Campanie de responsabilizare a autoritatilor (9)
Raspunsuri - Pagina 9
psj spune:
Sigur, daca vrea cineva sa ma ajute, mai ales la pctul 3, accept cu mare placere.
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
elenada spune:
Psj te ajut eu la punctul 3
Ma bag si la trimis mailuri numai sa imi zici Luca exact unde si ce trebuie sa trimit.
elena +11
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ioana_p76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LucaLuca De facut lobby individual pa langa fiecare dintre europarlamentarii din Comisia de Petitii – text bilingv engleza&franceza. Preferabil, cu referire directa la petitia trimisa (ar trebui sa avem un nr. de inregistrare.) Componenta Comisiei aici: http://www.europarl.europa.eu/activities/committees/membersCom.do?language=EN&body=PETI (Redactare text: LucaLuca) |
Fac o lista cu fiecare membru si adresa de mail sa fie mai simplu de trimis. Asteptam textul tau, Luca.
Insa nu stiu cum aflam nr de inregistrare al petitiei noastre?
De aflat in ce stadiu au ajuns petitiile noastre la CNCD – persoanele in cauza sa ceara informatii privind evolutia dosarului la telefon 021 312.65.78 sau 021 312.65.79 |
Eu am primit un raspuns scris, ceva de genul ca a fost trimis spre solutionare..etc
Intre timp, o sa trec pe prima pagina toate aceste activitati, asa cum le-a organizat Luca, fie mai simplu de urmarit.
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
LucaLuca spune:
Elena, stai sa scriu mesajele, deocamdata abia mi-am dat tema - nu cred ca apuc saptamana asta, dar nu e foarte urgent. Facem in ritmul in care putem, exceptand cazurile in care arde, ceea ce deocamdata nu e cazul.
Ce a fost indispensabil s-a facut (trimiterea petitiei practic peste tot), ce facem acum e sustinere, lobby - extrem de important, dar nu urgent.
Da, la bazele de date se poate foarte bine colabora, cu conditia sa se evite suprapunerile (sau, ma rog, sa se repare/elimine la sfarsit).
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
psj spune:
Multumesc, Elena, daca mai doreste cineva, mai primim oferte
Mai asteptam vreo 2 zile sa vedem daca se mai ofera cineva si dupa impartim pe felii.
Beatriz spune:
Buna,
Eu ma ofer pt inceput la:
- identificare si alcatuire baza de date: asociatii&ONG-uri din strainatate (minus tarile mentionate de LucaLuca) care au legatura cu RUAM
- baza de date cu pag.web - sanatate/familie/maternitate/resurse ONG
Am de gand sa le dovedesc in 7-10 zile. Dar evident ca mai poate o persoana sa faca acelasi lucru, pt a combina rezultatele. Imi astept coechipierul, sa se anunte!
psj spune:
Beatriz, deci suntem 3 pana acum, daca vezi mai sus putin ne-am oferit si eu si Elena. Mai asteptam 1 zi -2 poate se mai ofera cineva si impartim. Daca suntem mai multe unele pot lua doar site-urile, celelalte ziaristii.
Multumim.
ioana_p76 spune:
citat din mesajul lui LucaLuca De tradus din engleza in romana o lista foarte interesanta identificata de Felicia, cu tarile UE care finanteaza RUAM – e un document scurt, de doua pagini A4 de tabel, text foarte putin, mai mult rubrici gen numele tarii, abrevierea denumirii procedurii, procente, permis/interzis. Chiar nu e mult de munca, iar textul nu e tehnic, exceptand denumirile pe care, din pacate, noi le stim prea bine. Daca sunt nelamuriri, le lamurim impreuna. Cine se ofera? |
Ma ofer eu. Felicia, astept lista pe mail
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
Beatriz spune:
Psj Pai mie mi s-a parut ca am ales diferit de voi, am inteles ca trebuie identificati/identificate:
- ziaristi care se ocupa de sanatate&ziare/reviste&datele lor
- asociatii, ONG din strainatate (minus Franta, Belgia, Elvetia)
- baza cu pag.sanatate/familie/maternitate/resurse ONG din RO
Am inteles ca voi va ocupati de prima, eu de celelalte 2.
Sa imi ziceti ...ce si cum
Oricum vom imparti frateste
Presimt ca ne-ar prinde bine o vorbitoare de germana, pt site-urile din GE si AT care nu au traducere in EN; eu stiu in germana 2 cuvinte: aingang si ausgang
impatience spune:
ma bag si eu la trimis mailuri.
Am semnat pe site - vreo 4 adrese de mail :), am intrat pe blog.
prezent