Salajence la apel!!![72]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata, mersim de cafea, e buna rau.
Oti, noi mancam des somon, imediat chiar fac si eu o portie.
Dupa ce am incercat diverse retete gasite pe net, am ramas la cea mai simpla reteta facuta dupa capul meu de bucatareasa de duminica.
Eu fac asa: Avand in vedere ca-l iau congelat, nu proaspat, il bag la microunde pentru dezmat, pardon, dezghet, apoi il spal frumusel, ii tai roata roata pielita de pe margini ca nu ne place,il mai spal odata frumusel, il usuc intre servetele, apoi il condimentez cu sare si piper ( am incercat si cu condimente speciale pentru peste, dar nu ne place). Intre timp pun tigaia pe foc, si am o tigaie bestiala, moama ce noroc am avut ca am gasit-o, vreau sa spun ca am schimbat vreo 4 pana am ajuns la asta sa fiu multumita de ea. Cum spuneam pun tigaia pe foc cu putin ulei, nu mult, cand se incalzeste pun somonul in ea, si acopar tigaia cu un capac. Dupa vreo 5 minute ma duc si intorc pestele pe cealalta parte cu o paleta, (habar n-am daca e necesar, da' asa fac) il mai las putin pe foc si gata. Practic e ceva intre prajeala si inabuseala. Il mancam intotdeauna cu garnitura de legume fierte, din prospaturi sau congelate, intotdeauna si brocoli ca ne place mult. Mai pun si feliute de lamaie prin farfurie, mai mult de fitze ca putem manca oricat fara sa ne ingretosam. Uneori, nu stiu daca e sanatos sau nu, dupa ce scot pestele din tigaie, pun si legumele tot acolo un minut sa se patrunda cu mirosul de peste ( sa avem iluzia ca mancam mai mult peste ) Sunt convinsa ca vroiai o reteta simandicoasa, dar nu m-am putut abtine sa nu-ti scriu reteta mea ultra simpla si mega gustoasa.
In alta ordine de idei, m-a prins o lene fetelor, da' una din aia crunta rau de tot. Si tot incerc sa-mi fac putin "curaj" sa merg sa cumpar macar o sticla de sampanie pentru deseara. Pun pariu ca o sa ma prinda febra pe la 5 cand va fi inchis peste tot.
Oricum, daca nu ne mai "vedem" va doresc la toate un an nou plin de bucurii si sanatate. Iar pentru seara asta in special, sa va simtiti cele mai frumoase si mai iubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Multam de cofee ...

Eu is nervoasa ca am primit de la Mosu' o masina de facut paine si pana acum doar o singura data ne-a iesit painea buna si am pus-o pe program scurt , deci in 58 minute am avut painea si amestecata si dospita si coapta . Pe programul de 3.40 ore numai nu imi iese si am stat aseara pe net sa caut retete de paine pana pe la vreo 12 ... amu am bagat in masina sa fac una , dar am schimbat si faina si drojdia si sa vad ce iese. Apoi voi baga un cozonac.

Am primit ceva peste care are carnitza portocalie, are ceva oase doar pe mijloc , iar pe o parte are pielita argintiu sidefat cu punctulete negre. Drept sa va spun nu stiu ce soi este ... am mai cumparat file de blue whiteaning .... amu ma tot gandesc cum sa-l prestez ... As baga si la cuptor , dar cum mie imi plac mult pane-urile as face pane sau cu faina de malai ... inca ma mai gandesc , amu se dezgheata .
Merg sa bag in oala burta la fiert , apoi sa termin ciorba. Oua umplute si eu as face , dar ma gandesc sa fac numai in 2 ianuarie ca maine mergem la urat ...
Imi storc creierii ce coafura sa adopt pentru seara asta ca a mea coafeza nu lucra azi si , prin urmare , tre sa ma aranjez solo ...
Mai viu ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am uitat sa va spun ca fac si o portie de muffins cu gem de caise azi ... asta in loc de tort ...

Elvira, ce bine suna reteta ta ... poate fac si yo ... cum sunteti ? Ce face Cristina ? Iesiti la artificii ? Lasa cu uratul de pe acum, musai sa mai intri pana deseara sau la noapte sa ne urezi ... asa ca sa fie proaspata uratura

Hai ca fug la oala sa bag burta la fiert ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an. Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie. Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate. Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor. Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca. Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug. Se flambeaza cu puritate, stima si respect. Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu! Pofta buna!

An Nou Fericit!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

elvira, te tzuc apasat.bine ca mai bagi un ran doua si la noi.
fato de ramai fara sampanie da de stire.ca am io cat china.zici ca suntem betivii lumii.lua colegu di la cluj 2 buc si acu e in simleu dupa sampane de sampanie cica.io nu ma am cu beuturile, nici el nu prea e cu sampania da vaz ca-l manca-n patina sa-si cumpere.acu-s curioasa de a bea.ca de obicei deschidem sampania la ora 12, inchinam si mai bine de jumatate de sticla sta cu dopul pus cateva luni bune, pana o zaresc eu si-o arunc.
faina reteta de peste,rapida, usoara si gustoasa.mulat de idee.

adriana, ce freza draga? vrei idei?hai sa-ti spun:ori il intinzi , ori targi o tura de lupte greco romane cu colegu si ti gata freza.oricum e la moda freza zburlita.asa ca ai scapat usor.
spor la bucatarit.muica da harnica esti.io imi luai tava de muffins, plus ca mai primii si de la mama, da stau mumos la locul lor.nu ma risc.
si eu am facut ciorba de burta.moama ce buna e.si of course ca o prestai in oala.dementiala, ce mai.doamne buna invetie fu oala asta , ca nu m-am spetit cu gatitu.

io nu va urez inca, ptrca vreau motiv de forumit.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

miki,La multi ani!!! si tie.sanatate si sa te vedem in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Am uitat sa va spun ca fac si o portie de muffins cu gem de caise azi ... asta in loc de tort ...

Elvira, ce bine suna reteta ta ... poate fac si yo ... cum sunteti ? Ce face Cristina ? Iesiti la artificii ? Lasa cu uratul de pe acum, musai sa mai intri pana deseara sau la noapte sa ne urezi ... asa ca sa fie proaspata uratura

Hai ca fug la oala sa bag burta la fiert ...

" Carpe diem ! "

Cristina asteapta petrecerea am pregatit-o de aseara in sensul ca i-am facut manichiura, impletit o mie de codite, etc. Ea stie ca in seara asta e petrecere asa ca n-am ce face si tre sa-i improvizez una. La artificii nu stiu daca iesim, eu sunt mai fricoasa de felul meu si n-as iesi intr-o seara in care toata lumea se dezlantuie din pacate sub influenta bauturilor alcoolice. De zilele zalaului v-am spus ca mi-a ars-o unul pe Cristina cu tigara pe frunte? Brrr. De atunci am ramas cu oroare de lume multa, si mor cand vad lume si pe strada cu tigara aprinsa, sunt incostienti domle.N-au nici un pic de grija,gesticuleaza fara sa le pese ce e in jurul lor.
Tre sa dau totusi o fuga pana in K, poate mai gasesc vreun peste, eram sigura ca mai am in frigider dar m-am inselat.
Daca Incap de Cristi la calculator, mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

miki,La multi ani!!! si tie.sanatate si sa te vedem in curand.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

La multi ani!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Hai Andra! Hai Andra!Da Doamne sa scapi repede, sa ai un bebe sanatos! Fetili, mai vin si eu sa va urez, amu ma duc iute sa ma ocup de cupchil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

LA MULTI ANI!!!

VA DORESC UN AN NOU FERICTIT SI PLIN DE BUCURII!!!

Va -am

Maria 31+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput