Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Beeei, imi pun cagula cand veniti..
Inca n-are nimic pe corp, nu cred ca e asta...
Ati ascultat melodiile pentru Eurovision? Sunt cateva jaaalniceeeee!!! Ti se face rau daca le asculti, sincer..altele bunisoare, dar nu pt. asa concurs...bine, vorba vine concurs, ca oricum sunt aceleasi tari castigatoare, pentru ca se voteaza intre ele cu punctaj maxim, e clar... Oricum, 2 melodii imi plac - Catalin Josan si Elena Gheorghe sunt solistii, numele melodiilor nu le-am retinut.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora,primit PM. Merci!
Eu parca auzisem ca scarlatina debuteaza cu febra si dureri de gat.
Sper sa nu fie nimic grav. sanatate Iustinei!

Dana, am fost deja la doct. cica e o gastraenterocolita. Nu e deshidratata, trebuie sa bea lichide suficiente si sa tina regim - da in ciuda tratamentului tot nu-i trece. Voi merge iar la doct. sapt. care vine.

Criss, daca era de la dintisori, trebuia sa-i treaca ontr-o zi, la noi e deja de 10 zile
Ma bucur ca fetele sunt mai bine. Mai trimite-ne niste poze.

De la noi cateva poze din iarna asta

POZE CRACIUN

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LORA - lui Razvanel cand i-a aparut prima bubita de varsat de vant,i-a aparut pe manuta,la incheietura...si abia dupa 5 zile iau iesit si celelalte(adica s-a umplut )nici dr.nu stiau daca are sau nu !!!!El nu a facut temperatura

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la o cafea!
Iustina n-a mai facut aseara febra, asta e un lucru bun. E cam fornaita, deci cred ca e raceala...inca...nu s-a trezit, dar cand se trezeste o studiez cm cu cm sa vad daca are sau nu vreo bubita, aseara nu avea. Oricum, daca e sa faca varicela, mai bine acum decat la vara...asa ca daca are vreun copil cunoscut, o duc in vizita.
Adriana, superbe pozele! Ai doua fete dragalase foc, sa-ti traiasca! Mi s-a facut dor de Lara chiar, sper sa ne vedem peste 2 saptamani! O sa-i arat si Iustinei pozele cand se trezeste.
Laura, v-ati trezit? Va duceti la sanius? Vreau si eeeeeeeeeu!!!! Si la un gratar as vrea... De vin fiert nu mai zic...
Alexa, am auzit ca bubitele alea pot aparea si dupa 5-6 zile de la instalarea starii febrile...deci...nu stim sigur pana nu vedem...
Haideti, mey, la cafea!!!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Buna dimineata !Prezenta la cafea

O zi buna la toata lumea

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

'Neata fetelor.
Haideti la .

Va si va doresc o saptamana frumoasa.
Revin mai tarziu .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neatza

azi sunt acasa,asa ca beau cafeaua aici!

Lora pregatesc portocalele sau nu ?Normal ca e mai bine sa faceti acuma si nu in iulie cand au facut altii

Adriana sanatate micutei,inseamna ca e mai serioasa treaba.

Deja se canta pt eurovision?inseamna ca sunt total pe dinafara

o saptamana usoara va doresc!

Mergi la inceput

Buna dimineata !Am intrat sa va salut,revin...

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

bai,dar iar dati bir cu fugitii?eram toocmai pe pag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!
adriana ,fff mumoase pozele,ai doua bombonele!!!!sunt tare dulci,va asteptam pe la piatra!!
acu la ora asta va mai servesc cu un capucino ca am avut treaba de dim.,dar sunt alaturi de voi,lora vin si eu cu fructe daca e de ceva "mascat".
noi am fost la suceava la nasii lui stefi,distractie si shoping am avut,la marele lor mall,e dragut dar bani sa ai ca ai de toate pe acolo,stefi a foit cu noi la greu si are rabdare dupa cum se vede,apoi am stat la un suc cu "catopi praiti"cum zice stefi,au ff multe complexe comerciale in suceava,ma refer in mare ,se merita sa mergi daca ai nevoie de ceva anume si gata de azi la munci!!!
pupici la copilasi si ma bucur ca sunt binee

carmen si stefi

Mergi la inceput