap sa_mi vad puiutul.pana at ma rog la dumnezeu sa fie bine si stau linistita fara sa fac efort
vva urez sarcini usoare si bebelusi sanatosi
monica mamica in devenire+23
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

eumada spune:
monica nu ta asa.du-te la doctor si verifica-ti puiutul ca nu e de glumit.Eu am dureri foarte mari....ma doare tare de tot dar sper sav fie bine pana la urma.Diagnosticul este de amenintare severa de avort la mine si luptam amandoua pentru mai bine.
ai grija te rog...
Mada 17+
Eva-Maria

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Fetelor maya a nascut? Ce mai face?Ce mai faceti voi? |
Nu mai stim nimic de Maya, nici la odiseea de martie-aprilie nu a mai scris nimic.... Si nici nu avem cum sa luam legatura cu ea...

Denisa-Madalina

AMR 6 saptamani

monica2008 spune:
eumada am fost sap trecuta si totul ok oricum bebe il simt cum misca aproape toata ziua si satu mult mai linistita.joi pe 19 ma duc iar la dr sa imi masoare colul sa nu se fi scurtat doamne fereste,eu sper doar in bine si ma rog sa treaca timpul mai repede sa imi vad iubirea
va doresc si voua la toate sarcini usoare si la termen la toate cu bebelusi sanatosi
monica mamica in devenire+23
denis stefan

Eseea spune:
daca are cineva nevoie donez : o cutie si jumate papaverina, un flacon Dopegyt ( lipsesc 2 pastilute),o cutie nospa, nospa injectii
astept pm
Mami de fetita
si de baietel

Carmenela spune:
Buna seara fetelor,
Sunt o veterana a acestui subiect, ma gasiti la primele raspunsuri din primul capitol..
Am intrat scurt sa va dau curaj....am fost in situatia voastra, cu contractii toata sarcina si risc de avort...Am nascut prin cezariana la 39 de saptamani...o fetita scumpa care are acum 7 luni.
Am intrat sa va spun ca atitudinea face foarte mult rau...sau bine ..dupa caz... Fiti optimiste, radeti mult, ganditi-va la bine, cantati...O sa fie bine!
Eu de la Gynipral aveam tensiune mare, de ma urcam pe pereti...asa ca mi s-a dat Dopegyt parca.. Traiam cu nospa in loc de mancare, ca altfel...... Gynipral am luat 2 pastile/zi, pentru ca la mai mult explodam...mi s-a facut rau...
Cam atat vroiam sa va zic...
Va doresc sarcini usoare si nasteri la termen!Si MUUUUUUULT optimism!
Va pup pe toate!
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela

monica2008 spune:
carmenela multumim pt sfaturi
eu deja multumesc lui dumnezeu ma simt mult mai bine contractii am 1 la 2_3 zile si sper sa scap de tot de ele.azi ma duc la dr sa imi masoare colul sper in bine
va pupic pe toate
monica mamica in devenire+24
denis stefan

joanna27 spune:
Bine v-am gasit!
Raportam ca Doamne Doamne ne-a ajutat si am ajuns cu bine la termen.
Mai avem cateva zile si il si depasim, ceeace la un moment dat mi se parea un vis.
Carmenela are dreptate, trebuie sa fi-ti optimiste,sa va rugati mult si sa aveti incredere in bebei vostri.Puiu meu mi-a demonstrat ca e un luptator si de abia astept sa il tin in brate.
Am stat in pat de la 6 saptamani, cu tratament, o gramada in spital, dureri, sangerari, contractii, infectii si multe altele.Dar multumim
Celui de Sus suntem bine, si oricand as lua de la capat.
Maya nu mai stim nimicde tine, sper ca seti bine si iti tii printesa in brate.pe toate si cau sus!!!
C
elui de sus 39+

eumada spune:
neatza fetelor
Nu stiu ce sa cred.Absenta voatra sa insemne ca totul e bine si ca nu avetio de ce va plange?
E perfect sa stiti daca e asa.Este absolut perfect.
Noi suntem mai bine Am fost la un doctor in iasi care a spus ca terbuie mult repaus si liniste si gata.Pericolul e oarecum trecut,sa am doar mare grija la efort si la odihna.Poate ma fac balonas
Sper sa nu.Nu de alta dar eu inca purtam inainte de sarcina hainele din facultate..
Noi suntem o fetitza perfecta si delicata....o domnisoara...
Va pupam pe toate celelalte
Mada 18+
Eva-Maria

joanna27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada neatza fetelor Nu stiu ce sa cred.Absenta voatra sa insemne ca totul e bine si ca nu avetio de ce va plange? E perfect sa stiti daca e asa.Este absolut perfect. Noi suntem mai bine Am fost la un doctor in iasi care a spus ca terbuie mult repaus si liniste si gata.Pericolul e oarecum trecut,sa am doar mare grija la efort si la odihna.Poate ma fac balonas ![]() Sper sa nu.Nu de alta dar eu inca purtam inainte de sarcina hainele din facultate.. Noi suntem o fetitza perfecta si delicata....o domnisoara... Va pupam pe toate celelalte Mada ![]() ![]() |
Eumeda ne buram ca esti bine...fa ce zice medicu si o sa fie totul ok.
Noi suntem bine in sensu in care asteptam sa vina minunea pe lume..dar e cam berbecut si nu prea da semne ca vine
Asa ca asteptam si