Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
...ce sa zic.....va doresc la toate, in noul an, ceea ce-mi doresc si mie:sanatate ca-i mai buna decat toate, liniste in casa, copii sanatosi, sotzi iubitori!!!!!!!
va poop de mult,multe, multe ori!!!!!!!!!

"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mi_a sanatate multa puiului.
Eu ii am pe amandoi bolnavi,cel mare o amigdalita urata,cel mic ceva mai usor.Amandoi sunt pe antibiotic,imi vine sa plec undeva sa ma ascund.

Violeta,eu zic sa nu mergi cu el la decalotat,cred ca e foarte traumatizant.La noi Iosua,la doi ani,nu se decalota deloc,dse vedea doar o "gaurica"mica mica,si ne-au trimis la chirugie pediatrica la Iasi,dar a inceput sotul la baita,sa-l decaloteze cate putin,si in scurt timp s-a desfacut de tot,de nu-mi venea sa cred.Asa,ca lasa-l un pic sa uite,si apoi incepe cate putin si cu putin gel de dus sa alunece mai bine.Trebuie,ca altfel nu-l poti spala si spun medicii ca va face infectii urinare.

EU VA DORESC UN AN NOU PLIN DE LINISTE,IMPLINIRI SI COPII SANATOSI!!!!

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Luna, cristina, oana, multumesc mult! multa sanatate si voua si strumfeilor!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor va doresc un an nou plin de bucurii si impliniri,sanatate cat cuprinde si multa multa pace in familie!si distractie placuta celor ca merg undeva de revelion!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Fetelor va doresc un an nou cu sanatate, plin de realizari si numai bucurii.
La Multi Ani!
Petrecere frumoasa diseara!

Multumesc pentru urarile de Sf. Stefan.

Andreea 12+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oaana, imi pare rau ca-s copiii bolnaviori. lasa, ca ati racit in anu asta pt ca la anu e fara raceala!!!!!!!sa auzim de bine!
eu, dupa ce ca-s frustrata ca nu ma duc nicari de revelion, mai am o "nevrozare': tre sa ma duc la soacramea. si cum de la anu ramane cu andrei, nu poci pt ca sa ma opun. asa ca diseara imi iau sampania langa mine ca sa ma anesteziez
pupici

"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Multumesc celor care s-au gandit la noi Luna1, Mychy, Timi, musso, violetan. Mihai e mult mai bine, ne-am odihnit bine noaptea trecuta si a mancat binisor de dimineata. Eruptia a inceput sa treaca de pe fata si s-a mai estompat pe spate, torace si abdomen. Luna, e vaccinat, nu-si explica nici dr de ce a facut, iar diagnosticul a fost confirmat de 2 dr.Imi pare rau ca l-am chinuit cu branula si ca i-am dat inutil antibiotic Sper sa nu apara alte complicatii, ca sistemul imunitar e slabit acum , iar eu l-am scos din casa pana sa aflu ca e rujeola.
Am o mare nedumerire cu vaccinul: de ce l-am mai facut( ROR), dac a nu ofera protectie? Sau poate ca exista posibilitatea sa nu fi "prins" la Mihai? Inseamna ca nu e protejat nici de oreion, nici de rubeola? Nu stiu cine ar putea sa-mi raspunda ;la aceste intrebari, dar dupa sarbatori ma duc la medicul lui de fam, poate ma lamureste, acum era in strainatate.

Eeeeeeei, acum ca m-am mai linistit si eu, va urez toate cele bune si facand o retrospectiva a anului scurs, ma declar multumita ca am fost sanatosi-cu exceptia finalului de an- si linistiti

La multi ani strumfilor si mamicilor care pe parcursul anului ne-au impartasit constant crampeie din experienta lor!

La multi ani strumfilor si mamicilor care n-au mai intrat de mult pe la noi , dar care probabil ca nu ne-au scapat din ochi! Ne e dor de voi!

La multi ani strumfilor si mamicilor care ne citesc, dar care n-au avut curajul sa ne scrie pana acum( stiu ca sunt multe)- niciodata nu e prea tarziu!

Sanatare cat cuprinde, fericire, bucurii, impliniri, belsug si distractie placuta deseara!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana25 spune:

Buna mi_a, ti-am scris asta si la '' Oare astept un bebelus'' dar am vazut ca nu ai raspuns. banuiesc ca nu ai citit.

Sunt noua pe aici insa va citesc de multa vreme. Povestea mea este foarte lunga poate o sa am curajul sa o scriu candva. Vroiam sa te intreb un lucru. Am pierdut o sarcina, iar o a doua se lasa insa asteptata. Asa ca am hotarat sa luam calea medicilor. Am citit ca la tine s-a implantat oul. Ai putea sa-mi dai mai multe detalii legate de acest proces? Tu ai facut fertilizare? Imi poti recomanda un medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

LA MULTI ANI! Pentru voi si familiile voastre si toti dragi voua! Un an nou mai bun, plin de bucurii, sanatate si impliniri! Nastere usoara viitoarelor mamici si spor la treaba celor ce planuiesc un nou bebe! Sa ne traiasca strumfii si sa ne fie sanatosi!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Mi_a sanatate multa lui Mihaita!

Luna am vazut poze cu Adelise care e o adevarata domnisorica, cu rochita de petrecere si un par adorabil! Si mie mi se pare ca seamana cu Cosmin.

mychy ia doua sampanii sa fii sigura ca prinde anestezia.

oaana multa sanatate strumfilor!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput