LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am intrat si eu rapid, sa va fac urarile de rigoare:
In murmurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire.
Craciun fericit!


_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Craciun fericit Va dorim sarbatori fericite alaturi de cei dragi, cu multa caldura, liniste si cadouri pe masura

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

CRACIUN FERICIT, DRAGELE MELE !!! SA AVEI PARTE DE MULTE BUCURII DE LA CEI DRAGI, CLIPE MINUNATE PLINE DE DRAGOSTE SI SA VA ADUCA MOSU' TOT CE VA DORITI!!!

Giova am vrut sa intru aseara si sa te felicit, mami, pentru curaj, pentru fericirea ta maxima iti doresc din inima sa ai o sarcina usoara-usoara, sa treaca timpul rpd si s-o tii pe alessia in brate( daca mi-aduc aminte bine, cand erai gravi marco si iti doreai o fetita asa vroiai sa o cheme.)

( in sfarsit am reusit si noi sa cumparam acel stick wireless de la vodafone si am reusit sa-l instalam) si aseara am reusit sa intru si sa ma pun cat de cat la curent._)



www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


no....am venit la soacra sa-l culc pe pitic. nu mai ies niciunde, ca sunt moarta de somn.
Marco a fost la colindat, la ai mei pe scara si tare incantat a mai fost. cand au ajuns la ai mei a colindat cu copii, dar banii nu i-a vrut, cica are destui.
a venit si mosul(adica unchiul meu). Marco l-a recunoscut, nu a zis atunci...cand ii dadea cate un cadou si-i cerea un pupic, Marco ii tragea barba la o parte ca sa-l pupe. la final, cand a apartu unchiul i-a zis...tu esti lenu-mos Craciun.degeaba am insistat noi, ca nimic...el o tine pe a lui.de stiam...puneam cadourile sub brad si gata.
Nu e atras de laptopul karaoke, am cantat noi la el si l-am butonat.
El e cu masinile de la bob, cu spalatoria acestuia si cu masinutele din Roary.

Le-am dat si vestea....au ramas , credeau ca glumim. Vara-mea a inceput sa planga si sa zica ca e adevarat, ca uite m-a visat. mi-a zis ca nu a stiut nimic, ea chiar visase....
pe urma si-au revenit si au inceput felicitarile si sa se bucure pt. un alt nepot/nepoata, dar si ca-l vor avea pe marco mai mult in alba. ha-ha-ha...de parca eu l-as lasa aici si noi sa stam cu bb2 in Timisoara.
Maine la bunici si la socru si gata, familia e la curent...chiar si cu [pastilele, de care nu am vrut sa spun initial, dar asa am simtit si le-am zis intreaga poveste.

Bumbi
draga mea bine ai revenit. ti-am admirat flacaul cel mic, care tare mare mai e. nu am putut lasa comentarii, merge prost netul.
Unde sunteti voi? la Craiova? ce faceti de rev?
Ai tinut bine minte cu Alessia, a trecut vremea numelui....ne vom gandi si la asta cand om afla sexul gazei.

fete va pe toate, merg langa pitic, ca l-a pregatit Clau de somn.
o noapte frumoasa sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Primiti cu colindul ?

Aseara, pe asfintit,
Mandra stea ne-a rasarit.
Dupa care noi ne-am dus,
Sa-l cautam pe Iisus.
Pe fiutul Mariei,
In pamantul Galileii.
Zice-se ca, Maria
Din casa-n casa umbla,
Sa nasca pe Mesia.
Sintr-o pestera a intrat,
De nimeni nu s-a ntrebat.
Aici Domnul s-a nascut,
Ce l-am asteptat de mult.
Ingerii, cu flori in mana,
Impletesc mandra cununa.
Pe cununa-i scris frumos,
Astazi s-a nascut Hristos

CRACIUN FERICIT TUTUROR ,SANATATE MULTA SI FIE CA ACEASTA SFANTA SARBATOARE SA VA UMPLE SUFLETELE DE PACE SI BUCURII!

Oana mami X 3 Printese
Iustiana Noemy, Jasmine Ioana Neidyn,Anna Rebecca Neisryn


www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine...
Cand am deschis azi calc chiar m-am gandit la Bombo si la bradutul ei frumos de anul 2 ani...si Jasy cum povestea pe limba ei langa bradut.
Giova, normal ca le-ai dat vesti bune parintilor...si chiar asa...pt ce ii mai trebuie lui Marco bani daca are destui? Lasa ca o sa il mai lasi si la Alba o sa vezi . Asta ca sa nu o iei pe araturi..vezi tu la timpul potrivit nu vreau sa te speriu.
Bumbi...ma bucur ca sunteti bine, ti-am admirat printisorul mic..sper sa ne dai o adresa de mail valabila ca eu cel putin am una care nu exista
Maraki...pai n-a venit mosul la voi? Ti-am pus poze sa ii areti lui Giorgos si socrilor

Despre mos ce sa va spun...a sunat la usa, Sandra a mers sa deschida Dani era pe acolo...a spus rapid ca el e Dani , ca a fost cuminte si a dormit in camera lui...a spus poezia de la serbare si a cantat LMA pt mos. Colinda nu a vrut sa spuna...a fost seara la colindat cu Sandra prin bloc. Au primit o gramada ca deobicei , e tot o jucarie in toata casa...pe toate le vrea desfacute... Tabla de desen inca nu i-o deschid, mai incolo. Sandra a fost in culmea fericirii cu cadourile primite...a fost foarte incantata de ceas si de oglinda primita. Au fost si parintii si le-au adus cadouri, seara au venit prietenii si le-au mai adus cadouri...doamne fereste ce e aici . Cand a fost mosul aici a venit si nepotul si nepoata..si-au primit si eu cadourile de la mine. Cel mai incantat a fost Dani de costumul de spiderman si a primit 2 costume...unul l-am dat la nepotul meu ca nu am ce face cu 2.
Noi am stat pana la 5 azi dimineata si la ora 8 Dani ne-a dat desteptarea...Nelu a fost domn si a stat cu Dani si am mai dormit pana la 9.30.
A fost super, mi-a ramas o gramada de mancare si prajitura...cu prajitura ma gandesc sa merg la azilul de batrani ca nu e departe de mine...e pacat sa o arunc.
Sper ca ati sarbatorit bine, noi azi ne pornim la colindat ca ieri am stat in casa.
Distractie placuta in continuare

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am pus poze in drop cu mosul...filmele trebuie sa le tai ca sunt facute cu camera video si sa vad daca am chef.
Eu am primit un set de farduri pe care il admiram prin Real...combinatie de negru, albastru inchis si ceva alb...mai nou asa ma machiez si imi place si un set de ingrijire pt par de la Nivea. Slabut mos am avut anul asta nici macar un parfum (cred ca nu am fost cuminte), eu i-am "scris" mosului ca vreau catel si degeaba . La un moment dat Nelu a vrut sa imi cumpere si i-am spus sa nu se atinga de banii nostrii . Eu vreau catel dar sa nu dau 300 E pe el . Sa faca el rost de bani de unde vrea si sa imi cumpere . Eu i-am cumparat lui o chiuveta pt baia lui zilele trecute pe care a si montat-o si un aspirator de masina ca dinala a vrut. Si o cravata cu Mos Craciun.
Cam atat a fost mosul nostru.
Voi ce ati primit?


Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna dimineata la mos .... Craciun!!!!
Ne dati ori nu ne dati?

Eu cu piticul acum ne-am trezit. marco a adormi la soacra in pat si et tare greu am adormit aici singura. am stat pe ent pana la 4 dim., macar am vazut pozele din drop.
pe urma a plans marco si l-a adus la mine. rapid am adormit langa puiul meu.
Clau a venit la 8 dim., cred ca si-a facut iesirile si pe 2009....ce suparata sunt pe el. In loc sa petrecem ziua de Craciun impreuna, el va dormi, caci a petrecut pana in zori.
cadouri, noi nu am prea primit. Dulciuri si bani de la ai mei, si un set misto de cafea de la finuti. Noi nu ne-am luat nimic, caci nu stiam ce vrem...daca vom merge in Austria luam de acolo.
Bianca super ca a zis Dani tot la mos. si Marco a facut la FEL, l-a colindat, i-a zis poezia si multe altele. Mi-e ciuda ca l-a recunoscut.
si voi ati chefuit dar nu pana la 8 dim. Nu mai mancati prajitura? de vrei sa o duci? eu am savurat aseara din plin, la ora 1 noaptea mancam sarmale la ai mei.
Bombo multumim de colinda. ce mai faceti voi? printesele?

Marco mai tuseste, dar acum sunt eu aia cu gatul in pioneze...ma doare de mor si tusesc la greu. bag miere in mine, caci altceva nu stiu ce am voie.

o zi frumoasa sa aveti, merg sa-mi beau si eu.

_
Gio11+ si Marco (6 ian. 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Lui Nelu i s-a nazarit sa mergem la bunica-mea la Sebes la colindat...asa ca....ne auzit deseara...2 ore drumul pana acolo, 2 ore incoace...2 ore mai stam pe acolo...
Giova pacat ca nu am timp ca mi-ar placea sa te cunosc .
Va

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Craciun fericit !

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput