intretinere covor spaghetti

intretinere covor spaghetti | Autor: gogosel

Link direct la acest mesaj

vreau sa achizitionez un covor, sau doua, din acelea tip spaghetti, latoase...nu stiu cum sa le mai numesc, insa ideea este daca se intretin usor. adica, ies frimiturile, scamele, etc, din spahgetele alea? sau trebuie sa scutur/bat covorul saptamanal?
ma gandesc ca o sa se imbibe cu firimituri de la piciulica si aspiratorul nu va face fata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Eu am covor din asta la fii-mea in camera...deci unde e destula mizerie. In afara de aspirat saptamanal nu a fost nevoie de mai mult. Dau cu peria aia de la aspirator de mai multe ori peste el, scot aia si dau doar cu teava si gata! Se intretine super usor, si eu am avut reticente, dar acum mi-as lua in toata casa covoare din alea! Cand stai cu picioarele pe el, se simte asa...bine la picior, parca se afunda in latele alea!!!Mie imi place senzatia!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si eu am doua din astea(shaghi se numesc)si pot spune ca se intretin usor, la fel le aspir saptamanal. Si eu eram reticenta la inceput in privinta lor, dar sunt intr-adevar bune si sunt si in trend din ce am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si eu mi-am luat doua mari si cateva mici.Sunt foarte multumita.Eu zic ca se intretin mult mai usor decat cele obisnuite.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Si eu am si-mi plac la nebunie. Se aspira usor!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Parul de pisica se ia cam greu. In afara de aspirat si curatat cu mina uda (ca imi e teama sa nu-l stric daca dau cu peria si nici nu cred sa mearga) mai stiti vreo metoda?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

misha, io l-am dat cu peria, chiar l-am spalat afara si nu a avut nimic.
Metode nu stiu

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

cristina multumesc. o sa incerc si eu cu peria

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

mai, da, aveti drepate- se intretine usor. am cumparat unul- de incercare- si azi am desfacut bradul . spre surprinderea mea, acele au iesit mult mai usor din covorul asta"shaghi" decat din cel persan (ducandu-ma cu bradul spre iesire au cazut ace prin toata casa)si asa cum spuneai,rory, am dat si cu teava goala si a fost super.
deja ma gandesc sa cumpar si traversa pe hol.

Mergi la inceput