*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(89)
Raspunsuri - Pagina 19
vas spune:
ceau!
deci fetelor avem ceva de lucru cu intarcatul.
Angiuta, ma tot gandesc la varianta ta, dar mai astept putin.
De cateva ori cand mi-a cerut titi ieri am intrebat-o daca vrea laptic, si i-am pus lapte in cana, trebuie sa-i pun in cana mare ca a noastra ca sa accepte dar vad ca a functionat pana acum. Sper sa ne descurcam......ce optimista sunt!!!!!!! mai vorbim peste o luna.
Eu vreau sa o intarc pana prin martie ca vrem sa mergem pana in Italia si nu vreau sa stau prin piata San Marco printre porumbei sa-i dau san. Sper sa reusesc.
Elteka, la al doilea bebe am in program scoaterea mesei de peste noapte cat mai repede , asta cred ca e principala problema, ei chiar nu stiu ce sa faca in momentul trezirii, chiar daca o plimb, ii cant, pana nu o pun la san nu se culca nicicum. Nu stiu cum sa o dezvat de suptul noaptea asa ca incep cu cel de pe zi, poate functioneaza asa.
CarlaV, te inteleg perfect.La o anumita varsta parca sunt identici in comportament.
Ella, ma bucur ca ati avansat cu literele. Eliza nu are dorinta de a invata litere si culori. Ei ii place sa tot dezmembreze anumite jucarii si sa le asamblezele la loc .Spre surprinderea noastra le pune perfect si nu uita nici o piesa. Fiecare cu domeniul lui
Mare dreptate ai ca atunci cand esti cu bebe nu poti face shoping.
Sanatate la Bob.
in ceea ce priveste bebe 2 sa stii ca e mai bine sa vina neplanificat, accepti ideea altfel.
va pup.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
CarlaV spune:
Betty, ai dreptate cu engleza, e si mai usor de pronuntat si aude mereu in casa, are jucarii care-i canta si vorbesc in engleza, si unele litere tot in engleza le spune.
In legatura cu bebe2, sa stii ca exact asta e situatia si la noi, ne e greu cu primul, varsta e aceeasi, la fel si proiectul cu casa anul viitor. Doar ca pe noi nu ne ajuta nimeni-nimeni, singurul noroc este ca putem lucra mult de acasa si pana acum am stat amandoi cu copilul.
Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
bettyR spune:
vas, ce tare e Eliza cu dezmembratul/asamblatul jucariilor! Poate se face vreo inginera.
poohy, ce tot vorbesti de Manu ca am vazut-o ce frumos raspunde la intrebari. Andreea nu pot sa o invat/determin sa imi raspunda la ceva.Ea spune cand are chef sau cere ceva. M-am uitat dupa poze de la Craciun si nu am vazut, nu ne-o arati pe Manucu craciunita?
Carla, mama e la 300km de noi, vine in vacante ca e educatoare, iar soacra are ea intentii, dar cam degeaba, decat sa ma incurce sau sa se intample ceva, mai bine ma lipsesc. La Craciun i-a dat sa se joace cu bibelouri, a spart unul si s-a taiat Andreea, dar ea nu a observat, am vazut eu cand a venit in bucatarie si a luat un mar in manuta ca a ramas sange pe el. Asa ca inchipuie-ti ce incredere pot sa am in ea. Iar cu mama nu sta Andreea singura, trebuie sa fiu si eu prin preajma, dar tot e bine decat deloc.
Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun
kid spune:
doxinu Daca tin bine minte, tu ai intrebat daca mananca capsuneii singuri, nu? Ca tot vine si a mea soacra saptamana viitoare, am inceput si eu sa-l las pe junior sa manance singur, sa nu aiba ce comenta . Am pus si un filmulet aici.
Cand plecati la munte?
Am mai pus si cateva poze noi din parc aici.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
bettyR spune:
Kid, bravo juniorului ce frumos isi aranjeaza el in furculita si a reusit sa ajunga cu mancarea in gurita .
Poze Craciun
doxinu spune:
KID pai saptamana asta pe 15 si abia astept
Felicitari pentru jr.!!!!!!!!!!!!!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
CarlaV spune:
Betty, cred ca ai inlemnit cand ai vazut sange pe manuta, off. Am mai auzit astfel de povesti cu soacre.
Cred ca nu poti lasa copilul singur cu nimeni, dar macar sa se mai joace si cu altcineva in timp ce tu faci alte lucruri si tot e un ajutor. (eu ma gandesc cu groaza ca Sabina n-a stat deloc fara noi pana acum, iar cand ma duc sa nasc vreau sa fie si sotul cu mine, dar nu stiu ce sa fac cu fetita )
Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
bettyR spune:
Kid, bravo juniorului cum papa, ce frumos isi aranjeaza in furculia si a reusit sa ajunga cu mancarea in gurita .
Poze Craciun
Ioana13 spune:
Kid super cuminte si ambitios e Mihail(cum ii spuneti?)! Atita maninca la o masa? E o farfurie medie? Mi se pare muult. E un mincacios. Al meu constat ca nu prea e, desi e barosan. Si lui Patrick ii place sa manince cu lingurile si furculitele mari si din pacate nu mai vrea numai la masa mare... macar mai sta in scaunul lui, dar cu noi la masa.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
kid spune:
Multumesc ca ati vizionat filmul, ma bucur ca v-a placut.
doxinu Te cred ca abia astepti si noi s-ar putea sa mergem putin la munte, dar mai spre sfarsitul lunii.
Ioana13 Noi ii spunem Vlad, Vladut sau junior(si pe taica-su il cheama tot Mihail si il zapacesc daca le zic la amandoi la fel), Vladimir mai rar, cand ne mai suparam de ex: Vladimire, te-am rugat de 10 ori sa nu mai bagi degetele in priza!!!
Referitor la mancare, nu e foarte mancacios de felul lui. Are cateva feluri de mancare care ii plac si pe care nu le refuza, gen pui cu morcovi si cartofi la cuptor, fructe si suc de fructe cu morcov, paine(cu unt, cascaval, sunca, branza topita) si iaurt. Nu-i place deloc pestele, spanacul, ou nu prea, mananca doar un pic cat e entuziasmat ca poate zice 'ou',carnea de vitel, mamaliguta cu branza, doar ce le vede si scuipa.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007