Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Criss, sa-ti traiasca mica printesa!

Lora, Carmen multumim ca ne-ati admirat!

Dana, si eu as fi mers la dentist cu ea, de ce sa lasi sa se extinda infectia, sa atace si alti dinti? Daca a stat si cuminte - perfect
Ref. la sef, e nasol sa ai colegi sau sefi nesuferiti, din pacate nu ti poti alege.
sper sa nu mai ai parte de scene de astea, sa ai cat mai putin de-a face cu el.

Laura, cred ca vom ajunge in Piatra la primavara, sa putem sa ne bucuram de soare prin parc.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Da Adriana sper sa ai dreptate!Si eu m-am uitat pe pozele tale,dar n-am mai apucat sa zic nimic,ce am obs...tare bine seamana cu tati cea mica,mie asa mi se pare.

Ca de obicei,aceleasi fete la intalneala...altceva nu mai zic nimic,asta in caz ca era cineva curios

eu de maine incep 7 zile sa lucrez fara intrerupere numai dimineata,sper sa ne mai reauzim dupa-amiaza.

o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Haideti la o cafea!
Ce faceti? Nu v-ati trezit?
Ma bucur ca ne-am intalnit, m-am si facut datoare la Laura cu o pizza, dar promit sa o dau cat de curand..., insa imi pare rau ca nu ne-am adunat mai multe...lista de pe prima pagina e tare mare fata de cate fete ne-am adunat. Poate cand o sa fie cald afara o sa venim mai multe, cine stie.
Criss, ce mai fac fetele? Imi pare rau ca n-ai ajuns aseara.
Adriana, sper sa ne vedem in week-end, noi sigur vom fi in Bucuresti. Sper sa fie si soare, sa ne putem plimba prin parc.
Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutari!
Mi-a prins tare bine intlaneala! Iar am vorbit multe si de toate (de fapt, cine a prins rand de gura mea ), am ras, ne-am relaxat. Super! Cand facem urmatoarea iesire?

Cristina capul sus, un zambet laaarg pe fatza si mergi inainte! Sunt si zile mai proste, asta e. Important e sa treci repede peste ele si sa revii in fortza! (zic eu nonsalant azi, cand sunt optimista si vesela)

Criss ne pare rau ca nu ai reusit sa vii aseara. Cum se simt fetele? Sunt bine? Andrada merge la gradinita luni?

Adriana abia asteptam sa vii!

In alta ordine de idei, eu , oficial, de maine intru la cura de slabire. Va zic voua, ca sa ma tregeti de urechi, sa calc stramb. Am fost la cumparaturi (cam scump sa tii o cura de slabire ), ma uit bine in oglinda ca sa ma motivez si sper sa reusesc sa ma tin!
cine se mai baga? Hai! Eu vreau sa tin dieta Scarsdale. E aici un topic de discutii, cu dieta de: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131569. Am mai tinut anul trecut si chiar s-au vazut rezultate, plus ca dupa aia chiar daca vroiam, 'nu intrau' alimentele mai grase in mine, nu mai aveam pofta si chef sa mananc 'porcarii'. Eu vreau sa tin cura ce meniu fix, zilnic, pt ca daca ma apuc sa inventez eu ceva, in ideea ca e fara paine, fara dulce, fara grasimi, sigur gasesc tot felul de motive si explicatii ca sa mananc si ce nu ar trebui.
Deci, cine se baga? Sper sa fac rost de un cantar, sa stiu de la cate kg plec.

Fug la facut curatenie. Pupi! Un we placut!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ce ziiici???? Ca te tii de dieta???? Tuuuuuu??? Esti tu in stare sa te tii de o dieta asa cum scrie la carte, fara sa calci stramb si fara sa o lasi balta pe la mijlooooc??? Hai, mai, ca ai glume-n program!!! S-o vad si pe asta! Se deschide casa de pariuuuuuuri!!!!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

sal

Laura eu nu ma bag,mi se pare cam greu at cand tre sa pleci pe la serv,si ca sa ma trezesc pe la 4 si ceva dim sa mananc cine stie ce fruct,d'apoi nu ma tine frate,si mai ales si fara cafea ,asa ca zic acuma pas,dar stau si te privesc pe tine cum duci dieta la capat

Lora casa de pariuri zici?asa sa fie...tu cum votezi?

Mergi la inceput

Dana sincer, dupa ce te-am vazut vineri, eu cred ca ai o problema la cap, nu la corp. Ce cura de slabire iti trebuie tie, ca esti un tzar? Fii seriosa! Ai grija de tine, sa nu te imbolnavesti. Ia si mananca asa cum trebuie (adica sanatos si consistent), ca in ritmul tau de lucru, nu ai cum sa rezisti altfel.
Lora de buna prietena ce imi esti, vad ca vrei sa ai grija si sa fac miscare, nu numai sa flmanzesc. Ia vezi ca acum te fugaresc pana in Sperantza si inapoi.

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura ce tzar?Sotul meu intr-una imi aminteste ca am fundul mare !Ar trebui ceva miscare degeaba spui tu

Daca e sa o fugarim pe Lora,ma bag si eu,sa vezi ce repede slabeste

Mergi la inceput

stiti cumva cum se face un montaj din ala cu poze si pe fundal o melodie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lunna27

stiti cumva cum se face un montaj din ala cu poze si pe fundal o melodie?

Dana, sunt site-uri pe care se poate face. Presupun ca nu vrei in Power Point, prezentare.

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput