Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Beeey, batrana ai fi tu, ca iooo, la astia 22 de ani ai meeei, ma simt suuupeeeer!!!
Acum, pe cuvant, pe mine nu ma sperie si nu ma face nostalgica o amarata de varsta...orice varsta, cu farmecul ei! Mie-mi place a mea, na!
CarmenE, bafta la condus si la examen!
Aaaaa, si nu ma trezesc, na, visez in continuare la concediu, ma si uit la oferte, ca asta nucosta, nu???!!! Deja am fost azi si-n Turcia, si-n Grecia, si pe la Bulgari putin, da' nu mi-a placut ca miorosea prea rau a castraveeeti, asa ca am fugit in Austria, in munti, na!
Hai pa!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

'Neata!

Cristina, LA MULTI ANI, multa sanatate si bucurii si noroc si sa fii iubita!!! Sa ai o zi cat mai frumoasa!

Haideti la o cafea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

ELLINIA - LA MULTI ANI !!!Sa fii iubita,tot ce ti-ai propus,sa se indeplineasca,sa ai parte de ceea ce este mai bun,alaturi de cei dragi!LA MULTI ANI !!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
cristina LA MULTI ANI!!!!!sa fi fericita,sanatoasa si iubita de cei dragi!!!!!
lora sunt si eu la cafea alaturi de tine,dar tot mie un somn de numai pot,de la vremea asta urata
va pupacim si veselie sa fie!!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

emma scuze,eu merg la sala de la 19,30 ,nu pap nimic cu doua ore inainte si dupa deloc si e bine asa ,daca doresti te astept ,l;uni meircuri si vineri la annaspa.

carmen si stefi

Mergi la inceput

Valeeeeeuuuuu...adica ultima masa sa fie la 17.30??????? Pai pana a doua zi nu esti la urgenta cu perfuzia-n vena, breeee????? Auzi, mai face si efort...pai io la 17.30 sunt la serviciu, inca...de obicei.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Multumesc frumos de urari fetelor, si cele de pe forum si cele telefonice! Si va intorc urarile de bine!
si poate ne vedem cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumesc frumos Carmen de raspuns! Aveam o prietena care ma tot roaga sa merg cu ea dar la Vip si am crezut ca mergi si tu tot atunci. Ma mai gandesc si sa vedem si cu finantele. E scump abonamentul la aerobic?

emma

Mergi la inceput

emmma vezi ca au site wwww.annaspa.ro si vezi tot ce fac ei acolo,e dragut tare si nu chiar e scump la tot ce se practica acolo,unele se merita.

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Capitolul 61! Spor la discutii

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput