Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Amalia, Otilia, Criss703 multumesc mult de incurajari.
Am un morcov...

julia
40+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/user/julia_16

multa multa bafta si de la mine
tin minte morcovul, si eu aveam unu maare de tot in seara dinaintea inducerii. si a fost super ok! tin pumnii sa fie la fel de usor si la tine

Craciun fericit tuturor cu miros de sarmale si multe cadouri sub brad!

ALRA 9kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Hai Julia ! Multa bafta maine , sa fie cu noroc inducerea !

Criss multumim iubita ! Un Craciun feciti ti tvoua 1 Am primit mesaj , am trimis mesaj.

Otilia copiii alaptat exclusiv la san se spune ca nu fac diaree. Nici eu , ca si Amalia , nu as merge pe Smecta. Cred ca in timp se va regla singurica in privinta scaunelor. Eva face un KK , maxim 2 pe zi si alea cu rugaminti dar nu intervin decit in caz de urgenta cu un pic de apa fiarta si racita. Uite aici prospectul de la ASmecta .
http://smecta.farmamed.ro/specificatii-medicament.php.

Monicabo si noi confirmam : puseu de crestere la 6 saptamani : sugea cite 50 minute si cerea cam la o ora dupa ce termina o repriza de supt. N as inroduce lapte praf sunb nicio forma cita vreme bebe ia in greutate mai mult sau mai putin chiar si daca nu ar lua ca la carte. Eu am sanii moi si pufosi aproape permanent si lapte ....cit curpinde , sitautia semanifesta cam de cind Pitica a intrat in luna a 2 a. Cind bebe nu suge la un san si trebuie sa ma mulg la celalalt scot cite 75 ml. Am sanii tari doar dimineata cind intervalul de somn al Piticii aste mai mare . In rest pufosi ca un burete iar Eva a luat foarte bine in greutate.
Luni cind am facut vaccinul avea 5.550 g . Lecat de la 3400 (3550 la nastere , 4200 la 1 luna.).

Pup fetele . Sa aveti o noapte linistita.

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Ca de la o mami de Eva la o mami de Eva : gānd la gānd cu bucurie !
Si pentru noi este cel mai fericit Craciun din viata noastra !

Pe toata durata sarcinii , cānd aveam gānduri negre si cānd mi se īnnecau corabiile , sotul imi spunea mereu , ca o placa veche care sarea la acelasi vers :"Linisteste-te ! Anul acesta o sa petrecem Craciunul in trei!"

Va doresc sa va petreceti Craciunul īn tihna alaturi de familie si aveti sufletul plin de speranta!

Mirtha !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Julia

BAFTA CU INDUCEREA !

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Multumec pt raspunsuri, Mirtha, Alra... Banuiam eu...
Bafta Julia cu inducerea
Se cam termina nasterile pe aici... De celelelate fete mai stie ca reva ceva? Sunt atatea de care nu mai stim nimic, unele chiar stiu ca scriau destul de mult mai pe la inceput.

De la 1 ian gata, ne mutam la scutecele?
Ma apuca nostalgia asa...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello fetele!

Haide Julia, iti tin pumnii, o sa fie bine, in curand iti tii minunea in brate!

Criss, vazut pozici, ce familie frumoasa sunteti si tu arati fte bine! Drept urmare mi-am miscat si eu fundul si m-am aranjat putin, macar o data pe sapt sa ma simt bine in pielea mea. Ieri radeam cu soatza, ca la cat si cum ma suge asta mica, ma simt de-a dreptul `folosita`.

Bebelina mea e cam infundata, i-am pus si ser si am folosit si batista bebelusului, dar nu e in nasuc, parca respira mai greu...mi-e frica de ceva pe caile respiratorii, toata seara si noaptea am verificat-o de febra, mi se parea mie ca e mai calda, dar n-avea nimic paranoia mea. Ma gandesc cu groaza ca e sarbatoare si nu stiu pe cine sa sun, si sa merg cu ea la spital doar ca mi se pare mie ca e mai infundata si face ca un calutz.... De dormit doarme bine, si-acum sunt cu ochii pe ea, respira normal...Off, de ce nu vin pe lume cu caietul de instructiuni?

Pusici si spor!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!
Era sa zic Buna dimineata ca la ce program am avut si la ce intuneric e pe aici nu ma mai prind de ora exacta .

Alra, am incercat sa o tin cat mai mult cu fundul la aer. Pe Ana mereu o rezolvam cu scutecele de panza si albastru de metilen.
Amalia, ar fi bine daca ar fi 9 pe zi, dar parca face in continuu. O spal de fiecare data la chiuveta, o usuc cu foenul, o sterg si cand sa-i pun scutecul iar e putin galbena.
Mirtha, asa stiu si eu ca nu se considera diaree, sper doar sa se regleze in timp ca atata vreme cat produce pe banda nu are cum sa treaca roseala.

Nu i-am dat Smecta, ceai de fenicul, coriandu, chimen si ceva menta prin ele, am Baby Calm si Baby Drink la pliculet, dar cred ca azi ii dau doar menta ca nu vad ca tot lichid face.
Daca as putea as face eu ceva.

Criss, ce Craciunita cu rochita aveti voi acolo . Cum mai este operatia ta, mai supureaza? Am citit la fetele de ianuarie ca spunea o fata ca a patit asa la cezariana de acum cativa ani.
Monicabo, parca asa simt si eu ca s-a mai rotunjit la fata si a pus ceva si pe pulpite. Fara sa vreau fac comparatii cu Ana, e si foarte usor ca sunt nascute in aceeasi perioada iar Ana avea niste pulpe , Elisa nici acum nu cred ca are greutatea Anei la nastere. Dar nu-i nimic, e o batoasa, grasimea nu-i importanta, ba chiar despre Ana mereu zicea pediatra ei ca-i obeza.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

CRACIUN FERICIT!
sper ca Mosul Craciun v-a adus cele mai frumoase daruri - sanatate voua si puiutilor, iubire si liniste in suflet!

LA MULTI ANI!

mami de 2 x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Guvernul decide luni varianta de limitare a indemnizatiilor pentru mame

http://www.realitatea.net/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am intrat sa vad daca sunt vesti de la Julia, dar vad ca momentan nu se stie nimic. Tin pumnii Julia si sper sa fii deja cu minunea ta in brate

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput