Campanie de responsabilizare a autoritatilor (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Luca am verificat. am trimis la 2 adrese de mail pe care le-am gasit la dumneaei. si cea de cdep si cea de yahoo. dar niciun raspuns nimic.
am furnicaturi prin maini si ma bucur ca va pot ajuta cu ceva.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Perfect, Delphinas. :)

A aparut primul articol pe prima pagina a site-ului desprecopii: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1674 - al doilea (am facut doua, ca iesea prea lung; partea a doua e o selectie din "marturiile" de pe blog) va fi publicat peste cateva spatamani.

Ioana, sa multumesti tu pe topicul de la generale si sa pui si un link spre articol acolo, caci nu este pus.

PS: la o luna jumate de la infiintare, Ministerul Tineretului tot nu are site, sau macar o amarata de adresa de mail. Pai pana acum le faceam eu si cu Psj site-ul, nene! Pe wordpress. :))

Poate credeati ca eu vorbesc pe nas cand va ziceam ca ce facem noi aici e o treaba care ar costa jde de mii de euro daca ar fi facuta de o agentie privata de PR sau ar fi fost mult mai dezlanata si cu siguranta deja in blocaj daca era in responsabilitatea vreunei institutii de stat. Si nu e lauda de sine, caci chiar n-am nevoie sa ma laud singura si nu doar despre mine vorbesc, este trista realitate romaneasca. Nici Comisia aia pe probleme demografice n-a fost in stare sa isi puna macar o adresa de mail pe pagina presedintiei, desi niste domni deja incaseaza salarii de acolo. Pft!

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Luca pt articol
am vrut sa va spun azi ce mi s-a intamplat alaltaieri dar la serviciu am avut net in shuturi, mai pe la doctor, mai pe teren...si trecu ziua.
alateieri a venit la mine la birou un tip de la un ziar. si l-am intrebat cine se ocupa de pagina de sanatate la ei. l-am rugat sa-i spuna colegului ca are un mail de la mine legat de infertilitate...am dat eu ceva detalii. pleaca ziaristu si colegu meu de birou cu o fata scarbita, plina de mila, si multe alte sentimente amestecate la mixer, dar nu sentimente de bine, m-a intrebat cu o voce scarbita"suferi de infertilitate?"
nu am putut sa ii raspund decat "si daca as suferi ti-e frica ca iti voi da si tie?"
cum poate fi lumea asta atat de rea cu oamenii necajiti, al caror suflet e pustiit de durere, de incercari esuate, de vise urate???
va spun sincer ca imi venea sa-i dau una in cap si sa i-l crap. da ce au cei cu infertilitate frate? scabie? raie? lepra?
pot sa il strang de gat?

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Delphinas, nu acorda imbecililor mai multa atentie decat merita: adica nu le acorda deloc. Si punctum. si asta nu doar referitor la subiectul asta, ci in general. Eu doar asa am reusit sa imi prezervez zambetul, chit ca recunosc ca si ala e amar uneori.

In ordinea noastra de idei, am raspuns celorlati doi deputati care ne scrisesera, pe langa dl. Daniel Geanta, pe care l-a preluat Cristal - dl. Ioan Botis si dna Sonia Draghici. Sa vedem cum continua colaborarea, scopul nostru este sa aducem cat mai multi parlamentari la un sprijin explicit al campaniei si am avut grija sa mentionez posibilitatile noastre de mediatizare.

Am scris, de asemenea, celor doua comisii prezidentiale http://.news/ - la cea recent infiintata am gasit solutia de a ii scrie direct presedintelui, care e dl. Marian Preda, decanul de la Sociologie.

Weekend fain va urez! :)

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Bravo Luca!! esti ce mai tare!
apreciez mult ce faci si pasiunea pe care o ai!
Multumesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

buna fetele
va urmaresc de mult timp, am citit fiecare capitol si ceea ce faceti voi mi se pare minunat. am vrut sa va scriu de mai multe ori, dar din pacate nu prea am timp sa intru pe forum. asa ca m-am decis sa va scriu doar atunci cand am ceva de spus si ceva concret facut.
va spun pe scurt ce am reusit sa fac, putin comparativ cu voi, dar totusi e ceva: am vorbit cu redactorul sef de la ziarul Adevarul de seara a judetul Hunedoara despre un posibil articol in ziarul condus de el. asa ca in editia de ieri seara a aparut urmatorul articol: http://www.adevarul.ro/articole/infertilitatea-afecteaza-tot-mai-multi-hunedoreni.html
va pup pe toate si sper sa am timp sa ma implic si eu mai mult in aceasta capanie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

ma gandesc ca daca vor fii mai multe comentarii la acest subiect ii vom determina pe cei de la Adevarul sa faca un articol mult mai mare si mai amplu si in editia nationala a ziarului Adevarul si asa mai apare un articol si iar vad alesii nostri in monitorizariile lor subiectul nostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Am deschis capitol nou AICI

Am trecut pe prima pagina link-ul noului articol, multumim si aici Desprecopii!



Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput