Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)
Raspunsuri - Pagina 18
lunna27 spune:
Laura am incercat pe onetruemedia,l-am facut dar nu stiu cum sa mi-l copii in calculator,gratis bineinteles ![]()
LoraG76 spune:

Beeeey, n-ai cum sa ma fugaresti tu pe mine pana-n Speranta, ca nu te tine...
Tre' sa slabesti mai intai, ca sa poti alerga...

Pariez pe-o sticla de Garrone alb ca nu se tine 2 saptamani de dieta ca la carte! Care mai pune, care mai da??? Ai curaj, te pui cu noi???
Dana, pai zi-i sotului tau ca asa-i moda anul asta, mai voluptoasa, cu forme...![]()

Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Imi pare rau ca n-am reusit sa ajung la intalnire, poate data viitoare am sa vin cu tot cu Stefan, ca asta e problema mea, nu are cine sta cu el...
Laura, cazusem si eu in butoi, mi-am mai revenit
. Bafta la cura de slabire. Mie Scarsdale mi se pare cam greu, si nu prea pot cu meniu fix. N-am mai apucat sa-ti spun, azi e a cincea zi de dieta la mine (am avut o derogare in wk, am mancat niste cartofi prajiti ca altfel muream de pofta - am fost in deplasare, ca pe acasa nu ma apuca pofte din astea). Tin cura cu grapefruit, azi sunt la cinci grefe, doua deja le-am mancat. Plus ca m-am luat dupa Lora si mananc totul fiert, fara ulei si grasimi. Deja ma simt mai bine, mai usoara, sper sa se vada ceva.
Dana, si eu sunt de acord cu Lora. Se poarta formele voluptoase, unele isi mai fac si implant sa aiba fundul mai mare si tu te plangi?
Eu ma observam ieri in oglinda, inspectam ridurile ... incep sa ma gandesc si eu de acum la riduri 
Laura25 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76![]() ![]() ![]() Beeeey, n-ai cum sa ma fugaresti tu pe mine pana-n Speranta, ca nu te tine... ![]() ![]() ![]() Pariez pe-o sticla de Garrone alb ca nu se tine 2 saptamani de dieta ca la carte! Care mai pune, care mai da??? Ai curaj, te pui cu noi??? ![]() Dana, pai zi-i sotului tau ca asa-i moda anul asta, mai voluptoasa, cu forme... ![]() Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Sticla mi-o dai mie daca reusesc? OK!
Dar de unde stii ca ma tin de cura si nu ma abat?
Hai sa-ti zic ca am plecat de la 64 de kg. Daca ajung la 60, inseama ca m-am tinut de cura. OK? Imi dai sticla cand ajung la 60?
Cristina Bafta la tinut dieta! Lasa ridurile, bre! Ce e aia?

Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ana1980 spune:
Beeey, da' ce probleme existentiale aveti voi...cure de slabire, riduri
....Eu vin cu sesiunea si cu lipsa de curatenie prin casa....e jaleeee. Sper sa remediez dupa ce ma intorc de la ex azi.
Brovo! celor care au inceput dieta. Eu tin pumnii sa reusit.
Lora mey, da' tu te tii tare vad![]()
Danooo tu n-ai invatat ca nu trebuie sa bagi in seama tot ce zic barbatii? Auzi tu - fund mare - ha, ha. Edy nu si-a gasit inca nasul![]()
Uite si link-ul cu pozele de sarbatori
http://s136.photobucket.com/albums/q174/o-ana/sarbatori%20iarna%2008-09/
Laura25 spune:
Ana bafta multa la examen!
Sebi e la polul opus. L-am rugat sa ma motiveze si sa ma sustina sa tin cura, ca sa slabesc, ca m-am facut cat casa si nu o sa-i mai placa de mine. La care el a zis "Botz, poti sa te ingrasi cat vrei, eu tot de iubesc."![]()
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Ana foarte frumoase pozele voastre. Mi-au placut, in special, cele cu Ecaterina la scari. E tare dulce!
Da, mai, ma obsedeaza ridurile ... saptamana asta schimb prefixul, e un prag psihologic, parca intru intr-o alta era ... asa ma simt
, sunt senzatii ciudate.
Noi am avut program de sanius in wk, Stefan, cel putin, s-a dat cu sania la greu. L-am prins de cateva ori ca incerca sa manance zapada, sper sa nu faca rosu in gat, mi s-a parut putin fornait.
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!!
laura ma bag si eu la cura!!!!dar mai putin cu dieta prea stricta ca nu ma tine stomacul dar bag mare la sala ,aerobic,masaj poate si oi vedea dupa aia,daaaaar mai precizez ca tin cu tine la cura ,mai ales ca e vb de o sticla pe care cred ca nu o vei servi fara noi?
lora soryy dar incerc sa tin cu laura ca vreau sa dau si eu niste kg la cos si apoi se ne inbatam cu sticla de la tine
![]()
,cred.
ellinia ce zici tu acolo?????riduri??fii serioasa la varsta asta mama!!!!eu am schimbat de mult prefixul si nu ma gand la riduri sau la ale batranesti,fi cuminte ca arati ff bine si tanara!!!!!ridurile pe care le ai sunt de varsta tineretei,daca zici ca le ai si poate ne vedem la o intalnire cui tot cu copii.
ana bafta multa la examene!!!1
dana bafta multa si tie la munci si speram din tot sufletul sa fie cat mai bine

ianusca ce mai faci????iani??cand ne mai vedem???

adriana te asteptam la piatra cat m,ai repede!!
la fete.
allexa ce faci??o saptamana buna 
criss ne pare rau ca nu ai venit dar vor mai fi ocazii sa stii 

carmen pe unde esti??ce mai faci?? si restul fetelor???
o saptamana cat mai buna sa aveti!!!

carmen si stefi
ana1980 spune:
Aaaaa uitasem, pt cine vrea sa vada site-ul sotului meu in gaseste la semnatura mea www.elipetromed.ro....![]()
Cristina daaa, este in perioada cand n-ar renunta la scari pt nimik in lume![]()
allexa06 spune:
Salutaareeeee!!!! Imi pare tare rau ca nu am ajuns si eu la intalnire,dar vinerea sotul meu merge la fotbal
...am vrut sa vin cu Razvan ,doar sa va salut...dar Razvan era cam fornait,eu...racita de-abinelea si imi venea greu sa ies,plus ca am intrat si eu in examene si am avut de invatat,dar sper sa nu mai ratez urmatoarea intalnire!
M-as baga si eu la o cura
...dar sunt cam lenesa,nu stiu ,ma mai gandesc...sau poate dispare burtica...asa peste noapte![]()
CARMEN E - ce-ai mai facut cu scoala de soferi?Ai terminat-o? Permis,ceva?![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel