Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
CosmyB. spune:
Fetelor acum a venit un domn acasa cu actele sotului, bani, carduri, tot ceea ce a pierdut!!!! Nu-mi vine sa cred. deja ne pierdusem orice speranta! dar exista oameni cu suflet mare! Asta da minune!
Pozici
Mami super happy de
Maya
Ankussa spune:
Craciun Fericit si de la noi si sa va bucurati de Sfintele
Sarbatori. Eu cu bebe pe picioare butonand la telefon si tati in bucatarie. Pe de-asupra ne mai confruntam si cu puseul de 3 luni. Vladut papa si din ora in ora. Sper sa nu raman fara laptic caci pt prima data imi simt sanii moi, aproape flasci. Va pupacesc pe toate si inca o data SARBATORI FERICITE!!!
andreutac spune:
Craciun fericit, sarbatori cu bine si multi pupici pt. mamici si pitici!
Va multumesc pt. sfaturile de ieri si ma bucur ca nu ne-ati uitat, chiar daca din lipsa de timp intram mai rar.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Nocom spune:
Buna seara,
NU am apucat sa citesc nimic in ultimele zile dar am intrat sa va urez tuturor din suflet
CRACIUN FERICIT!!!
UN PUPIC SPECIAL SI UN GAND BUN PLIN DE DRAGOSTE PT

EDI

babytza sper sa nu fie tarziu daca iti trimit diseara poza cu Daria pt colaj.
apropos, unde putem sa-l vedem??? Multumesc
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Paula-Laura spune:
Buna MAMICI SI BEBICI!
Am intrat doar sa va urez un Craciun Perfect alaturi de cei dragi voua si mai ales de minunile voastre 
O dedicatie speciala de la Mihnea aici www.dancingsantacard.com/?santa=1845489" target="_blank">felicitare
multi pupici pentru toata lumea
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
claudinna spune:
la noi au inceput savina vecinii cu cadouri la razvi! nu mi-a venit a crede!
avem un catelush si un costumas:)
va fi un mosh bogat!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Buna MAMICI SI BEBICI! Am intrat doar sa va urez un Craciun Perfect alaturi de cei dragi voua si mai ales de minunile voastre ![]() O dedicatie speciala de la Mihnea aici www.dancingsantacard.com/?santa=1845489" target="_blank">felicitare multi pupici pentru toata lumea ![]() Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
multumim!
asha mosh...sa-l pupam!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)