Iasule, mandra cetate (82)
Raspunsuri - Pagina 14
l_carmen2003 spune:
esti pe mess? Anca? ca iti spun mai multe daca vrei. intru si eu pe mess acum
Asadar raspunsule scoala 23 si 15. Nu am ajuns la Negruzzi inca dar da, scoala de masa fara fitze si serioasa.
ionitza spune:
salutari pe azi! si sa aveti o zi frumoasa!
vad ca avem copii cam de o varsta ....si Deea incepe in 2010 scoala, si as vrea sa o dau la 23, pentru ca e aproape de casa si are si after school si nu in ultimul rand e considerata scoala buna. sunt in cautare si eu de invatator/ invatatoare, asa ca, please! please! spuneti-mi si mie daca stie cineva ce invatatori au acum clasa a III-a...
Multumesc anticipat!

LauraD spune:
Buna dimineata!
Si eu sunt mamica de copilas care incepe scoala in 2010 si ma intereseaza informatii in legatura cu scoli si invatatori buni - mai ales din zona Podu Ros. Asa ca ma alatur rugamintilor de mai sus ....nume invatatoare Sc. 23.
Multumesc mult,
Laura
onyca1978 spune:
Buna, mamici. Este cineva care are copil de 7 ani si unul mic de 1,3 ani? Daca da, spuneti-mi si mie, va rog, unde va mai duceti cu ei in weekend sa va relaxati sau ce activitati distractive mai faceti?
ciufulici spune:
Draga Lorym si draga Lacramioara, va multumesc foarte mult pentru raspusnsuri.
Toate cele bune
adi69 spune:
Salutari cu temperaturi ridicate de la noi...
Catalina are enterocolita,nasol ,a vomat toata noaptea si acu ne luptam cu temp peste 39.
Voiam sa urez bun venit fetelor noi..cu ocazia asta aflam ca sant mai multe mamici care citesc pe aici..:)
Si o rugaminte
Pune cineva pe prima pagina numerele de telefon date de Lorym si LAcramioara(eventual daca vrea)?Ar fi bine de stiut ,la o urgenta...
buli spune:
huh, Adi, astea-s temperaturi de australia
sanatate 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
adi69 spune:
DA..din Australia..ce sa facem..
Insa am scapat de ele,deocamdata.
din cauza de varsaturi n-am putut da siropele si am baga spuzitoare la doua ore,o data novocalmin o data paracetamol,sosete cu otet in picioruse..i-a scazut,greu dar aseara la culcare avea doar putin peste 37 ![]()
Acum vad ca misuna si face prostiute prin casa,de unde deduc ca e bine,ma duc sa-i mai iau o temperatura..
Pupici..
iulia-stefy spune:
Adi, multa sanatate Catalinei. Numarul de telefon e 0770375450, dar firma nu stiu cum se numeste, spre rusinea mea. Atat stiu, ca sunt servicii medicale la domiciliu. Eu am avut nevoie in vara cand sotul era plecat si eram singura cu Stefy de niste perfuzii si nu puteam merge la spital, asa ca am experimentat pe mine si a fost ok. Si pe Stefy....
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Si acum m-am invrednicit sa pun Poze noi
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)