Viata in Germania (54)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Tinatache, am primit azi o revista de la mytoys si au multe seturi de ghiozdane reduse. Am vazut cu Cars, Star Words, Bionicle, astea sunt de la Scout la 99,99 Euro. Insa, au un set cu Pirat Jack de la Herliz cu 49.99. Baga si tu un ochi pe site-ul lor, ca eu cred ca apar si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetele,

nu am mai scris de mult ca nu aveam noutati, dar va citesc mereu
am reusit sa ma decid la o casa, luna viitoare o cumparam si normal ca am destule intrebari, mi-a raspuns la multe deja misha-germ, multumesc tare mult, dar in cazul asta ce-i mult nu strica, asa-s eu , imi place sa fiu pregatita
deci 1)am vrea sa facem un camin in living, ceva gen rustic, am fost la kago (am tot vazut reclame cu ei) ca sa aflu un pret, ca am comandat catalogul dar e fara preturi si dupa o ora de desene si calcule a iesit cam 12000, normal ca i-am spus ca la pretul asta nu ma intereseaza...asa ca vreau ceva sfaturi, alte firme, ponturi...mai mult de 3000 nu as da, m-am ars deja cu mobila de bucatarie
2)cine poate curata acoperisul de muschi, unde sa intreb? eu am gasit o solutie special pt. asta dar cine se urca?
3)am vazut la o emisiune englezeasca (amenajari int.) ca au folosit o folie care avea functie de oglinda, mai la indemana de pus pe usa, vreau sa infund un capat de hol cu usi glisante, m-am tot uitat prin baumarkt, nimic
vrem sa facem cat de mult se poate singuri
si mai am intrebari dar nu vreau sa va aglomerez
orice sfat, experienta e binevenita

am uitat, casa e in traben-trarbach

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Liutzica, Alina, multumesc pentru sfaturi, s fiti convinse ca ma ajuta.

Contractul nu l-am semnat ...actele sunt trimise...asteptam contractul si apoi plecam....dar se pare ca dureaza...asa suntem informati, desi eu as vrea sa plecam cat mai repede...dar si asta are o parte buna ca am timp sa mai invat cateva expresii elementare de germana.

Sper sa revin curand cu noutati, va pup si va imbratisez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

hei fetelor, cine incepe un nou capitol, ca eu nu ma pricep!

pup

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Buna fetelor,
noi am hotarit sa daramam peretele singuri pt ca ne-au cerut 1200-1500 Euro si nu vrem sa dam atitia bani.
Zuzi, folie de care zici tu am vazut pe Site la quelle. Te duci la "Suchbegriff" si scrii "Spiegelfolie". Si eu as vrea sa folosesc pt un perete in sala de fitness, dar am citit la "Bewertungen" ca nu e chiar asa ca o oglinda si se matuieste repede. A mai folosit cineva?
In legatura cu semineul, daca vrei sa il cumperi, eu stiam ca in jur de 3000 Eur costa doar un semineu gata facut, fara montaj. Nu stiu insa ce calitate, spun doar din ce am citit pe net, pt ca si pe noi ne interesa sa ne facem semineu. Din fericire casa pe care am gasit-o si cumparat-o are deja un semineu frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

Citat:
buna seara fetelor!

ma scuzati ca dau "buzna" asa peste voi,dar am o intrebare si sigur gasesc la voi mai multe raspunsuri,sfaturi bune.

care sant demersurile(pas cu pas,punct cu punct....)in obtinerea unei cetatenii.as putea gasi pe cineva cu rabdare sa-mi dea punct cu punct unde trebuie sa merg si cam ce conditii trebuie sa intocmesc pt a putea intra in posesia cetateniei austriece.

mentionez ca sant de 6 ani si aproape 4 luni aici in austria,casatorita cu cetatean austriac,de 6 ani, in 26 aprilie anul acesta.

v-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati ajuta si pe mine in aceasta situatie.

p.s. imi pare rau ca nu sant in wiena ca veneam si eu la intalnire...

fetelor,milioane de scuze.mai citeam si pe la voi si cand ma hotarasem sa cer ajutorul fetelor din austria v-am accesat topicul....inca o data scuze!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata nemtoaice!

Scuzati deranjul, vin doar cu o intrebare:

Daca a fost nevoie, unde ati facut ochelari juniorilor? Nu-mi spuneti Fillmann (asa se scrie?) ca ala nu-mi place.
Ati avut experiente bune? Si ce naiba plateste casa? ... Noi avem Rezept de la Augenarzt si fiind prima data stam sa ne intrebam unde sa mergem ...
Multumim de ajutor si sfaturi!

O zi buna!

Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

Scuze ca dau buzna asa cu o alta cerere, dar chiar nu stiu sa raspund la intrebarile ridicate mai inainte.
prin urmare vroiam sa intreb daca vreuna dintre voi a fost in concediu pe langa Barcelona, respectiv Badalona (am vazut ca este acces rapid spre Barcelona de aici si este la malul marii). Faceti-mi o recomandare.
(ne-am luat deja cazare in barcelona o saptamana dar am zis sa mai stam o saptamana si altundeva nu prea departe)
Nu-i foarte urgent ca-i vorba de septembrie, doar ca as vrea sa fac rezervare din timp si pentru saptamana neacoperita inca.
Multumesc.

Mergi la inceput