Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!
Raspunsuri - Pagina 4
Mitzi76 spune:
Si pentru Irda, cuscra mea, un pupic si o
. Sa iti dea DD sa reusesti sa treci peste ce e greu!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
oanasm spune:
eliza exact..progeria se numeste!
se merci
mitzi deci voi nu aveti..buun...pai nicio nu i-am vazut pana acum vreo 5 zile...cand il dau cu crema de scutec care e alba atunci se vad mai bine...ca se pune crema pe ei..
cuscra mda..is dilie..e clar..mno..da' gata..ne-am luat! ![]()
![]()
![]()
![]()
Oana
de
Raul
Mitzi76 spune:
Aha, o sa-l dau cu crema sa ved daca e ceva. Eu nu folosesc crema deloc, nu e nevoie.
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
ElizaClara spune:
Oanasm daca vrei sa citesti despre progerie si sa te linistesti, uita-te la:
http://ghr.nlm.nih.gov/condition=hutchinsongilfordprogeriasyndrome
http://en.wikipedia.org/wiki/Progeria
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
ariadnabr spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7ac46160260411c1716310" target="_blank">Urare de la Sonia ![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Irda spune:
Mada....merci!
Ma simt ca naiba pentru ca aveam lapte din belsug pentru ea!
Dariei i-am dat san pana la 5 luni jumate ...ca atat a vrut ea, dar acum e tare aiurea...ma invinovatesc (desi n-aveam ce sa fac eu sa ocolesc asta...)....
Din pacate n-o mai intorc la san ca de pe 7 ianuarie ma apuc de munca si stau plecata toata ziua....trebuie sa manace lapte formula....ca eu la muls oricum nu reuseam sa scot mare lucru...adica sa-i ajunga congelat sa zicem de cateva mese pe zi, of of ...e tare aiurea!
Cuscra.....multumesc...o sa trecem si peste perioada asta...e doar o perioada si ma seaca faptul ca sunt asa de bleaga si bolnava de scenarita!
Pupiceste baietii din partea noadtra!
Oana...nu cred ca-i cazul sa te panichezi...pana la progerie...pot fi o multime de lucruri de la care sa aiba firsoarele alea de par.
Eu stiam ca un copil cu progerie se naste cu greutate mica si nu se dezvolta ok inca din uter...ceea ce nu-i cazul la Raul!
Pupicei..sa te linistesti ca te simte baietul agitata !
ariadnabr spune:
Irda cu tupeu si "rautate" iti spun ca nu ai de ce sa te invinovatesti!
Nu puteai controla faptul ca ai sa te imbolnavesti! Pompa electrica ai? Eu nu puteam scoate nimic cu cea manuala si cu cea electrica m-am impacat excelent. Daca nu ai, ti-o trimit eu pe a mea daca vrei si continui sa te mulgi cat poti de mult. Uite eu cu Sonia am alaptat 18 luni, cu Julia numai doua si jumatate, m-am muls apoi zilnic pana la 3 luni si vreo 3 sapt si numai sufletul meu stie ce simte inca cand ii dau biberon si cum imi e dor sa o simt la sanul meu...
, si eu ma invinovatesc ca i-am bagat biberonul in gura, da' aia e, ea sa fie sanatoasa!! Tu insa chiar nu ai de ce sa-ti faci procese de constiinta, ai facut tot ce ai putut si nu e vina ta!
Hai fruntea sus! OK? 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
oanasm spune:
eliza, irda

am
coitzele..... www.dropshots.com/raulsm#date/2008-12-24/14:31:40" target="_blank">aici ...tin doar un pic poza..ca o sterg pe urma
Oana
de
Raul
Mitzi76 spune:
Oana esti belea!!!
MADA AM PUS COVER O POZA PENTRU CRACIUNUL PEPENASILOR, TE ROG SA O IEI TU
Edit: am modificat ce am spus prima oara, dar cred ca ce a citat Oana va ramane... Sorry!
lucdavi2004@yahoo.com
lcazangiu spune:
Nu prea imi gasesc cuvintele..sper sa ma intelegeti...a trecut f mult timo de cand nu am mai scris, poate prea mult, insa va citesc cand am timp, dar pt ca am avut si am pb cu puiutul meu...nu am putut sa scriu...nu ma judecati dar mi-a fost foarte greu si inca imi este..
azi David Andrei a implinit 6 lunite si din pacate puisorul meu are branula la piciorus..o urata infectie urinara care trebuie tratata cu antibiotic intravenal....dar totul o sa fie bine, sper sa ne operam cat mai repede si sa scapam de hidronefroza asta...
Sun scumpa, iti multumesc din suflet pt ca nu m-ai uitat, esti exact ca "sarea in bucate"
Promit ca am sa ma imbarbatez si am sa mai scriu, pana una alta, vreau si eu parola de la album , pls sa vad toti pepenasi
CRACIUN FERICIT!
MULTA SANATATE, FERICIRE SI BELSUG IN CASELE TUTUROR!
va pupa Lori mami de David-Andrei