Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
inais spune:
Seara buna!
Speram ca ati petrecut frumos de Craciun!
Am vazut toate pozele, am citit din urma...muuult de recuperat.
Vroiam sa va las niste poze cu Iasmi facute de Craciun (cateva) si restul la un studio de un nenea fotografu'. Le gasiti aici
Totodata vroiam sa ii urez Cadinei toate gandurile bune si...sa ii spun ca e ff important sa nu se intraineze de lumea din jur, sa incerce sa isi refaca viata cat mai repede si sa priveasca experienta asta ca pe o alta incercare de la Dumnezeu, primita pentru ca inseamna ca o poate depasi.
Mihaser muuulta sanatate puiului mare!
Gabitza...sanatate si pupic pt pui!
Anisiap incearca sa gasesti nume cat mai simple...internationale. Bon courage!
Alex&Sara iti doresc sa iei cea mai buna decizie cu care sa fi impacata tu si sotzul tau!
Pentru toti puiutzii serbati in ultimele zile un La Muuuuuuulti Aniiii!...cu intarziere!
Referitor la indemnizatie, tocmai am auzit la televizor ca luni se va decide ce si cum. Fie va fi o plafonare la 3 salarii medii pe economie, fie sume diferite aferente unor trepte de venituri.
Va si va las...deocamdata!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Alysh spune:
Ce dragutza e Iasminutza, in costumasul cu "first christmas" si in cel de ren! Dar poza mea preferata e asta
Vlady
MissParker spune:
LA MULTI ANI pentru Elena Cristiana, Petra Alexandra si Radu
Sanatate, bucurii, noroc, iubire, toate cele bune!!
Seara buna. Azi noapte nu prea m-am odihnit bine. L-am culcat pe la 20, cu grisulet si cu laptic la bord, dar tot m-a trezit la 23:15, la 2, la 4:30 si apoi la 6... Stiu, se poate si mai rau, ce sa zic...
Fetele, multumim de complimente ref. la Daviducul nostru Adevarul este ca si eu sunt topita dupa ochii lui. La inceput am fost socata sa vad cat sunt de albastri, acum ma rog sa-i ramana asa. Cica sansele ar fi de 6,5% sa iasa cu ochii albastri din parinti cu ochi caprui...
Cadinuta, asa e, ai mare dreptate, nicaieri nu scrie si nimeni nu povesteste ce grea e cu adevarat viata cu bebe mic, macar teoretic sa ne fi pregatit... Dar daca ar fi asa, nu crezi ca multi ar da bir cu fugitii inca dinainte? Nu ne-am mai inmulti deloc Ma bucur mult ca traiesti intens si constient ceea ce simti, astfel ai sansa sa scapi mai repede de durere, de suferinta, de dezamagire... Foarte putini oameni au puterea asta. Eu pana sa-l cunosc pe Bogdan eram genul care fugeam de orice durere constienta, motiv pentru care le primeam apoi prin boli... Prin Bogdan am invatat ca a accepta si a trai suferinta te elibereaza cu adevarat. El avea 23 de ani cand i-a murit tatal, l-a ingrijit pana in ultima clipa, in timp ce sora lui batea discotecile si nu voia sa se confrunte cu realitatea. De aceea ea este o narcisista isterica si are o viata de rahat, iar Bogdan este un om empatic, cald si sufletist... Cu toate ca azi m-a dracuit, of... dar dupa aia si-a cerut iertare si a promis ca nu mai face, mai ales cand i-am spus ca asemenea cuvinte lasa cratere in sufletul meu, fiindca eu toata viata mea de dinainte de el am fost exact acolo, la dracu, si credeam ca el ma va scoate de acolo Deci da, e foarte greu cu bebe mic, limitele personale ale fiecaruia trebuie redefinite si nu toti se dovedesc capabili de asa ceva... Bine ca ai aflat asta devreme si nu mai tarziu, cand Cosminelul ar fi realizat mai multe si poate trauma ar fi fost mai mare... Acum, la varsta asta, pentru el este ca si cum taticul nu ar fi existat niciodata, si la modul cum se comporta acest tatic devenit brusc invizibil, e chiar mai bine asa pentru Cosminel... Ah, sa stii ca David al nostru nu va avea bunici si eu consider ca – luand in considerare imprejurarile – e mai bine asa. Ce nevoie ar avea de niste bunici acriti, alcoolici sau mai stiu eu cum?
Alysh, ce mult ma bucur ca ai reusit sa petreci Craciunul cum ti-ai dorit Sunt curioasa daca iti va place filmul, sa-mi zici neaparat!
anisiap, si eu ma bucur ca ai decis sa pastrezi bebe 3. Numele mele preferate: David , apoi Luca, Bogdan... dar va fi greu de gasit un nume romanesc pe care sa nu-l poata poci francezii (care sunt la fel de netoti ca si nemtii cand e sa pronunte nume straine).
Cleo, pentru cuvintele frumoase pentru Cadina, sa speram ca reusim sa-i alinam putin durerea... Vorba ta, intalniti-va, mai fetelor, profitati de faptul ca sunteti in acelasi oras si iesiti cu bebeii, cunoasteti-va si sustineti-va reciproc, avem cu toatele mare nevoie de asta...
Lorich, Daria Ioana, Doloress, Vianne, am trimis pe contul comun o carte care cred ca va va ajuta si pe voi. Eu am inceput s-o citesc si mi se pare interesanta si folositoare. Se cheama „The No-Cry Sleep Solution“. Trebuie incercata si asta, nu?
Simo si Laurita, ce baieti frumosi avem noi, mai bine zis suntem cea mai frumoasa odisee!! Si eu sper ca lui David sa i se deschida multe inimi datorita ochilor frumosi, dar si datorita sufletului, inteligentei si caracterului, iar aici intervine raspunderea noastra ca parinti... Iar voi de Craciun ati fost doua frumoase, ca intotdeauna!! Cat despre slabit, din ianuarie...
dorinutza, tu ai intrat ca sa rasucesti cutitul in rana cu relatarea ca iepurasul tau doarme 10 ore pe noapte fara sa te deranjeze Ti-am vazut filmuletul, Stefan e frumusel foc!!
gabitzam, sanatate pentru Andreiutul febril!
mi_bebelina, si voua la fel, insanatosire grabnica!!
stefany, aveti -15°? Gata, scoateti costumele de baie, nu? Frumos globulet ti-ai tras ...
Doloress, ce cadou frumos, cu fundita Hehehe, eu le-am deosebit in poze pe gemenute ... ca m-am uitat la bebei Ref. la seriale, iti recomand un DVD recorder, poti inregistra si te poti uita la tot ce vrei, in etape, cand poti tu... eu fara asta m-as sinucide Tinem pumnii tare-tare ca grijile tale cu nodulii sa fie inutile...
Dordia, bravo pentru progresele lui Tudorel, ce baiat mare ai tu! Vino mai des pe la noi!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Simona nu ma mai satur uitandu-ma la poze ce copilasi frumosi aveti, toti trei sunt niste minuni! Am ghicit care cum sunteti! Simona e cu margele albastre-mov si Laura e cu margele alb-negru, este? Doloress si bulina Patrick (29.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=724a9b37307be7a490fa03&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Patrick |
Eeessstee!! Desi am tot inversat copilaii, vad ca ne-ai ghicit. Culmea e ca in citeva poze si eu am stat sa ma uit care cum e
Alysh
Inais, suuper pozicile, cea care e mentionata de Alysh e si preferata meaCe mutritze are Iasmi..Am ascultat si eu stirea la TV..tare curioasa sunt ce vor decide monstrii astia..
Anisiap, si mie imi place Luca..muult, dar la noi n-a vrut barbbate-miu.Ah si mai nou imi place Dimitri.Parca-mi pare rau ca nu i-am pus asa lui Matei, aveam david si dimitri, amindoi cu D
Miss
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ca_eric spune:
fetelor ce-am patit....a cazut eric de pe canapea..
l-am pus sa stea pe canapeasi la un moment dat am auzit buff..ma uit el ea jos..a plans putin ...l-am luat in brate si in 15 secunde a tacut...nu cred ca s-a lovit tare...deocamdata nu are semne de voma sau temperatura...m-am speriat de mor...imi bate inima tare...numai cand l-am vazut jos...cand imi amintesc imi vine sa plang...
ce sa fac?
Mami de Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
simonacip spune:
Ca_eric. Linisteste-te. Pupa baiatul sa treaca si gata. Ohoho de cite ori mi-a cazut mie david din patul mare care e destul de inaltut. Si a cazut direct pe parchet Daca nu da semne ca ar fi ceva ingrijorator, nu te mai gindi la asta. Lui i-a trecut deja
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ca_eric fetelor ce-am patit....a cazut eric de pe canapea.. l-am pus sa stea pe canapeasi la un moment dat am auzit buff..ma uit el ea jos..a plans putin ...l-am luat in brate si in 15 secunde a tacut...nu cred ca s-a lovit tare...deocamdata nu are semne de voma sau temperatura...m-am speriat de mor...imi bate inima tare...numai cand l-am vazut jos...cand imi amintesc imi vine sa plang... ce sa fac? Mami de Eric 30.06.2008 iubirea si viata noastra |
HOHOHOOO, pai noi suntem campioni inseamna, Vlad are 2 cazaturi din patul mare, 1 de pe un fotoliu, una din leganus si alta din leaganul din curte. Nu-i nimic, stai linistita, sunt mai rezistenti decat de imaginam noi
PS Fetelor, nu va speriati ca scriu atat, suntem la mama, am avut musafiri, Vlad a sarit din brate'n brate, nu prea am stiut azi ca am copil. Si acum i-am facut baitza si a adormit instantaneu. Sa vedem cum va dormi, sper ca nu l-au stresat prea mult.
Vlady
Luminel spune:
Buna seara!
Imi pare nespus de rau ca n-am putut intra pana acum, sa va urez un Craciun Fericit! n-am avut nici timp nici loc. Dar sper ca ati avut toti un Craciun asa cum vi l-ati dorit.
Multumesc mult celor ce s-au gandit azi la Cristiana! Cate un la fiecare! si la bebei! si La multi ani! si celorlalti bebelusi nascuti azi!
Am vizionat poze frumoase...imi pare rau ca eu n-am avut cu ce sa-i fac Cristianei...dar recuperam de Anul Nou....
M-a impresionat pana la lacrimi povestea trista a Cadinei, dar poate ca e mai bine asa...decat sa persiste intr-o relatie fara viitor...
De asemenea, m-a intristat relatia Mi_bebelinei cu mama ei...nu pot sa inteleg astfel de mame. Din nefericire eu am pierdut-o pe mama acum cativa ani, dar daca ar fi trait ar fi fost cel mai mare sprijin al meu, cum de altfel a fost la primul copil (pe care ea mi l-a crescut) si ceilalti nepoti.
Cristiana s-a dat pe brazda cu mancarea, sunt foarte multumita de ea cum mananca. sper s-o tina tot asa...
Azi a zis "mama" clar...dar numai cand era suparata...
Din pacate, avem o alta problema...nu stiu daca va confruntati si voi cu ea: plange cand vede persoane pe care nu le cunoaste sau le vede rar...ieri am fost la cumnata mea si a plans de nu nu n-eam putut intelege cu ea...ce sa fac? dE Revelion vom merge la fratele meu, pe care nu l-a mai vazut de asta-vara, si mi-e frica de cum va reactiona!
Sper sa se obisnuiasca repede....
Nu stiu daca mai pot intra si maine, asa ca urez de pe aum La multi ani! si Toate cele bune! celor ce-si serbeaza maine onomastica si bebeilor care implinesc lunite!
O seara buna si o noapte linistita!
Lumi, mami de Printesa Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Reallaura spune:
Acum am reusit sa-l culc...nu a fost chip sa vedem filmul, acum incercam.
Am iesit si cu el afara in ger, 1/2 de ora si degeaba. Era obosit de nu mai putea si maraia, se rostogolea dintr-un colt in altul al patului.. Acum pe cai sa vedem filmul!
Alysh si eu am bagat ca sparta Sa stii ca eu nu sunt vinovata de Mirci, ta-su il invata sa matraseasca... Distractie frumoasa maine seara, sper sa va relaxati.
Inais, Doloress super pozele. Mi-a placut s mie IAsminuta pe blanuri si PAtrickutzul in doverse cosuri prin casa. Doloress, e foarte spatioasca casa unde locuiti si frumos aranjata, va invidiez...eu nu mai am unde sa-i pun haine, jucarii, nimic... cat despre noduli, sper sa fie in regula si sa se resoarba pana pe 4 februarie!
GAbitzule ce face Andrei, e mai bine?
Miss e-he, si noi ne mai ciondanim si asa ii spun si eu ca nu poti sa te porti urat si sa nu lase urme...ca mai bine s-ar mai cenzura la gura...
Sis ce de poze! Ati fost harnici!!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Ca_eric sa fie totul bine...Ai vazut cati copilasi au cazut pe aici si nu au nimic...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE