*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Bun gasit in 2009!!!!

O veste minunata!!! Sonia e "acasa" Adika la Hotel.

Draga Oana, cred ca tu esti mamica noastra. Abia mult mai tarziu am inteles cuvintele lu Dideip. Greu te-am mai incercat viata, si minunea ta care odata era cat o rosioara, a crescut si ne arata noua, celor care am cunoscut povestea ei, puterea sperantei, speranta noastra cea de toate zilele, ne arata cat de fragila e viata.

Un An Nou bun, sanatos si norocos va dorim,

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

La multi ani cu multa sanatate si bucurii!!!!!! Un An nou plin de impliniri si fericire! Sarcini usoare la cele care sinteti gravi si bebei sanatosi!

Multa sanatate SONIA!!!!!!!!micuta invingatoare cu inima de aur!esti o minune de fetita!

tot am vrut sa scriu asta de la ziua mea, dar cind aveam timp imi ziceam ca deja era prea tirziu, dar totusi vreau sa scriu! merci mult la toata lumea ptr urarile de ziua mea, si ptr toate mesajele private si mailurile, chiar nu ma asteptam, si am fost fff placut surprinsa!merci din suflet!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani!!!!

Poze din decembrie http://good-times.webshots.com/album/569475157SocOiQ

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Ioana13 superbe poze si asa de mare arata baietelul tau..........parca ar avea 2-3 ani.Sunteti tare frumosi toti 3!

Pepsiiiiiiiiiiiiiibine ai revenit,mai scrie-ne despre comorile tale.........Mai alaptezi?Daca nu erai tu io nu mai alaptam din prima luna

Oana felicitari mamico totul este bine acum te poti bucura de puiutul tau.Bravo!Asa ma bucur ca tottul a decurs normal..........Io ti-am mai spus tie si cand ne-am intalnit ca SONIUTA este foarte speciala si pentru DUMNEZEU,ca o sa fie bineunul de la STEFAN pentru fetita curajoasa!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani si de la noi sa fim sanatosi cu totii si sa avem parte numai de bucurii!

Ioana13 Am admirat si noi pozele voastre. Vroiam sa te intreb daca Patrick e rosu in obraji de fel, ca mie asa mi se pare.
Juniorul meu s-a iritat in obraji de la frig, cu toate ca l-am dat cu crema de fiecare data cand am iesit afara. Si seamana cu mine, cum da de frig, ii curge nasul, chiar daca nu are nimic.

Noi de revelion am fost acasa la niste prieteni, jr s-a simtit foarte bine, a alergat, a dansat, a fost fascinat de artificii si n-a vrut sa adoarma decat la ora 4 dimineata, cand am plecat spre casa. Am pus cateva poze incepand de aici.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kid, P nu e rosu in obraji, numai la frig sau cind e incalzit. de la atita dans in rest e alb-alb.
Ioana e mare ca si tata-su... si cum a venit iarna, si nu mai face atita mioscare... ca nu ii place afara in frig, a mai si pus 1 kg si ceva pe el.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

La multi ani cu multa sanatate si bucurii de la capsunei.
In sfarsit dupa 5 ani de stat in America m-am hotarat sa-mi iau inima in dinti si sa vin in Romania pentru 2 sapt. Voi veni in aprilie de ziua mea.
Am mari emotii, nu mi-am vazut verisorii si unchii matusi..de mult. Plus ca ei nu l-au cunoscut pe Jacob.
Mi-e cam teama de zbor si de posibilitatea de a se imbolnavi pe drum sau in Romania...dar sa speram ca ne ajuta Dumnezeu sa fie ok.

Mergi la inceput

Kid am vazut si pozele voastre,jr. este asa de draguuuut.De ce au pozele titluri in engelza?Ai trimis link-ul afara?

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

didi, da mai alaptez, e perioada virusilor acuma, e f frig si daca nu vrea inca sa se intarce nu e momentul, prin primavara, sau cind o vrea el daca vrea mai repede. ma bucur din suflet daca am putut sa te ajut cumva ca sa alaptezi, cred sincer ca e unul dintre cele mai frumoase cadouri ce si le pot face reciproc o mama si bebelusul ei. ce sa-ti zic de pitici, niste nazdravani, david imita tot la dominic, noroc ca dominic nu e raut, mai nazdravan e david, face la prostioare.......zilele astea l-am dat joss de pe televizor......te miri pe unde se urca, e un smecher, incepe sa zica tot mai multe cuvinte, repeta dupa dominic. in romana si in franceza, am stat 2 saptamini in concediu cu ei acasa, e atit de bine.....se iubesc mult astia mici, sint si mici certuri de la jucarii, impinsaturi, tras de par ca asta micu nu se lasa. plinseturi, da e frumos.david e mare poarta haine de 2-3 ani, maninca bine, pina saptamina asta din octombrie nu mi-a mai fost bolnav, acuma l-a prins un virus, nimic grav, muci si ochi lipiti, fara febra, le dau echinaceea, si produse homeopate de la boiron. am fost la patinat, saniat, mi-am luat un aparat eliptic ptr exercitii, poate mai pleaca si de la mine kg in plus............inca ma mai gindesc la bebe 3, desi situatia financiara actuala precara, cu recesiunea asta, care se simte si inca nu stim consecintele, vom trai si vom vedea........dominic incepe anul asta scoala, anul pregatitor, am baiat mare, cind a trecut timpul? parca ieri era mic ca si david.........merge la cursuri de innot, f multe progrese a facut, ii place tare mult, incepe din nou din ianuarie. cam astea sint vestile despre ei. am bucatarit mult de sarbatorile astea, am sa pun poze.......imi merge din nou mesengerul.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pepsi

didi, da mai alaptez, e perioada virusilor acuma, e f frig si daca nu vrea inca sa se intarce nu e momentul, prin primavara, sau cind o vrea el daca vrea mai repede. ma bucur din suflet daca am putut sa te ajut cumva ca sa alaptezi, cred sincer ca e unul dintre cele mai frumoase cadouri ce si le pot face reciproc o mama si bebelusul ei. ce sa-ti zic de pitici, niste nazdravani, david imita tot la dominic, noroc ca dominic nu e raut, mai nazdravan e david, face la prostioare.......zilele astea l-am dat joss de pe televizor......te miri pe unde se urca, e un smecher, incepe sa zica tot mai multe cuvinte, repeta dupa dominic. in romana si in franceza, am stat 2 saptamini in concediu cu ei acasa, e atit de bine.....se iubesc mult astia mici, sint si mici certuri de la jucarii, impinsaturi, tras de par ca asta micu nu se lasa. plinseturi, da e frumos.david e mare poarta haine de 2-3 ani, maninca bine, pina saptamina asta din octombrie nu mi-a mai fost bolnav, acuma l-a prins un virus, nimic grav, muci si ochi lipiti, fara febra, le dau echinaceea, si produse homeopate de la boiron. am fost la patinat, saniat, mi-am luat un aparat eliptic ptr exercitii, poate mai pleaca si de la mine kg in plus............inca ma mai gindesc la bebe 3, desi situatia financiara actuala precara, cu recesiunea asta, care se simte si inca nu stim consecintele, vom trai si vom vedea........dominic incepe anul asta scoala, anul pregatitor, am baiat mare, cind a trecut timpul? parca ieri era mic ca si david.........merge la cursuri de innot, f multe progrese a facut, ii place tare mult, incepe din nou din ianuarie. cam astea sint vestile despre ei. am bucatarit mult de sarbatorile astea, am sa pun poze.......imi merge din nou mesengerul.

M-ai incurcat cu didi

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput