Viata in Germania (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,am fost azi la doctor si fara nici un dubiu...vom avea un baietel.

Stiu ca am luat-o pe aratura dar am izbucnit in plins cind am auzit,atit de mult mi-am dorit a doua fetita dar Doamne-Doamne ne-a sortit o pereche.
Fiica-mea a rectionat neasteptat de bine,a zis ca o sa-l iubeasca mult iar sotul,desigur,e f fericit.

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

Felicitari Alina!
Ma bucur tare mult pentru tine.
Sa va dea Dumnezeu un baietel sanatos, cuminte si sa fie o bucurie mare pentru voi alaturi de fetita voastra!

Multa sanatate iti doresc si o sarcina fara probleme in continuare.
Tot asa emotionant este si a doua oara cand afli sexul copilului sau ai plans doar din cauza ca in inima ta vroiai tot fetita?

_

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Alina felicitari pentru baietel...sa fie sanatos la maxim...si sa fiti fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

ALinus,hai ma,mi-aduci aminte de mine cand am aflat ca voi avea fetita,ca io natanga de mine mai vroiam un baiatHihi,acum imi ador zāna,nu imi imaginez cum ar fi fost viata fara ea

Felicitari si sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Fetele,e cineva printre voi cu copii operati de polipi aici in Germania?Ca trebuie sa-l operez curand pe Bubu si orice info mi-e de mare ajutor!
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genia spune:

alina, felicitari pentru baietel si sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Alina , un copil , este o binecuvintare , indiferent , ce sex , are . SA traiesti , sa fii sanatoasa , si bebele la fel , -sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, felicitari si o sa vezi ca va fi f. frumos cu pereche (desi, te inteleg, pt ca eu nu ma vad mama de baiat). Ai lamurit si pb cu anticorpii?

Zuzinaki, eu am operat-o pe Bianca la 3 ani si 3 luni de polipi. I-a facut anestezie (dimineata la 7.30 eram la clinica is i-au dat sa bea un paharel micut cu un Saft in care era anestezicul, in timp ce se uita la desene.) Juma de ora mai tarziu am vazut cum i se inchideau ochisorii si au luat-o in sala. Nu a durat mult operatie, si m-au chemat imediat ce au scos-o. "Revederea" nu a fost f ok, caci, ea inca era sub efectul narcozei si plina de singe pe la nas, iar eu sunt sensibila rau la singe. In taxi, spre casa, parca nici nu ma recunostea............insa, dupa ce a dormit, s-a trezit ca noua Nu avea nici o durere si a cerut inghetata(numai asta si iaurt sau supa avea voie in prima zi, deci, a profitat din plin). Daca mai ai nevoie si de alte info, si-mi mai amintesc, intreaba si-tzi raspund. Multa sanatate puiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,saru'mina de urari ,aveti dreptate,mi-a trecut supararea,m-am obisnuit cu gindul ca voi experimenta cum e sa fii si mama de baiat .

Liutzica,sigur,este emotionant ca si prima oara.Da,eu in inima mea mi-am dorit tot fetita.La primul copil mi-am dorit fetita si am fost sigura ca e baiat,acum mi-am dorit tot fetita si am fost sigura ca si este.Insa de data asta toti din jur mi-au zis ca am baiat,nu stiu de ce .

Zuzu ,deci tu ai fost pe dos decit mine .Sigur ca si eu o sa-l iubesc la fel ca pe fiica-mea care nu-si mai incape in piele de bucurie,zice ca ne ajunge o printesa in familie (nu vrea concurenta ).
Anul trecut prietena mea a operat fetita de polipi si mi-a povestit ca a fost simplu,operatia in sine dureaza putin,cu tot cu anestezie si perioada de trezire,a stat in spital cam juma'de zi.Apoi primele zile au fost mai cu mofturi,stiu ca nu are voie sa sara si sa se agite prea tare dar intr-o sapt e totul in ordine.

Noiembrie,f mare tragedia.Aproape ca nici nu-mi vine sa cred,am si eu copil la scoala si cred ca as ajunge la nebuni sa ni se intimple asa o drama.Sunt de-acord cu tine ca parintii criminalului sunt responasabili,putina comunicare,prea putin interes pt boala copilului(17 ani e o virsta fff dificila dar nu imposibila),prea putin timp petrecut cu copilul.

nelis,ce vesti mai ai,ai stabilit data de semnare a contractului?

misha-germ,hai spune,cum e sa fii mama de 3 baieti? Ti-ai dorit si tu la un moment dat o fetita sau nu?

Lauraa ,imi pare tare rau.Mai exista vreo sansa de impacare?
Nici nu stiu ce sa zic,poate ca e mai bine ca s-a intimplat acum decit mai tirziu,daca e genul "plimbaret",la un moment dat tot pleca.
Iti doresc multa putere!

Seara frumoasa va doresc!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Buna fetete!

Nu am mai intrat demult, ca am multe pe cap, saptamana viitoare am Messe la Mainz, si plus ca am mai stat prin spital cu Andy al meu.
Are prob la plamani, si mai trebuie sa astept ceva rezultate.
I-a facut o cateta si a fost cam greu cu el dupa interventie.
ALINA poti sa-ti impartasesc din experienta mea....
Sa dea Dzeu sa fie bebe sanatos, ca nimik pe lumea asta nu e mai important ca sanatatea. Si eu am vrut f mult o fata, si sa stii ca am plans la Andy ca nu a fost, si Dzeu m-a facut sa plang mai mult, dupa nastere. Boala lui ne-a schimbat viata, ne-am maturizat brusc, am perceput si percepem o altfel de responsabilitate.
Dintre toti el este cel mai obraznic, traieste viata la maxim, si totodata zilnic ne da palpitatii. Dar speram ca va fi altfel cand va creste mare.
Asa ca bucura-te ca e bebe sanatos , indiferent de sex. Eu zic ca stie Dzeu de ce le randuieste asa. Acum , sincer nu mi-ar mai trebui o fetita.

Mergi la inceput