Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

LA MULTI ANI!!!

VA DORESC UN AN NOU FERICTIT SI PLIN DE BUCURII!!!

Maria 31+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Joanna, din nefericire venitul nostru este ...concediul medical. Eu stau de la 8 sapt acasa. sa inteleg ca tu ai conc med platit 85%??? sau nu am priceput eu bine. Eu il am platit cu 75 %, iar de cand am intrat la comisie mi s/a calculat 75% din cei 75% pe care ii primisem p[ana atunci. Iti dai deama ce venituri impozabile am... Dar sa ne rugam la sanatate pentru copilasii nostri si sunt convinsa ca nu ne va pierde Dumnezeu.

Dupa parerea mea, dar nu coincide cu a lor, baza de calcul ar trebui sa fie salariul de baza pt ca ala e impozitat, nu?

SANATATE SI BUCURII IN NOUL AN

Floric asa cum zici sa ne ajute Domnu sa ne fie bine bebei ca in rest ne descurcam noi.
Si la mine e la fel cu CM 75% si ce ma frustreaza cel mai tare e ca nu se tine cont de salaru de incadrare macar, ca din ala contribui.
In fine v-am pisalogit destul.
UN AN BUN LA TOATA LUMEA!!

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Seara buna burtici!!!
Maya, Maria_rubi ma bucur ca sunteti bine.
va facem si noi o urare:

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru voi si familie.
Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!SI BEBEI SANATOSI!!!
"La Multi Ani!"

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

LA MULTI ANI!
Azi ametim bebenacii cu sampanieUn pic de tot sa nu se dea dea berbeleacu prin burtici
Ce e fain? Se duce anul in care ai fost jumatate de timp insarcinata si vine altul in care os a fii doar un sfert (cel putin eu asa sper pt mine) si ne vedem si puiutii
Abia astept 2009

25+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelor, la toate va doresc multi ani si numai bine, un an nou fericit alaturi de puiutii vostri!

Mami de fetita si de baietel 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

PETRECERE FRUMOASA SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI REALIZARI
LA MULTI ANI!!!!!!

PS: Aveti grija cu sampania la toate

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu caru, ce doriti si sus paharu. Un an nou fericit!

28+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bun gasit!Am intrat si eu un picut sa va indrept catre voi numai ganduri bune, urari de bine si sa va spun ca ma rog alaturi de voi sa ne dea Doamne Doamne la toate bebei sanatosi, voiosi si frumosi, si sarcini cat mai usoare in continuare!Va pup, un An Nou minunat va doresc!Ana-Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Noul an sa va aduca sanatate, bucurii, bebici sanatosi si numai fericire. LA MULTI ANI !

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

LA MULTI ANI !SA NE ADUCA NOUL AN BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI, NASTERE USOARA, SANATATE, RABDARE, FERICIRE SI TOATE CELE BUNE.

2009 VA FI UN AN FOARTE IMPORTANT PENTRU NOI, VA FI ANUL IN CARE VOM DEVENI MAME. (nu vom uita niciodata acest an)

MULTA SANATATE VOUA SI BEBEILOR VOSTRI, DE ASTA AVEM NEVOIE ACUM.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze "calde" cu mine si fata mea

mitzica26+ sau

Mergi la inceput