LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (165)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

fetelor am intrat si eu sa va urez un craciun fericit,sa va aduca mosul tot ce va doriti,si un an nou plin de bucurii si impliniri!

aseara a venit mosu si la robert i-a placut mult,m-ai ales cand si-a vazut cadourile ma asteptam sa planga sa se sperie...da se pare ca am baiat curajos
va pup pe toate!
moni felicitari pt clara!intradevar ti-a facut un cadou frumos de craciun,e o perioada tare frumoasa sa-l vezi toata ziua cum misuna prin casa de-a busilea!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR CE SI-AU SERBAT ZIUA,SI
LA MULTI ANI TINNAS!!!ITI DORESC MULTA SANATATE SI FERICIRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Buna dimineata lui Craciun!

eh... fetelor e chiar Craciun, prima data dupa multi ani... simt ca e Craciun de-acasa in sufletul meu: am copiii extraordinari, un sot de zeci de milioane de pupici, mama aici, si cea mai buna prietena din ro! care... tocmai s-a logodiiiiiiiiiiiiiit! acu de dimineata! am inca pielea de gainaaaaaaa! ingrozitor de frumos si de romantic!!! deci sunt o fericita! si ea e de 5 ori fericita!

si-acum... va doresc sa simtiti aceeleasi cantitati de emotie care incalzesc sufletul in vreme de iarna asa cum le simt si eu, sa va simtiti "acasa" oriunde ati fi, sa petreceti cu drag si dragoste, sa faceti planuri pentru anul care vine, sa sorbiti fie o gura de cafea, fie sa rontsaiti un colt de cozonac, asa de dimineata, sa adulmecati miros de brad, sa va straluceasca in priviri mirajul Craciunului!

Craciun fericit!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

Buna dimineata lui Craciun!

eh... fetelor e chiar Craciun, prima data dupa multi ani... simt ca e Craciun de-acasa in sufletul meu: am copiii extraordinari, un sot de zeci de milioane de pupici, mama aici, si cea mai buna prietena din ro! care... tocmai s-a logodiiiiiiiiiiiiiit! acu de dimineata! am inca pielea de gainaaaaaaa! ingrozitor de frumos si de romantic!!! deci sunt o fericita! si ea e de 5 ori fericita!

si-acum... va doresc sa simtiti aceeleasi cantitati de emotie care incalzesc sufletul in vreme de iarna asa cum le simt si eu, sa va simtiti "acasa" oriunde ati fi, sa petreceti cu drag si dragoste, sa faceti planuri pentru anul care vine, sa sorbiti fie o gura de cafea, fie sa rontsaiti un colt de cozonac, asa de dimineata, sa adulmecati miros de brad, sa va straluceasca in priviri mirajul Craciunului!

Craciun fericit!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

ce frumos scrii tu acolo mirii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Buna ziua, zuzici dragi!!! Sa aveti Un Craciun Fericit.

Eu tot fara calculator, e la reparat, e un pic nasol fara net.

Am facut bradutul Octi nu e foarte incantat ca il inteapa, daca prinde direct de glob trage tare. A fost tare fericit de cadouriile de la Mosu', am facut o gramada de poze o sa vi le arat cand imi vine calculatorul acasa.
Inca odata urez La Multi Ani!!! clopoteilor care implinesc un an .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Bun fetele.

LA MUTI ANI, TINNAS!
SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI TIE! CRACIUN FERICIT!(ce frumos te-ai nascut de Nasterea Mantuitorului)

LA MULTI ANI, BIANCA MARIA! SA FII SANATOASA, CUMINTE SI FERICITA ALATURI DE PARINTII TAI!
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! VLAD, MARC MAIA, CLARA SA FITI SANATOSI SI FERICITI! Mai aveti un pic si faceti 1 anisor.[/b]
Ellenuta multumim de capitol si ca ai vizionat pozele Ioanei. CRACIUN FERICIT! iti doresc si tie..sa te bucurii alaturi de cei dragi tie si mai ales de EVA!
Danybv multumim si BRAVO MARIA, la cat mai multi pasi si siguri.Asteptam poze.
aure cris CRACIUN FERICIT! si LA MULTI ANI!
darene multumim. CRACIUN FERICIT!
Eliza multumim si tie. Foarte frumoasa Craciunita Emma. CRACIUN FERICIT!
ramonab multumim de urare.Foarte frumoasa.
Jelimoni iti doresc si eu sa ai un CRACIUN FERICIT!alaturi de cei dragi.
Miri mik foarte frumos, m-au emotionat cuvintele tale.CRACIUN FERICIT!
cynthia CRACIUN FERICIT! E bine ca nu prea are atractie la brad sa traga de el..muti si tu globurile mai sus si nu va ajunge la ele..lasa ca va veni si calculatorul si atunci vei putea sa comunici cu noi mai mult..Sa vina cat mai rpd de la reparat.

Azi dimineata Ioana a primit cadou de la noi..am facut poze si filmulete le voi uploada dupa ce venim de-afara..la noi a nins..e cam putina zapada..vroiam sa facem un om de zapada..poate va ninge zilele urmatoare si at vom reusi sa facem.. Acum Ioana doarme, cand se va trezi vom iesi afara.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 17 ZILE

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele

Am revenit si noi acasa , am fost la biserica , i-am imparatasit pe copii, nu va pot spune ce era in biserica puzderie de copii , ziceai ca sunt la gradinita asa de multi erau, tipau , se jucau, fel de fel de jucarii pe langa ei , batranele cred ca abia s-au abtinut din comentarii cu privire la galagia facuta de copilasi .

Am reusit sa pun si eu cateva poze facute aseara sunt mai spalacite ele si unele facute acum la socrii in casa si la noi.

Avem poze si un concert de Craciun sustinut de Andrei si Maria

Asa cum v-am spus in mesaj , Maria merge singurica inca mai are putine temeri dar se descurca , nu merge pe portiuni foarte mari dar strabate camera dintr-un colt in altul.E bine , e un inceput
Va doresc un Craciun fericit

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Danybv f frumoase poze am vazut si un concert ..

Eu m am de uploadat 3 filmulete..dar imi cade netul..abia am reusit sa trimit mesajul asta.
Nu ne-a venit masina, deci nu am putut sa plecam la parintii mei..dar ne-au facut ei o surpriza si au venit la noi..

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 17 ZILE

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Danybv, foarte frumosi craciuneii tai. Sa-ti traiasca.

Am fost si noi la biserica, am impartasit-o pe Patty, si la noi sunt f. multi copilasi si multe gravidute. E o placere sa te uiti prin biserica.
La noi nu circula autobusele azi, asa ca tati dupa ce a iesit dimineata de la servici ne-a dus la biserica, a stat si el, si acum doarme cu Patty, noi la TV. Tare rau a mai cazut schimbul lui tatai, lucreaza toate noptile pana marti, macar e liber de Rev.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ioanact imi pare tare rau ca inca nu ati primit masina , e bine totusi ca uite au venit parintii la voi . multumim
irlandeza multumim la fel si voua pacat ca au picat asa de nasol turele sotului dar ce sa faci asta-i situatia .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

CRACIUN FERICIT ZUZICI DRAGI§

Am vazut un concert extraordinar dat de MariaBucuria si fratiorul ei.
Eliza, craciunita ta e yammmyyy . Pupa Shose pe ea.
Irlandeza. Cum a fost primul Craciun cu Patty? Asteptam pozici.
Io o sa descarc mai tarziu pozicile si vi le dau sa le vedeti.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput