Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)
Raspunsuri - Pagina 8
crissandrada spune:
'Neata.
LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR si fiica'mii Alessia ca o cheama si Ioana
.
Am vazut ca voi va distrati bine: sanius, patinuar super.
Noi din pacate am ajuns la spital. Am fost internata cu amandoua fetele, ieri am ajuns acasa. Alessia mai face injectii in continuare, Andrada tot antibiotic dar suspensie. Asa ca sarim peste petrecere
.
Criss
de
Alessia si
Andrada
ellinia spune:
Neatza!
Dana, multumim de cafea!
Alexa, am luat eu pentru nepotelul meu din Practiker duminica saniuta de plastic, cred ca era 88 de lei. Si Stefan are exact la fel, de anul trecut, nu mai tin minte cat am dat, oricum, mai putin. Erau si de lemn, cu spatar, cum zicea Lora ca a luat ea. Am trecut inainte de anul nou prin bazar, nu;s ce cautam si am vazut si acolo, exact la fel, dar nu stiu pretul, oricum, nu cred ca e mare diferenta.
Criss, imi pare rau ca aveti probleme de sanatate! Sa treceti cat mai repede peste ele.
LA MULTI ANI TUTUROR IONILOR SI IOANELOR!
lunna27 spune:
Criss sanatate multa la fete si tie multa putere sa treci peste hopul asta,macar sa va faceti bine pana la ziua Alessiei
La multi ani Ioanei!!
Laura25 spune:
Buna fetelor!
La multi ani pt anul asta, ca nu stiu daca v-as spus. Sa va fie toata familia sanatoasa, sa aveti parte de multe lucruri bune si realizari maretze 
La multi ani Ioane si Ioni, copilutzi, mamici, tatici, bunici...!. Sa dati de baut, ca sa incepeti anul bine!
Criss sanatate multa! Dar ce ati patit asa rau de a trebuit sa te internezi cu fetele?
Off, urata treaba. Stii ca in gradinita e epidemie de varicela? Presupun ca Andrada ta a facut deja si nu e problema. La ai mei in grupa nu stiu daca mai vin jumate.
Ai mei sunt bine, Sanatosi, voiosi.
Incep si eu:CAND NE INTALNIM? ![]()
O zi buna! 
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
allexa06 spune:
ELLINIA - multumesc
,am sa trec si prin bazar sa ma uit..ca acolo nu am fost...si mai merg o data si in Praktiker,dar sa vad cum si cand...ca ...mi-a busit unul masina 

CRISS- sanatate multa la fetite
...si La Multi Ani Alessia Ioana
Mai,ce active sunteti in dimineata asta...![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
LoraG76 spune:
Criss, multa sanatate fetelor! 
Weeey, se opresc gazele, e criza si tie iti arde de intalneala? Sau sa bei de suparare? Io sunt pro, voi propuneti si io vin! 
![]()
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!
LA MULTI ANI PE ANUL ASTA!!!!!!
LA MULTI ANI IONILOR SI IOANELOR!!!!!!!
sanatate multa criss,va imbratisez pe toate,mie dor sa ne vedem asa ca sunt prezenta la intalneala,noi inca ne dezmeticim dupa sarb si mai ales de musafiri,suntem bine am intrat in paine la munci si camin.
mai revenim,va pup.

carmen si stefi
crissandrada spune:
Multumesc de urari
.
Laura Andrada nu manca nimic si voma si am internat-o cu deshidratare si faringita. I-a bagat o perfuzie si ampicilina injectabil. Alessia avea pneumonie si diaree si la fel nu manca nimic era ca o leguma, dormea tot timpul si la fel i-a bagat o perfuzie si ampicilina injectabil. Nu am stat mult de duminica la pranz pana ieri dar suficient pt mine sa ma stresez rau de tot. Spitalul era plin de aceea ne-a si dat drumul ca sa facem loc la altii. E o viroza urata tare.
Varicela ce e ? Varsatul de vant?
Criss
de
Alessia si
Andrada
Laura25 spune:
Da, Criss, varicela e varsatul de vant.
Mai Lora, apoi mai am ceva beutura ramasa de la sarbatori, daca n-ai vrut sa vii sa ma ajuti ....
Am muncit eu singura cat am putut, dar ....
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lunna27 spune:
Da Lora,din pacate ai dreptate,s-au oprit gazele din Rusia spre noi,dar trebuie sa fim optimisti ca ne asteapta vremuri bune!Asa ca,o punem de-o sueta
?
Deci aveti chef de-o beuta
?Eu sunt pro,dar sa vedem cand...