de ce oi fi vrand sa divortez?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
am zis ca-i fac un copil si nu-mi reuseste (ma rog, nu ne reuseste), probabil ar fi fost un liant ceva mai puternic.

Aceste cuvinte ne doare
Un liant puternic, asa cum a fost primul copil pentru casnicia cu primul sot, nu?
Faza cu revelionul in foursome avea macar ceva picant. Asta cu pruncul e chiar dureroasa. Si cam...rudimentara.

Citat:

deschizand acest subiect, am sperat ca cineva ma ia la trei parale sa-mi zica ce prostie fac ca intentionez sa divortez... si ca motivele de divort, alea serioase, sunt altele.

Eu ma cam 'indoi' ca astea au fost intentiile tale. Dar sunt convinsa ca o sa imi explici astfel incat sa inteleaga si mandea, care-i mai grea de cap.

primul copil a venit inaintea primei casatorii si nu a fost un liant ci motiv de disputa... a fost doar un gand, o idee, ma impingea si ma sfatuia lumea, sa mai fac inca un copil, nu am apucat sa mi-l doresc f. tare, "intentionam", adica imi dadeam toata silinta sa vreau sa fac un copil...
cat despre intentii, au fost momente cand mi-am zis ca o fi fost numai o toana, pentru ca asa a perceput-o si sotul, ca pe-o toana care a sperat ca-mi trece, ma inteb din loc in loc daca mai vreau sa fac asta si inca mai vreau.. evident peste o luna ma voi inteba inca o data - ne-am dat termen de gandire 6 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Iubita, nu-s psiholog da cam asta cred io ca stau lucrurile:

1. Esti frumusica si primul te-a vrut (nevasta trofeu-asa se numeste), ai calcat pe bec si ai ramas gravida. Mama ta (nota 10 pt pusul piciorului in prag) a incercat sa te ajute. Nu o judeca te rog, dar crede-ma ca tot ce a facut a facut din inima si cu gand bun pentru tine si sufletul din "burtica de 7 luni in rochie de mireasa". Dupa ce s-au terminat amorurile v-ati plictisit unul de altul si uite divortul.
2. Cu copil mic.... dar aspiratii mari la feti frumosi ...fara speranta si cu palme serioase "de la viata" il gasesti pe actualul care te accepta cu tot....copil..etc...sarac dar ...esti frumusica (nevasta trofeu) si te cere. Spui DA, dar te iubeste ...unde-i funn-ul???

Se numeste prada si pradatorul acest joc. Femeia care DORESTE NUMAI BARBATUL CARE SE OBTINE GREU , si invers. Un partener care se obtine relativ usor ...nu prezinta interes, unul greu de obtinut pare MANNA FROM HEAVEN.

Accepti sa fii amanta ...nenorocitului care isi aduce nevasta la masa cu tine...si tu iti bati joc de omul care te-a acceptat cu copil, scoala....
Lasa-l, divorteaza dar nu-i plati cu asa o injosire.
Nu te judec draga mea si ai o viata inainte si merita sa ti-o traiesti cum vrei. O meriti din plin. Dar omului acesta care te accepta asa cum esti nu merita sa i-o strici si mai mult. Lasa-l si va fi fericit, si vei fi si tu fericita apoi , o sa vezi. O sa gaseasca el o femeie care o sa il aprecieze pt. bunatate si tu POATE bb cel dorit.
Altfel va complaceti amandoi in nefericire...mai mult,,...si mai mult.
Happy life! my dear

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

PAPUSA, COPILUL NU-I UN OU SI CASNICIA O MAIONEZA, TINE MINTE ASTA. NU MERGE...MAI PUNEM UN OU MAI INGROSAM MAIONEZA... NOOOOPEEEE

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
...
deschizand acest subiect, am sperat ca cineva ma ia la trei parale sa-mi zica ce prostie fac ca intentionez sa divortez... si ca motivele de divort, alea serioase, sunt altele.

Motivele alea seriose le are sotul tau!
Acum te intreb fara a fi rea si fara mistouri, ci ptr. ca sunt chiar curioasa: CAnd ai stat la masa cu iubita amantului tau, ai putut-o privi in ochi? Ai putut vorbi cu ea ca si cand nimic nu ar fi intre tine si iubitul EI? Cand te intorci acasa de la amant iti poti privi sotul in ochi fara sa simti o piatra maaaaaaaaare pe suflet??? Eu nu am fost niciodata 'cealalta' si d-aia intreb, ca nu stiu cum e... dac anu vrei sa imi raspunzi, no problem.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

1. Esti frumusica si primul te-a vrut (nevasta trofeu-asa se numeste), ai calcat pe bec si ai ramas gravida. Mama ta (nota 10 pt pusul piciorului in prag) a incercat sa te ajute. Nu o judeca te rog, dar crede-ma ca tot ce a facut a facut din inima si cu gand bun pentru tine si sufletul din "burtica de 7 luni in rochie de mireasa". Dupa ce s-au terminat amorurile v-ati plictisit unul de altul si uite divortul.
2. Cu copil mic.... dar aspiratii mari la feti frumosi ...fara speranta si cu palme serioase "de la viata" il gasesti pe actualul care te accepta cu tot....copil..etc...sarac dar ...esti frumusica (nevasta trofeu) si te cere. Spui DA, dar te iubeste ...unde-i funn-ul???

Se numeste prada si pradatorul acest joc. Femeia care DORESTE NUMAI BARBATUL CARE SE OBTINE GREU , si invers. Un partener care se obtine relativ usor ...nu prezinta interes, unul greu de obtinut pare MANNA FROM HEAVEN.

Accepti sa fii amanta ...nenorocitului care isi aduce nevasta la masa cu tine...si tu iti bati joc de omul care te-a acceptat cu copil, scoala....
Nu te judec draga mea si ai o viata inainte si merita sa ti-o traiesti cum vrei. O meriti din plin. Dar omului acesta care te accepta asa cum esti nu merita sa i-o strici si mai mult. Lasa-l si va fi fericit, si vei fi si tu fericita apoi , o sa vezi. O sa gaseasca el o femeie care o sa il aprecieze pt. bunatate si tu POATE bb cel dorit.
Happy life! my dear

Asa creste mare puiul

In afara de ce am ingrosat sunt de acord cu ce spui tu; dar ce a rezolvat maica-sa cu a fortat-o intr-o casnicie de gura lumii??? Divortul nr. 1, dorinta de o familie normala, a sarit cu capul inainte in casnicia nr. 2 si va urma divortul nr.2... si toate astea ptr. gura lumii.

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
...

Acum te intreb fara a fi rea si fara mistouri, ci ptr. ca sunt chiar curioasa: CAnd ai stat la masa cu iubita amantului tau, ai putut-o privi in ochi? Ai putut vorbi cu ea ca si cand nimic nu ar fi intre tine si iubitul EI? Cand te intorci acasa de la amant iti poti privi sotul in ochi fara sa simti o piatra maaaaaaaaare pe suflet??? Eu nu am fost niciodata 'cealalta' si d-aia intreb, ca nu stiu cum e... dac anu vrei sa imi raspunzi, no problem.

_
Victoria Isabella

nu au fost amanti, cititi mai cu atentie inainte de da cu parul; ok, au flirtat, mici jocuri; si chiar daca ar fi fost amanti, cine ne da noua dreptul sa judecam???
sotul ei e major, vaccinat, stie cum sta problema; nu-i convine, poate pune el punctul pe I, nu?

Ruxita, nu stiu ce sfat sa-ti dau; in tinerete cred ca am fost cam in aceeasi situatie ca a ta (un tip extraordinar, ar fi facut orice pt mine, doar ca... nu exista pasiune si iubire din partea mea, si m-am purtat execrabil cu el desi n-o merita); diferenta intre situatii,- nu eram casatoriti, nu era un copil la mijloc; cand m-a lovit , am plecat imediat din "relatie", fara sa ma uit in urma si fara sa-i spun macar imi pare rau

daca simti ca ai incercat totul si nu merge... mai bine separati-va pana nu ajungeti sa va urati...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

Happy life! my dear

Asa creste mare puiul

parca totusi nu mi se pare un joc, fiind vorba de viata mea, iti dai seama ca e cam greu sa accepti una ca asta...
voi incerca sa ma fac ceva mai inteleasa... in privinta barbatului de care sunt indragostita... l-am tatonat in prealabil, mi-a dat de inteles ca nu ar avea nici nevasta, nici macar logodnica si cand l-am intebat ce zodie e prietena lui, m-a intrebat care dintre ele.. am ramas cu impresia ca e chiar un barbat liber care nu are niciun angajament serios pe moment, dar nu faptul ca ar fi un barbat disponibil mi-a trezit interesul fata de el...
voi incerca, desi mi-e al naibii de greu si complicat, daca si asa imi iau vot de blam atunci renunt pe vecie...
niciodata nu am manifestat un prea mare interes pentru sex... aveam o problema serioasa in... ok, sa scurtam povestea ca e un pic prea lunga... nu stiu cum e cu amantii, habar nu am, cand si-o "pun" la cine, la el, la ea, in lipsa sotului, in lipsa iubitei, noi nu suntem amanti ca atare din lipsa cronica de timp si nici nu avem nevoie de atingeri, sarutari, imbratisari sau prea multe cuvinte... se intampla de cele mai multe ori la distanta, 3 m e suficient, o singura privire de-a lui e suficienta ca sa simt cum imi fuge pamantul de sub picioare, mi se scurtcircuiteaza toate sistemele, am spasme, puls accelerat, imi retin cu greu geamatul pe care vreau sa-l urlu... imi tremura picioarele desi le tin strans incrutisate samd... ne mai si scriem si de regula unuia din noi ii vine sa inghita mouse-ul, intalnirile sunt rarisme, contra cronometru, 5 min. pe un alt hol, alt etaj, incerc sa-i evit privirea, ne-am "despartit" pe mail de vreo 4 ori intr-o luna, o luam de la capat, totul e sa-i evit privirea... dar mai e si vocea lui, cand vorbeste cu clientii la tel... cand discutam profesionale e alta dilema.. . pierdem sirul frazelor, imi zice ca e nevoit sa-s aminteasca in fiecare secunda subietul discutiei... am vazut o data un video cu un tip care de la distanta provoca orgasme - evident intr-un show, era vorba de activarea unui centru al creierului nu stiu cum si nu stiu de pe unde (am impresia ceafa), in cazul de fata, al lui nu cred ca o face constient... se numeste pasiune... evident nu poate sa dureze si suntem constienti de chestia asta... ce-ar mai fi de zis? nu am dezvoltat sentimente de vinovatie pentru ceea ce ni se intampla, mai ales ca avem o grija as spune exagerata pentru partenerii nostri, ar trebui sa-mi fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Cred ca si el isi doreste tot o relatie fara angajamente - doar sex si atat. Riscul e sa afle sotul. Trebuie doar sa cantaresti bine ce riscuri esti tu dispusa sa iti asumi.
Bafta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
...

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/
prietena lui e o tipa faina, am iesit la o plimbare cu ea, am baut un pahar de vin impreuna, am gatit la bucatarie, ne-am facut confesiuni, ne-am imbratisat la despartire, toate s-a intamplat cu el inainte s-o cunosc pe ea... oricum nu am sentimente de vinovatie, ii apartine, e al ei, ar trebui s-o comptimesc in vreun fel? ca i-l rapesc? in niciun caz - e un barbat liber... si ea la fel, cat despre mine - da, sunt casatorita, nu si in vreo puscarie de maxima siguranta, copilul nu imi e un pietroi pe care sa-l port de gat... ok, blamati-ma, dar zau ca nu ma simt culpabila de ceva... incerc ca joc cat mai fair... i-am spus sotului tot ce era de zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

ruxita, nu ai pm activat, nu ai niciun email trecut, cum as putea sa vb cu tine altfel decat aici? eu am pm, daca vrei poti sa-mi scrii sa-mi dai adresa ta de email, sa vorbim. te sarut!

La multi ani, tuturor!

Mergi la inceput