Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)
Raspunsuri - Pagina 10
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!
ma alatur si eu la cafeaaa
,ninge iar afara!!!zapadaa,sanius,patinoar,distractie...lasa ca nu opresc astia gazele si daca e ,facem foc afara
(glumesc).
sananate stefanel,anika,trec toate repede,la noi la camin vin numai vreo 9 copii ca toti sunt raciti sau cu varsat de vant,ata ee.
carmen si stefi
LoraG76 spune:
Carmen, hai pe munte!!!
Maaaamaaaa, ce fain ningeeee, cu fulgi mari si desi, ca-n povesti!!! Super! Haideti la un vin fiert!
Vreau pe munteee, vreau cu saniaaa!!!!!!!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
carmenstefi spune:
loraaa merem merem!!!!,dar in wek. asta noi o sa fugim la suceava la nasii fetei si o sa ne intindem oasele pe patinoar pe acolo!!
dar dupa aia vom fi pe acasa si chiar vom mere pe la munte,avem planuri la la vatra dornei, baile harghitei...dar o sa vedem,inainte de toate sa ne vedem si noi la un vin fiert!!!

.
carmen si stefi
crissandrada spune:
Buna
.
Adriana la Alessia a inceput cu o usoara raceala, apoi voma si diaree iar la final pneumonie.
Va mai intaklniti maine? Poate ajung si eu. Mi-as dori.
Criss
de
Alessia si
Andrada
allexa06 spune:
Salutare ! Am venit si eu...mai este cafea
?
Da...frumos a nins,ca-n povesti
Pupici la copilutii bolnavi,sa se faca bine.
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
lunna27 spune:
Ati fost la cumparat calorifere
??
Pt tine normal ca este Alexa ,doar e dimineata,nu-i asa Lora
??
Adriana bine ai revenit pe meleaguri romanesti,sanatate Annikai!
Cristina dar Stefan cu cine sta ziua,cu bona?
Carmen vad ca ai planuri marete...frumos!!
Criss nu stiu daca maine poate toata lumea,ca sa facem intalneala,o mai fii oare zapada pe Carlomanu?n-o fi topit-o soarele de azi?!
ellinia spune:
Dana, da, Stefan sta tot cu bona in timpul zilei.
A iesit soarele, se topeste zapada, as vrea sa vina primavara, daca tot au trecut sarbatorile, iarna nu prea mai are farmec
.
aeperju spune:
Of, eu am avut o stare naspa si de sarbatori si acum malupt sa-mi revin... imi doresc sa ies cu sotul numai cu Andrei non stop m-a cam scos din pepeni sincer. N-are nici o vina copilutzu dar eu as avea nevoie de o iesire si nu se poate. Asa ca...mergem mai departe. Sanatosi sa fim (Andrei e bolnavior si ne-a dat Petrovici un tratament si vad ca-si mai revine...ufff...ce bine). Numai bine va dorim!
emma
Eftimie C. spune:
Buna seara!
Din nou va spun LA MULTI ANI si sa aveti parte de multe bucurii!
Scuzati absenta.Pe langa programul de la servici cu reglari de stocuri si finalizare e inventar
, timpul mi-e limitat cu soferitul si invatatul pentru scoala de soferi, una bucata copil neastamparat pe care abia de luni il duc la gradinita, unde este/a fost epidemie de varicela
....astea sunt cele mai importante.
Avem, din pacate si vesti proaste, care ne-au dat peste cap.Dupa Craciun pe cand se intorceau la Bucuresti, sora, cumnatul si nepotelul au avut accident cu masina si s-au rasturnat (noroc cu airbag-urile si centurile), din cauza unei curbe prost semnalizate, a ghetusului si bineinteles a vitezei.Sunt ok.Au facut analize, tomograf...Baiatul a scapat cu o zgarietura/lovitura la cap, dar in urma investigatiilor a iesit ca n-ar fi probleme.Cumnatul are dureri de spate si umar...Mai rau e cu sora-mea care are fisura de clavicula pe parea dreapta si un "destept" de dr. a scris pe foaie ca e la stanga si a stat saraca o saptamana bandajata unde nu trebuia si culcata pe partea bolnava.Acum si-a mai revenit, i-au trecut durerile de cap si a inceput sa se ridice din pat, dar o ingrijoreaza peioada mare in care a fost inconstienta, desi la analize i-au spus ca e din cauza socului.
Noroc cu mama care s-a dus imediat la Bucuresti si-i ajuta.Pacat pentru sora din Italia care venise acasa sa stea cu familia si nu prea a aut parte...sambata pleaca fara sa fi schimbat cateva vorbe cu mama...
In rest suntem bine si speram sa nu fie un an atat de dur.Eu urmeaza sa dau examenul pentru scoala de soferi si am mari emotii cu testul pe calculator, dar asta e ...daca nu-i din prima, sigur va fi din a doua ![]()
sa iasa!
.Sper sa fim sanatosi si sa incepem casa mult visata si in acest sens sotul deja a inceput sa umble cu actele pe la Primarie si Notariat.
P.S. Am uitat sa va spun ca la noi la servici s-a luat decizia ca angajatii care au mai putin de 9 luni de la angajare sa nu primeasca premii.
si no comment.
Scuzati paranteza, dar imi prinde bine sa ma descarc unor prietene.
Promit sa
tot din urma.Ne mai auzim!Noapte buna!
ellinia spune:
Carmen, nasol tare cu accidentul ala, bine ca au scapat teferi, asta e cel mai important. Despre doctorul ala nu mai comentez, cred ca doar la noi se poate intampla asa ceva.
Dau eu cafeaua de dimineata? Poftiti la cafea, ceai, suc ...