Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)
Raspunsuri - Pagina 11
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Ellinia - bineinteles ca eu sunt prezenta la cafea
...ar merge si un ceai
.Si Razvan aseara mi-a cerut ceai
,nu prea mai bea lapte,de cand nu mai bea cu biberonul,la inceput nu a zis nimic si bea din cana,cateodata cu paiul,dar acum nu mai vrea delocnici dimineata nici seara
...dar biberonul tot nu il dau inapoi...bine,el nici nu mai aminteste de el,gata ,stie ca nu mai este si gata !!!
CARMEN E - off,doamne,prin ce au trebuit sa treaca cu accidentul ala...Mie mi-au lovit masina in parcare la serv,si eu nu mai eram buna de nimic,nici nu puteam sa conduc cand am fost la pol .la
tamponari
...dar sa mai fi fost in masina...!!!
o zi buna la toata lumea 
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
Adriana_78 spune:
Mama, CarmenE am ramas masca la faza cu bandajata partea sanatoasa si cea bolnava chinuita. Offf, groaznic! Uneori se intampla niste grozavii...
Recuperare rapida, multa sanatate!
Ref la premiile de la serviciu - e firma micuta? probabil din cauza crizei finaciare, sunt precauti. Nu de multe ori auzi de concedieri sau de somaj tehnic. Mai bine cu job si fara premiu, decat nimic.
oricum, te inteleg, nu e drept ca doar unii sa primeasca si ceilalti nu, desi toti muncesc la fel.
Lora, ar fi super sa ne vedem ... ca de cand "ma ameninti"
ca ne vizitezi.
Dana merci. Acomodarea e scurta-lunga, ca sa zic asa. CUm e ceva mai naspa, zic "vreau inapoi in Viena", cand e totul bine, merge si la Buc![]()
Annika are mai departe diaree, nu puternica, insa e acolo, desi e la regim -morcov, orez, nu-i trece. Nu inteleg de ce??
noapte buna
lunna27 spune:
'seara!
Carmen E multa sanatate celor dragi,e cumplit ce au patit,bine ca nu a fost mai grav.
In ceea ce priveste discriminarea pe care au facut-o la serv,n-am cuvinte,intelegeam daca era pt angajatii cu max 3 luni vechime in firma,dar tu oricum ai vreo juma de an,daca nu ma insel si mai mult un pic,mi se pare o mare prostie,dar uite ca n-ai ce face...asa e cand lucrezi pt altii,inchizi ochii si tre' sa mergi mai departe
.
Adriana vad ca mai nou virozele astea incep cu dureri abdominale,diaree,sper sa nu fie nimic grav,daca nu-i trece,mergeti eventual la un dr.
Alexa imi aduc bine aminte,ca si noi cand am renuntat la biberon,nu vroia lapte mai deloc.A reinceput apoi sa bea,deci n-a fost ceva definitiv.
Cristina de ce sa vina primavara?Lasa frate sa ne saturam intai de iarna!!Ca avem timp si de primavara...![]()
Criss fetele tale cum sunt?Va vine cineva de va face injectiile acasa?
Gasca vesela pe unde a umblat azi(alias Lora & Laura) ![]()
???
noapte buna!
allexa06 spune:
Da,exact...pe unde umblati?
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
Laura25 spune:
'Neata!
Mie mi-e cam greu sa intru de la servici, iar mi-am luat 'tras de urechi' ca vorbeam pe mess cu Lora.
Daca apuc sa deschid forumul, citesc in fuga noutatile si nu mai indraznesc sa si scriu.
Lora nu zice nimic, pt ca e acasa, cu Iustina bolnava. A facut joi seara febra mare, aseara din nou. O sa o sun sa vad ce face, cum se simte, dar am zis ca poate doarme si sa nu o trezesc acum dimineata. Cica este o viroza urata care asa se manifesta: cu febra de 39-40 pt cateva zile si amigdalita pultacee. Sper sa se faca Iustina repede bine.
Carmen offf, urat accident. Sper sa se faca toti bine repede. Bafta la examen. Te cred ca te-a deranjat faza cu primele. La noi s-a dat la toata lumea la fel, dar extrem de putin. Ma rog, mai bine ceva decat deloc.
Ema nu ai o mama/matusa/ prietena/vecina care sa stea cu puiul tau 2-3 ore intr-o seara sa 'evadati' macar la o cina romantica numai voi 2?
Fug sa imbrac copiii, sa plecam la tuns.
Sper sa reusesc fara scandal. Pupi! o zi buna.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
crissandrada spune:
Buna la toata lumea.
Fetele mele sunt bine. Alessia a terminat aseara injectiile, e vesela, mananca si de cateva zile se desprinde de pat, mobila si vine la mine in picioruse. Inca nesigura pe ea, cu teama dar e o realizare
. Andrada e bine si ea, mai are de luat suspensie azi si gata. Sper sa fi scapat ca am avut ceva de furca cu ele.
Lora sanatate Iustinei.
Adriana daca nu are alte simtome poate ii iese un dintisor? Alessia inca nu are nici un dinte
.
Criss
de
Alessia si
Andrada
LoraG76 spune:
Salutare!
Dupa cum v-a scris si Laura, Iustina a facut febra mare 2 seri la rand...in rest e ok, mananca,. se joaca, danseaza, canta...si face boacane la greu! Sper sa nu faca vreo complicatie, ceva,,,ii dau nurofen si eurespal. Daca mai face febra si in seara asta mare mergem la medic, daca nu, zic eu ca n-are rost, ca astia cum te prind cum dau antibiotic...parca au contract cu vreo firma producatoare...
Laura, au stat strumfii la tuns? Vrem poze cu noile frizuri! Pe Sebi nu l-a prins frizerita? ![]()
Dana, ati inceput sa lucrati?
Adriana, sper ca de data asta sa reusim sa ne vedem, pe cuvant ca-mi doresc chiar! Sanatate Annikai! 
Criss, ma bucur ca sunteti mai bine!
Pup toate pietrencele!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
buna
da,am inceput sa lucram,luna asta am sa fiu mai mult dimineata si vreo 4 zile sch 2
Lora sanatate multa Iustinei,ai grija,eu zic ca face ea febra de la ceva,mai ales daca zici ca-i si mare,te-ai uitat in gat?Si eu la fel am patit ultima data cu Ana,si cand m-am dus la dr,avea puroi pe amigdale
Laura chiar asa,au stat copii cuminti?De obicei unde mergeti?
Criss ce fain ca-i ies mai trz dintisorii,alti copii au deja cate 4 la varsta asta,poate chiar mai multi![]()
o zi buna la toate fetele!
LoraG76 spune:
Tocmai m-a sunat o mamica, cica a ajuns si la ei la gradinita epidemia de varicela...
Oricum, saptamana viitoare o duc, daca e sa faca, sa faca...mai bine acum decat mai tarziu, nu? Problema e ca exista posibilitatea sa fac si eu...
O sa veniti la mine cu portocale??? ![]()
![]()
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
Deci Lora posibil atunci sa aibe varicela,pt ca si in boala asta se face febra,uita-te cat mai des pe corpul ei,in special spate si piept.Daca faci eu vin la tine cu portocate,ca tocmai am facut boala si ti-as face si o poza :))Ce-as mai rade...