*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si io sunt ingrozita de intaracreAdica io m-am gandit ca ar trebui sa iau ceva care sa-mi faca rau la gust laptele si sa renunte singur.Si noi tot asa adormim doar la san si nu stiu cu ce sa-l inlocuiesc.Imi este groaza pur si simplu.La vara plec cu sotul doar noi 2 si il las la mama dar el nu sta fara mine nici 2 ore,deci trebuie intarcat ..........sa aiba timp sa se acomodeze cu mama,fara san

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Aoleu, ce e de facut...

Pai atunci eu las copilul acasa saptamana viitoare si cand ma intorc - gata cu titi!

Angiuta , o sa-ti scriu sa ne consolam reciproc, fiindca eu numai cand ma gandesc asa, ma simt ingrozitor de prost...

Faza e ca al meu mananca bine....da' nu mai rezist eu de cinci mii de ori pe noapte...si peste zi, cateodata si numai de forma... M-as apuca de inca unul, dar sunt atat de obosita, nu gasesc "entuziasm"...

Eu sunt convinsa ca noaptea vrea san pentru ca nu mai stie sa se adoarma singur, dupa fiecare ciclu de somn, se trezeste pe jumatate si se adoarme la san, ca altfel nu stie... De asta n-am sa-i dau apa, ca sa nu continuam

Atat numai, sa-mi iau inima'n dinti... Ca parca vad ca-l car dupa mine saptamana viitoare...Sau ma intorc si-i dau iar ...

Am incercat si eu o data cu spanac ,cand a vazut asa verde n-a vrut, dar plangea, disperat...Offf...eu am sperat ca se intarca singur, dar nu da nici un semn, dimpotriva. Doxinu, nu cred ca merge cu gustul rau...la cat de mare e dragostea...

Ioana
Multumesc!

Madaiulia
E tare de tot piticul tau cum face el propozitii "Apaia" tot! Sa mai pui pozici pls.

Liviana, Didi
Pe unde mai sunteti mamicilor??

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De sarbatori, decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hop si eu de la Viena...

Lavini, Elteka,
a fost si shopping, mai mult pentru dar au fost si multe altele: doar eu si sotul, timp romantic numai pentru noi, am citit mult ceea ce nu fac acasa aproape deloc, am lenevit, am mancat in oras ceea ce iar nu mai facem aici decat rar, am vizitat de data asta Palatul imperial, apartamentele printesei Sissy, ne-am fatait mult pe la Stephan Platz si zona pietonala; intr-un cuvant , o vacanta ok.
Am avut si reprize de shopping, atat cat sa nu devina neplacut fiindca vanatoarea asta de lucruri devine obositoare la un moment dat.

Si Elteka, bine zis, am cumparat pana la armata pentru ; nu neaparat din cauza de reduceri, sa ne intelegem, in Viena nu sunt alte reduceri decat la Bucuresti, doar ca prefer Viena fiindca sunt branduri pe care noi inca nu le avem si deci e diversitate mare; in plus, aici nu apuc sa fac shopping din cauza de copil.

Am cautat sa-i luam si noi lui Superfit; o mare dezamagire fiindca ei nu au reprezentanta, vand doar prin distribuitori, adica nu exista un magazin Superfit cum are Geox de ex; si tot ce am gasit de la superfit erau niste uratenii teribile.
Nu i-am luat de incaltat decat niste cizme imblanite si niste bascheti Nike masura 25 adica sa-i vina la toamna , acum poarta 24 deja.

Ne-a fost dor de care a racit rau exact cat am fost plecati asa ca am sunat foarte des acasa di ne-am facut multe griji.
L-am gasit schimbat, adica mai mare decat il lasasem , de parca am fi lipsit o luna.

revin...

Mergi la inceput

Ella

Bine ai (re)venit!

Betty
N-am apucat sa-ti scriu data trecuta, voiam sa-ti zic ca avem acceasi istorie cu ciorapii... Urlete....Mai nou il intreb, vrei afara? Zice nu-nu si se duce la jucarii. Daca trebuie sa merg undeva, cum a fost intr-o zi, a urlat ingrozitor... O data l-am luat de la locul de joaca fiindca trebuia sa fim acasa la o ora fixa, dar fiindca n-am avut timp sa-l previn prea mult, sa negociem, a plans teribil. Mai nou nu-l duc afara. Zice nu- nu sa fie. La un moment dat se plictiseste si vrea singur (sper). Desi numai mersul cu masina il tenteaza...

Ca ziceai de carti, este aici o serie draguta cu ursuletul Victor, am vazut ceva si in Romania. Aici au ferestre, si Elias a fost mereu innebunit dupa "Itot". Acum i-a cam trecut vremea, ca stie deja ce e in spate, dar i-am gasit doua cu abtibilduri, una cu avioane si una cu animale. El numeste animalele, le cautal locul, si el lipeste (stramb, sigur, si cu ajutor, dar ii place). In rest nimic nou... Psihologic mi se pare foarte greu sa trec de la etapa 0-2 la 2-7 ani. Parca nu sunt jucarii "intre". Hainele mi se par mari, urate la raionul de baieti mai mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Elteka, cred ca nu le place afara ca e frig. Dar cateodata nu o pot baga in casa si mi se face mie frig ca uit ca-s gravida si nu ma imbrac bine. Inca nu tine manusi, cred ca avem vreo 5 perechi, care mai de care mai dragute, ii place o pereche, dar ma pune sa i-o pun in casa, numaram si spunem culorile de la degetele. Cand a fost prima data zapada si-a bagat manuta, i-au inghetat degetele, s-a apucat de plans, de atunci spune 'au, zapada' si sare pe ea. Si eu am dus-o afara cand trebuia sa ajung undeva, nici nu m-am gandit ca o sa stea suparata tot drumul. Mai face si faze ca in carucior nu sta, pe jos nu, si in brate la mine si nu vrea sa intram nici in casa, ori eu nu o mai pot tine tare mult. Is de aceeasi dimensiuni, si Andreea are 11.800gr si aprox. 85cm.L-am vazut si pe Elias la maieu, are la cot gaurica ca Andreea, parca au manute de jucarie, Andreea e mignona, cu oase mici.
Vreau sa ii iau o carte care are o fereastra si ceva de care se trage si se schimba imaginea din ea, are o fata vesela si una suparata de ex, ceva de genul asta, dar is cam scumpe si stiu ca in prima zi o scrie toata. Mai merg in Cluj si atunci sigur ii mai iau ceva ca e oferta mai mare, dar trebuie sa ma mai gandesc.

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Pe unde umblati doamnelor?

Eu sunt tot intoarsa pe dos.Stau pe langa calc si ma uit la rares ba la poze ba pe webcam dar tot intoarsa pe dos sunt.
Mi-e asa dor de el...

hai mai ziceti si voi ceva...

Aseara am intrat la umanitare si am citit ca Sonia se recupereaza bine dar ca kay a descoperit ca are ceva la urechiuse asa ca tinand cont ca nici al meu nu vb am rugat-o pe mama sa-i faca un test auditiv.Voi stiti in ce consta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui carstea

Aseara am intrat la umanitare si am citit ca Sonia se recupereaza bine dar ca kay a descoperit ca are ceva la urechiuse asa ca tinand cont ca nici al meu nu vb am rugat-o pe mama sa-i faca un test auditiv.Voi stiti in ce consta?

POZE Rares(7 mai 2007)

Filmulet Un anisor

Mie mi se pare de inteles prin cate a trecut OANA sa fie tot timpul stresata,saracuta!
Acum daca RARES nu vorbeste nu inseamna ca nu aude sau este DOAMANE fereste surd.Fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare si sunt sigura ca daca nu ar auzi nu te-ai putea intelege cu el.Poate pur si simplu nu are ce sa va spuna.

Acum legat de intrebarea ta testele de auz se fac la nastere prima data si de acolo iti spun exact cum stau lucrurile.II baga in urechiuse niste firicele mici cu senzori care spun exact ce se intampla.
Cand eram cu STEFAN in maternitate,i-a facut testul chiar inainte de a merge acasa si a picat.Mi-a explicat ca s-a nascut prematur si inca mai are lichid in urehe, sa vin peste 1 saptamana sa-l repetam.Iti dai seama cum am stat 1 saptamana nu am spus la nimeni nimic si am asteptat.CAnd i-a facut testul a 2-a oara totul a iesit perfect.

Io zic sa nu sperii sau stresezi degeaba copilul.Acum la aceasta varsta sunt destul de stresati ca noi nu intelegem ce spun ei,ca nu se pot face intelesi desi incearca din toate puterile.......si dupa parerea mea nu are nevoie de stres in plus.Sigur ai fi observat daca ar avea probleme

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara, doamnelor!
Noi nu prea reusim sa scriem, insa de citit ... tinem aproape!

Am trimis pe mailul comun cateva povesti animate ... sper sa va placa (daca nu cumva le aveati deja)!

Teodora o indrageste pe cea cu "cocotelul" ("Punguta cu doi bani") chiar o traieste ... acum o cam stie pe de rost, insa la inceput plangea tare de tot la faza cu "mosul bate cocosul" si atunci cand boierul i-a furat punguta cu doi bani! Acum a inteles ca pana la urma cocosul se intoarce cu bine acasa cu tot cu punguta!

Si celelalte sunt dragute!

O seara placuta tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

DragaMotannel
Unde sunt povestile mai exact ca eu nu le-am gasit, in folderul de povesti sunt niste mp3 din 2007?

Multumesc

Pupam domnisoara Teodora, s-a facut mare si e la fel de frumoasa dintotdeauna!

Carstea
Eu cand am stari din astea ma apuc de facut prajituri. Pe urma le mananc
Incearca sa te bucuri, eu l-as da pe al meu cateva ore si n-am cui, numai un pic sa citesc, am vreo 10 carti de studiat pana la sfarsitul saptamanii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Elteka si pentru Elias. Iar sunt in pana de poze pe calculator, tocmai l-a formatat sotul si nu mai am nimic, le-a salvat pe dvd-uri. O sa gasim o ocazie sa facem zilele urmatoare si pun atunci.
Chin e si la noi la imbracatul pentru iesit afara, urlete si alergaturi cat cuprinde. Probabil nu le place sa sunt imbracati gros si se misca greu. La noi se adauga si "nu viau potoionii atiaaa, nu viau body ataaaa, nu viau time (cizme), viau gututeeee".
Altfel, pe zi ce trece mi se pare ca se schimba si e tot mai aproape de un baietel mare decat de bebe. Si pozne, mereu ii da ceva nou prin cap, nu stiu de unde le-o scoate. Acum i-a casunat sa bea din apa de baie de fiecare data, dupa ce i-am scos din arsenalul de jucarii tot ce putea fi folosit pe post de cana, asta seara dupa obisnuitul circ cu "da-mi canuta mea, da-mi canuta mea", daca a vazut ca nu are castig de cauza s-a aplecat pur si simplu si a baut direct din cada.
Ella bine ai revenit. E bine Bob acum?
Mica ati ajuns acasa? Cum a fost reintalnirea cu Maya?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput