LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (165)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata roxanici !! PO-ZE! PO-ZE! PO-ZE!

Irlandeza, vroiam sa-ti raspund si eu... Sper ca s-a rezolvat problema cu kk lui patricia... Daca nu... poate gasesti pe acolo pliculete cu smecta sau biotics. Si eleni are un fel de diaree de vreo 5 zile . Nu face decat 4-5 scaune pe zi ( de astazi de dimineata pana acum mi-a facut deja 3 ) Eu am "stricat-o" la stomacel fara sa-mi dau seama cu ananas ... Am bagat-o pe regim de lapte fara lactoza, orez fiert cu carnita de manzat fiarta si morcov fiert. Cereale de orez si banana. ceai de menta.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Vazut fotografii cu pletoselul frumos si m-am linistit! Nu i-ati taiat mult din perisor!!!
Ce mamica frumoasa si ce baieti minunati !!!!
Mi-a placut la nebunie si tortuletul! Unde l-ai facut ? Dimitrakis al meu este maaaare fan Fulger Mc Queen din filmuletul cars si cred ca i-as face o mare surpriza sa-i dau un astfel de tortuletz de ziua lui

si Eleni - 05.02.2008

La cofetaria Alice . Foarte gustos si nici prea scump. A avut crema de jofra in interior.
Pupam si noi fetele si baiatul
Mi-a placut cum a decorat Dimitri bradutul

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

si unde este cofetaria alice ?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

Vazut fotografii cu pletoselul frumos si m-am linistit! Nu i-ati taiat mult din perisor!!!
Ce mamica frumoasa si ce baieti minunati !!!!
Mi-a placut la nebunie si tortuletul! Unde l-ai facut ? Dimitrakis al meu este maaaare fan Fulger Mc Queen din filmuletul cars si cred ca i-as face o mare surpriza sa-i dau un astfel de tortuletz de ziua lui

si Eleni - 05.02.2008

La cofetaria Alice . Foarte gustos si nici prea scump. A avut crema de jofra in interior.
Pupam si noi fetele si baiatul
Mi-a placut cum a decorat Dimitri bradutul

O zi excelenta !
Lala.

Poze
Aventuri

si unde este cofetaria alice ?

si Eleni - 05.02.2008

http://www.cofetariaalice.ro/

Pe Sos Mihai Bravu, langa sectia 8 de politie.

O zi excelenta !
Lala.

Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!!!
Am avut de vazut o multime de poze: Maria Bucuria si fratele Andrei craciunei, Eva cu multe cadouri, Sofia cu caciulia de craciunita, Sara de ziua ei (minunata), un brad mare si frumos impodobit de Dimitrakis, Eleni straduindu-se sa mearga, si pe Pletosel, micul IT-ist de ziua lui si pe Ioana a lui Alina.

Am fost si noi ieri toata ziua cu colinda.Pe unde am umblat a tot primit cadouri, de la ai mei, de la socri mei, de la matusi, am fost si la nasi (la unul dintre ei), dar erau prea ocupati sa imi spuna ca si-au cumparat mobila de 12 000 de euro,si tv plasma tot cu vreo 100 de milioane de lei, si au "uitat" de finutul lor.Nu i-au dat nici macar un fir de ata.Oricum a fost o mare dezamagire pt mine (gestul conta).

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI MATHIAS, STEFANIA, PAULA SI RADU!

Sa aveti parte in viata de tot binele din lume si sa fiti sanatosi!

LauraD nu e sora mea este casatorita cu fratele sotului meu,dar imi e ca o soraEste programata sa nasca pe 09.01.

LalaD sa va fie de bine taierea motului!Frumoasa petrecerea si tortul masinutza,iar despre ce a ales de pe tava micutzul pletosel..Mami tu esti f frumusica si secsi

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Laura sa ne pui poze mai muuulte cu puii tai!Ne dai asa cateva sa ne amagesti!

L-am vazut si pe Razvanici,poza asta am crezut ca e reala dupa am obs ca e un ornament din bradutz.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Mada. cumnata ta va naste de ziua piciului meu. hihi.

Am pus si eu cateva pozici doar9 http://good-times.webshots.com/photo/2444811040102497651mxSPhu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

eheee si azi avem sarbatoriti:

RADU STEFAN, MATHIAS, STEFANIA SI PAULA GABRIELA, multa multa sanatate, sa cresteti mari frumosi si norocosi, toata fericirea din lume va doresc!!!!!!

Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

La multi ani !!! pentru clopoteii Radu Stefan , Mathias Stefania , Paula Gabriela sa fiti sanatosi , sa cresteti mari si frumosi

la multe lunite pentru Mihai Alexandru sa fi sanatos , sa cresti mare si frumos

Am vazut poze cu Razvanel de Ramonabeste un baietal frumos foc , imi pare asa de rau de acesti nasi de cat de indiferenti sunt fata de finutul lor , pacat
Pacat ca in ziua de azi cei care nasesc uita ce obligatii au fata de finii lor.
Cei care uita lucurile astea au din partea mea o

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:

Buna dimineata roxanici !! PO-ZE! PO-ZE! PO-ZE!

Irlandeza, vroiam sa-ti raspund si eu... Sper ca s-a rezolvat problema cu kk lui patricia... Daca nu... poate gasesti pe acolo pliculete cu smecta sau biotics. Si eleni are un fel de diaree de vreo 5 zile . Nu face decat 4-5 scaune pe zi ( de astazi de dimineata pana acum mi-a facut deja 3 ) Eu am "stricat-o" la stomacel fara sa-mi dau seama cu ananas ... Am bagat-o pe regim de lapte fara lactoza, orez fiert cu carnita de manzat fiarta si morcov fiert. Cereale de orez si banana. ceai de menta.

Inca nu stiu daca s-a rezolvat , deocamdata nu a facut. Dar nici nu vrea sa pape. A baut doar o sticluta cu 120 ml lapte si un pic de painica inmuiata in lapte. Si nu mai vrea sa deschida gurita. Ananas nu i-am dat deloc pana acum.Cereale nu mai vrea, cred ca s-a saturat de ele. Mai incerc sa vad , sper totusi sa-i treaca. Ma ingrijoreaza ca a pierdut din greutate, 1 kg in 3 sapt.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput