Dorinte si ganduri pentru 2009 ...
Raspunsuri - Pagina 5
larissa_79 spune:
Eu imi doresc sanatate si credinta!
Doamne ajuta!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
KorraKTM spune:
Imi doresc sa tin sarcina asta, sangerarea de azi sa nu fie asa de grav, incat sa nu ii pierd pe amandoi bebeii...macar sa ramanem cu unul.....
La Multi Ani!
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Eu imi doresc sanatate si credinta! Doamne ajuta! Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
Si eu...cu astea doua poti muta si muntii din loc.
Mai imi doresc insa sa petrec mai mult timp cu familia si prietenele mele, sa le spun astor oameni care mi-au fost mereu alaturi ca ii iubesc, si sa pretuim fiece secunda impreuna...
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
unboticutz spune:
eu imi doresc sa reusim sa ne ingrijim sanatatea si sa ne pastram linistea si echilibrul interior.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
sa nu-i uitam!
adrianaloy spune:
Lista mea pe 2009:
- sa fim cu totii sanatosi
- sa am mai mult timp liber/sa petrecem value time in 4(cu copiii) si in 2(doar cu sotul)!
- sa-mi gasesc un serviciu cel putin la fel de bun- dar mai aproape de casa
- sa economisim mai multi bani (sa cheltuim mai putin sau sa castigam mai mult- sau amandoua)
- sa slabesc 6-8kg (si sa raman asa!)
- sa-mi innoiesc toata garderoba
- sa inscriu baietii la cate un sport si sa ne tinem de el
- sa citim in fiecare zi carti ptr. copii
- sa redecorez casa
- sa fac mai multa miscare
- sa-mi iau certificatul de bookeeper
Cam astea ar fi cele pe care eu le pot controla...daca m-as apuca sa insir ce as vrea sa faca sotul sau copiii...sau parintii mei...ne apuca dimineata.
Un an plin de impliniri va doresc!
lai spune:
Si eu imi doresc in primul rand sanatate si armonie in familie. Apoi imi mai doresc sa ne iasa cartea verde, sa termin doctoratul, sa imi gasesc o slujba buna, sa ne luam o casuta si sa vina un bebe mic.
Lai
Ica 1975 spune:
Sa nu mai fie copii bonlavi si sa insanatoseasca toti copilasii, aspirantelor le doresc sa devina cat mai repede mamici, sa fim cu totii sanatosi si sa avem parte de-un nou an minunat, asa cum ni-l dorim fiecare.
La multi ani !!!
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
catya spune:
Ptr 2009 ii doresc fetitei Aidei sa se faca bine ,Dumnezeu sa o faca mare sa fie sanatoasa ,toti copilasii din lume care sufera sa fie din nou sanatosi .Ptr noi sanatate, ca in rest le facem pe toate.
batool67 spune:
Imi doresc ca toti copii si adultii sa fie sanatosi si fericiti. Imi doresc ca armele sa amuteasca, imi doresc ca oamenii sa aiba mai multa grija de mediu, imi doresc ca oamenii sa empazeze mai mult unii cu altii. Imi doresc ca lumea sa fie invaluita de aripa dragostei.