Salajence la apel!!![72]
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_s spune:
Bia draga , nu poci sa nu ma stresez, ca ce-oi pune pe masa???? 
Eu fac asa:
salata de boeuf
sunca suedeza(asta e gata fiarta, bucatoi asa mare, se unge cu mustar, se presara cu pesmet si se da la cuptor si arata asa)
piept de pui in bacon felii
friptura de porc cu cartofi piure
turta dulce
un tort cu crema de branza si cioco, super simplu, fara cuptor, fara gelatina, se pune in congelator
Io nu fac multe ca nu am timp, mai putine ca si asa pe 28 dimineata o "intindem"!
Fug sa fac tortul, am fiert legumele si restul las pe maine...
.
vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui for2nity Maine la 4 inchidem si noi 2 zile ne mai aerisim, apoi o luam de la capat. io zic asa: e ori asa, ori altfel. |
Pfuai Elvira .... si eu am zis ca numai maine dupa ora 16 vin dupa cadouri , ca de la ora 8-16 is la scarbici ... nu am stiut ca vei avea program asa de scurt , mai ales ca toata lumea are program normal maine, chiar si bancile lucra pana la ora 18. Offff ... tre sa fac schimbare de planuri si sa vad cum oi reusi sa vin azi dupa ele . Pana la cat e deschis azi , sper ca nu tot pana la ora 16 ???
Cum ai rezolvat cu laptop-ul ???
Pana la urma nu vom sta acasa de Rev. Am primit invitatie de la prietena noastra Giulia si vom merge cu ei la Perla Mesesului.
Va tzuc pe toate !
" Carpe diem ! "
for2nity spune:
Adriana, cu scuzele de rigoare, zau ca mai mult nu mai pot. ![]()
Nu stiu ce program au altii, pe bune, da' cum am zis macar apa sa apuc sa-mi cumpar si eu, si am pretentii sa apuc si-o pizza, eventual si-o bere pentru doamne langa.Ca doar si la mine vine Craciunul.
Dar stai linistita ca azi e pana la 19 programul. Si daca nu se poate altfel, vin cu tine maine dupa 16 si ti le dau. Sau daca zici ca la 16 iesi de la scarbici, te-oi astepta un pic.
Cu laptopul am rezolvat elegant, stiind cat e de pretentios i-am spus ce intentionez si i-am spus sa faca bine sa vina sa si-l aleaga. A venit, dar mi-a spus ca vrea intai sa se mai documenteze putin, si va fi bine primit eventual si la anu'. Asta este.
Oti, sa stii ca nu e chiar asa, referitor la numarul de vizualizari. Eu chiar daca nu scriu asa des, la fiecare pauza de tigara deschid pagina sa citesc ce-ati mai scris. In orice moment mort, spre exemplu cand astept sa-mi iasa ceva la imprimanta , etc. ce crezi ca fac intre timp? Citesc sa vad ce-ati mai scris. Acuma sa nu crezi tu ca eu am fumat la subiectul asta 12 tigari, parol. Dar or mai fi si altii ca mine, nu? ![]()
Fug sus sa le mai ajut pe fete.
pe toate.
silvana_salajan spune:
Bia, meniul meu arata cam ca si al tau cu exceptia ruladei de cascaval si a pestelui. A, si inca garnitura de orez cu legume e in asteptare. In schimb, am fursecuri de 2 feluri in tanspe forme,
saratele cu susan, dobos 2 portii cred (una e gata, sa vad daca ma chinuie rau talentul sa o prestez si pe a doua) cu creme diferite, o sa fac niste bile date prin cocos din taieturile de la blaturi/margini, ca Andrei cand mergem la cofetarie numai pe alea le vrea ca sunt negre, si lui ii place tot ce e cu cioco. Si tortanu, care a iesit un monstru de tort, cam de 2 ori mai inalt decat cel facut Paulei si asta pentru ca avand 2 blaturi (ala de ieri numai in mijloc a fost un pic necopt, asa ca am salvat o gramada de fasii din el
) m-am gandit sa experimentez ceva
si am folosit o oala cu diamertul de 26 cm si inelul meu de la tava de 26 suprapus peste oala. Asa ca voi avea un tortalau cat China. Interiorul seamana cu cel facut paulei cu exceptia ciocolatei care de data asta am pus-o nu alba ci cu lapte. Deci nu e roz pe interior ci maro deschis.
De ornat inca nu stiu. Poate fi cioco sau frisca.Nu m-am hotarat inca.Sa vad cum arata cand il scot din forma. Ce ma inspira pe moment, aia va fi. Atat.Va
mai viu, amu plange praslea.
mihaela_s spune:
Oti, ai stiut de asta? ![]()
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Miha, stiam ca are blog, se lauda cu asta, insa nu l-am studiat din lipsa de vreme cred.Cum te mai simti?
piticutz spune:
Oti, nu ca ar fi batuti in cap americanii, dar asa sint ei cind vine vorba de legi si drepturi.Pina nu se dovedeste contrariul, daca au ei suspiciuni, totul e ca si cum fapta presupusa s-a intimplat.Si uneori se sfirseste rau chiar si pentru cei nevinovati, daca nu apeleaza la avocat sau la vreun consilier.Sau chiar si daca apeleaza.Cel mai intelept e sa te feresti de orice belea, numa ca si sa stai non stop cu gindul la asta...te duce la paranoia.
Aici exista legi pentru orice si cineva "sa sesizeze incalcarile" se gaseste usor.
As putea sa povestesc mai multe in privinta asta insa ma gindesc si eu la cine ar putea citi pe-aici anonim si tac.Poate o sa o facem pe messenger, o data cind te vad.
Doamne, da cit bucatariti, mai fetelor !
E drept ca aveti familii mai numeroase decit mine, toate, unde se maninca mai ... serios.
Nu ma pot rabda sa nu va admir harnicia, mai albinutzelor!
Noi facem supa de carne cu taietei, salata de boeuf, sarmale, friptura de curcan, cartofi "loviti" si cu patrunjel (e un stil de a face cartofi de-al lui colegu, ii fierbe ca si pentru piure, mult, iar cind is fierti pune unt si patrunjel taiat marunt, apoi ii amesteca cu o lingura de lemn bine-bine; arata ca si cei piure, insa nu is chiar pasta, mai au si bucati mai maricele ici si colo), aperitive o sa fie salamuri si cirnati (am primit de la cineva care a facut mai multi), cascavaluri de mai multe feluri, brinza de vaci (nu scoaca, din pacate, ci ceva care ii zice aici "farmer cheese"), tot felul de verdeturi si cam atit.Palinca avem destula (numa sa fie cine sa o bea), prajituri o sa cumparam tot de unde am luat si torturile pentru birthday party-urile noastre.
Oricum, in ziua de Craciun mergem la masa la niste prieteni, ne adunam mai multi si aduce fiecare cite ceva, noi ducem cirnati, cartofii loviti si vin (ceva busuioaca si ceva grasa de cotnari).
Cu cadourile, anul asta am luat-o mai usurel, adica nu ne mai cumparam fiecare la fiecare, ca e prea mult de persoana - sa pregateasca fiecare 12-13 cadouri.Am facut "secret Santa", am tras biletele si asa stie fiecare la cine sa ii ia.
piticutz spune:
Uite un filmulet facut pe la noi, e si de ris si de plins, soferii de aici se lupta cu frigul:
http://www.youtube.com/watch?v=CXFZMGddENA
mihaela_s spune:
Oti, ma simt mai bine, multumesc. Sunt pe drumul bun...
. Io am dat intamplator de blog, n-am stiut ca are. Acum o sa-l citesc cand am timp...
Cami, asa e si aici cu legile. Nici aici nu e voie sa bati copiii. Nu prea stiu eu bine legile in ceea ce priveste asta, ca io nu le lovesc pe fete defel, asa ca n-am studiat, nu-s in pericol
. Dar si aici legile sunt legi si punct. Nu se discuta. Eu cred ca nici pentru copii si nici pentru parinti nu e placut ce se intampla, insa adevarul e ca mama le-a lovit pe fete. Indiferent cat si cum, daca e lege nu-i tocmeala. Noa dar io mi-am exprimat parerea mai acum cateva pagini si nu are rost sa revin. Sper ca n-am suparat pe nimeni, e doar parerea mea si atat. Am mai zis asta...
Pai Cami, dar si tu faci mancare, chiar mai multa decat mine...auzi cica nu face! ![]()
Noa am fugit, mi-a venit aluatul de turta dulce, ma duc sa fac turtici...
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Cami, asa e acolo, ma bucur ca nu e si aici
desi nu sunt deocamdata in pericol, sper sa nu ma dilesc mai tarziu. A zis fi-miu asta mare ca ar fi foarte frumos daca mami ar mai face 2 gemeni baieti,
sa fie 4!!!!!!!!!!!!!! Noa, cred ca atunci m-as strica de cap! 

Apoi draga faci la mancare de numa, numa. Cine o sa o manance pe toata?Si noi merem in 26 de acasa, insa in 25 vin nasii iar in noaptea de Ajun prieteni cu colinda. Sper sa ninga si sa fie zapada. Miha mi-e dor sa fac din turta dulce o casuta, insa chiar nu am avut vreme anul asta. poate la anul. oricum o data mi-am facut damblaua, acum de ma apuc fac ceva mai complicat. Poate o bisericuta, sau poate scena cu ieslea. Dar numai la anul.Pana la urma am hotarat cu Andrei ca tortul sa il imbrac in pasta de zahar, ca arata mai bine.
Fix cum nu am vrut, ca mi-o fost lene sa o fac. Da noa, amu e hotarat asa ca daca vine Vlad, sau maine o fac. Am umplut si al doilea dobos, mai tre sa ii fac glazura. o sa pun cioco nu ma bag la zahar topit, ca imi prind urechile. Ma duc amu sa fac niste pasta de lapte praf ca ramane copilu traumatizat daca il mai amagesc. pupici!