Iasule, mandra cetate (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Ieri am stat cu Alex si l-am dus la sc 23. Sa i-o arat etc. Mi-a spus ca nu ii place. -'De ce?', '-Ca nu are loc de joaca', '-Nu trebuie sa aiba loc de jaoca, are terenuri de sport si curte si sali de sport', '-La Viena aveau', '-Noi nu stam la Viena', '-Da, chiar, de ce?' No comments.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

carmen - misto replica lui Alex... te lasa 'speechless'
in Cantemir sala e prea departe. as incerca mai degraba in Tudor

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna,

Nu am gasit Adi inca o pensiune, adevarul e ca nici nu am avut timp sa caut. Am rugat un coleg care se ocupa de activitatea asta sa imi caute ceva. M-am mai uitat si la Hotel Alpin, recomandat, in Vatra Dornei, frumos, nimic de zis, cu facilitati (sauna, piscina, tra-la-la-uri), dar cu copil dupa noi ... Poate pana incepe vacanta voi gasi ceva.
Ionitza, bun venit. Am gasit eu intr-un Adevarul de seara cluburi de karate din Iasi si am pus deoparte ca vreau si eu sa il indrum pe Calin spre karate. Am sa caut acasa ziarul, daca nu l-am pus prea bine , maine am sa iti spun ce scria pe acolo. DAca nu vezi aici http://www.dojo.ro/index.php?id=154

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Catalina a facut un an karate,in Piata Unirii,blocul din statie,la demisol in spate.E o sala de fitnes/aerobic/karate .
Sensei-ul e tip de treaba,bun pedagog,de-o seama cu noi.Taxa era 50 ron /luna,trei antrenamente /saptamana si are grupa de incepatori si avansati copii.
Daca vreti nr de telefon..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Otto al meu face karate...shotokan(cred ca asa se scrie), de vreo 4 ani. Senseiul lor face si la Univ Cuza si in Tg Cucu la Clubul Sportiv Unirea cred(vizavi de lic . economic)si la fel ca si Adi iti spun ca tipul e ok....din toate punctele de vedere, copiii il iubesc...

In rest suntem ok, mai nou am inceput sa fac sirpo de ridiceh pt tusea copiilor...deocamdata vad ca e ok, si tusea mea e pe cale de disperitie, asa ca incercati...ridichi negre curatate de coaja, taiate felii subtiri, puse intr-un borcan si presarat pefiecare strat zahar sau miere. Imediat lasa o zeama care in combinatie cu zaharul sau mierea e chiar sirop dulce...si se dau cam 4-6 linguri pe zi. Tot de pe net am luat-o...
Pupici si multa sanatate,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata, dau si eu o in dimineata asta. cum va simtiti?
eu aseara am fost la o intalnire cu fetele si iar m-am culcat tarziu. saptamana asta mi-am facut de cap

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
O pentru cine doreste....

Adi, multumesc. Si la noi ies ultimii 4 molari, toti odata...

ionitza, o sala unde se fac karate, e la Liceul Cantemir.

Carmen, multumim. Super replica lui Alex...

Gabi, multumim pentru reteta. Si voua multa sanatate.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

'Neata,
Stiti de la ce varsta e indicat a se da copiii la karate? Oare 4 ani e prea mic?

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Constanta,depinde de la copil la copil.
Eu am dat-o pe Catalina la 5 ani ,majoritatea copilutilor,din cat am intrebat,incepusera pe la 5 ani,dar ,daca copilul isi doreste tare,il poti duce sa-l vada senseiul sa-si spuna parerea.
Oricum ,pana pe la 7 ani copiii nu se prea descurca cu orientarea in spatiu,si le e putin mai greu sa invete un kata ,dar se poate lucra cu ei,daca si ei doresc asta, de la varste micute.

Uite nr de tel-sensei Florin Sabaiduc telefon 0722414646,facea luni miercuri si vineri ,de la 18 cu incepatorii si de la 19 avansati.
Unele mamici profitau de faptul ca in acelasi local e sala de fitnes si,cat copiii erau la karate ele intrau la fitnes,unde aveau si reducere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

hello

azi dimineata la radio spuneau ca sunt si in Iasi cazuri de gripa, de pneumonii si nenumarate infectii respiratorii.

ati auzit ceva de pe la gradinite?
de vreo epidemie?

Vlad este acasa de miercurea trecuta - iar are sau a avut sper adenoidita (polipii inflamati - cauza deselor raceli se pare) - si nu stiu daca sa-mi fac de lucru cu el saptamana viitoare - adica sa-l duc 2 zile sa mai adune virusi.

PS: ca si noi am fost bolnavi in ultimul timp cu virusi luati de la copil - si cu manifestari mult mai agresive la adulti...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput