Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)
Raspunsuri - Pagina 18
crissy77 spune:
La multi ani, Daria! Frumusete cu ochi de abanos, sa ai o copilarie ca-n povestile cu happy end, zile senine, pline de bucurii, jucarii frumoase si pe masura iscusintei si istetimii tale.
La multi ani, Colectie!
La cat mai multe subiecte cu pagini pline de veselie, copilasi sanatosi si cel putin la fel de destepti si zgubilitici ca pana acum si sa dea Domnul ca ghinioanele sa ne ocoleasca si sa fim inconjurati de noroc si bucurii! In 2009 sa scapam de suzi (Bic, cum mai e Sma?), scutece, biberoane, naravuri rele, copiii sa manance singuri si felul I si felul II, mai putin "desert"
Soso,
La multi ani sotiorului tau!
Felicia, sanatate Ilincai. Ma bucur ca e bine, las' ca tusea-i trece.
miri, rabdare
, alt sfat nu stiu sa-ti dau
. Dar daca ii arata tati cum se face?
Am ratat intalnirea cu Cami
. Din vina mea![]()

Ne-au plecat si noua ultimii musafiri (cumatrii din GH), e pustie casa
. Am avut niste sarbatori (aproape) de vis, daca Elise nu facea varicela puteam spune cu mana pe inima ca au fost cele mai frumoase zile din viata mea. Ne-am distrat pe cinste, a fost obositor (pun'te masa, scoal'te masa) dar jur ca nu regret. Fizic a fost obositor (deh, ca atunci cand dormi 5-6 ore din 24 :D), dar psihic ne-am relaxat. Pacat ca a fost scurt. De luni, la munca
Poze de rev si intorcatura. Am facut putine, ne-am luat cu distractia si am uitat de poze ![]()
Pupici. Ma duc sa ma relaxez la un film.
Cristina & Elise-Stefania
roxisialexia spune:
La multi ani, dragelor !
Va doresc sa aveti un an cu sanatate, cei dragi sa va fie alaturi si noroc in toate.
dariuca, La multi ani!
Minune mica sa cresti mare, sanatoasa, sa ai noroc din plin.

feli, ati facut aerosoli cu adrenalina? eu iti recomand ceai din ceapa si nuci. multa sanatate!
anda, am ramas mesmerizata( vb ta), si ce fericit era nichita
. Unde ati schiat/? cam cat costa un costum de schi pentru pici?
Noi am petrecut acasa, vorba ioanei ne plimbam dintr-o camera in alta
, copii i-am bagat la somn de la 8,30 si au dormit neintorsi desi trecerea dintre ani a fost foarte bombardata.
in contul comun aveti cateva poze cu galagiosii mei.![]()
mara, nastere usoara!
madau, zi de exudatul ala, e bun pravenaul ori ba?
fetelor, va rog sa trimiteti poze pentru panou
maria, frumoase pozele voastre, ce aparat folosesti? si taman tu nu ai pus poza la panou
. frumos ai descris atmosfera de la voi
.
anda77 spune:
roxi, cum e ceaiul ala de ceapa si nuci? sirop nu se poate face? sa fie ceva mai concentrat intr-o cantitate mai mica. el asa gen medicament, cate putin, ia, adica pot sa-i dau orice oribilitate la gust, dar sa-l conving sa bea o cana de ceai, nu prea cred ca imi e in puteri...
roxi, ai intrebat de pret ski si fac o disertatie ca poate intereseaza mai multe persoane doritoare. de pregatit ca skiul la copii e cam costisitor. noi o sa mai facem o sedita-doua in feb. ca vad ca pana la jumatatea lui ian nu mai pica niciun fulg de nea prin zona brasovului si nordul tarii nu-mi e accesibil.
ce avea pe el nu era special de ski, doar pantalonii erau, geaca era cea de strada plus un fleece pe dedesubt. geaca speciala de ski ii este fte mare, desi a luat-o prietena mea pt 3-4 ani pe eticheta...o purtam la anul.. in germania a dat 25 euro salopeta si 35 geaca. la astia 60 euro costumul adaugi asa: contravaloare cazare, benzina, mancare:)) - eu merg special pt nichita, de exemplu, nici mavar nu pot spune ca astea-s cheltuieli care nu se pun. se pun deoarece eu nu pot schia, nu prea ma distrez, adica imi curg balele dupa skiuri:)). Trebuie sa stau dupa el pe partie, nu poti lasa monitorului un copil de 3 ani care nu face pipi singur, nu mananca singur, plange cand oboseste si trebuie dus in carca pana sus, din 10 in 10 minute, cat dureaza minicoborarea lui...
apoi mai adaugi 30 lei/zi inchiriat clapari si schiuri copil (de cumparat nu e convenabil la varsta asta, deoarece foloseste putin intr-un sezon echipamentul care trebuie schimbat la marime anul urmator. o sa incep sa-i cumpar de la 7 ani. poate doar casca sa cumpar la anul, daca progreseaza sa mearga cu teleskiul. cand e mai mare si merge in tabere de ski, nu mai este rentabil sa platesti inchirierea cel putin 15 zile pe sezon de exemplu, daca nu mai mult.
apoi mai adaugi 50 lei/ora monitorul. la varsta asta nu rezista mai mult de o ora pe zi. copilul, nu monitorul. la anul va rezista 2 ore de exemplu.
nu e indicat sa invete fara monitor. skiul este un sport foarte sensibil la fineturi in tehnica. ai prins prost, la revedere, se stie in ski. eu am invatat la 5 ani cu bunica-mea!!! care ma tinea de gluga, deci va dati seama...la 7 ani mi-au pus un monitor o saptamana. vreau sa zic ca foarte greu m-a corectat ala, si apucasem sa ma dau doar de cateva ori cu bunica-mea tiandu-ma de gluga, ca-n filmele alb-negru. miscarile gresite si presiunile puse pe partea care nu trebuia a labei piciorului le-am corectat cu maaaare greutate in anii de adult!
plus ca, daca il tineam eu intre skiurile mele sa zic, s-ar fi miorlait non-stop. si cu monitorul mai spunea ca ii e frica si ca nu mai vrea sa skieze, dar nu exagera.
deci mi-a parut fte scump sa faca cunostiinta cu skiul, dar asta e.
toate partiile medii sau grele in romania au, la baza lor (jos) o mica panta unde poate invata un copil mic, deci poti merge oriunde. de ocolit poiana brasov deoarece are preturi mai mari decat cele pe care le-am mentionat eu.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
Anda, sa stii ca nu iese apa chioara si nu e rau la gust.
se pune o ceapa taiata cu coaja cu tot( se spala inainte),si o nuca sparta la fel cu coaja cu tot( nu o faci praf insa sa fie desfacuta), peste astea pui o cana mare de apa si lasi la foc mic 15 minute.vezi sa fie mic ca sa nu scada apa de tot.
lasi la racit si apoi pui o lingurita de miere, asta este optional depinde de gust..
ceaiul asta la facut mama penru alexia si i-a mers foate bine.
multumesc pentru detalii privind schiul, banet la greu nene.
bb_alinus spune:
La multi Ani mezinei vorbarete! Sa traiesti Dariuca scumpa in liniste si armonie!
La Multi Ani Colectie draga si bine v-am regasit in noul an.
Nu am citit mai nimic, sper ca nu mai sunt bolnaviori!
Vad ca poetul a trecut la slalom pe partie, bravo lui, inca nu am vazut poze!
Roxi multam pt reteta de sirop! Soacra mea face un amestec de telina si miere ( si cred zahar rosu) pe care il lasa la macerat, missei ii merge tare bine cand tuseste, si se pare ca e bun la gust.Ce mai fac urechiusele buclucase?
Feli, fi-mea nu stiu daca a avut laringita dar a tusit cam o luna tot asa putin, o data de doua ori pe zi si noapte ( nu avea febra si nici ragusita nu era). Astia de aici nu mi-au dat nimic, in schimb in Franta - cand au auzit de cat timp tuseste - mi-au dat antibiotic 3 zile ( atat) si i-a trecut instantaneu. Chiar sunt curioasa cat de eficienti sunt aerosolii! Sanatate Ilincutzei!
Bulucel, o sa ii intreb pe ai mei daca au inchiriat apt pe care il au in Piatza Sudului ( de fapt e pe Bd. Obregia, chiar pe bulevard, langa statia lui 313 - daca o mai avea acelasi nr). E cu 2 camere la etajul 5 cu lift ( functionabil) si cu vedere pe bulevard. 
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Va rog ceva: daca aveti o reteta buna de supa cu galuste, vreau si eu reteta! Eu am una dar mi se pare simpla rau, iar maine am musafiri care vor sa manance asa ceva. Multumiri si 
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
maria_alexia spune:
La multi ani, buni si plini de bucurii in colectia noastra 
La multi ani, Daria, mezina noastra cea fruntasa la povestit!
Anda, bravo lui Nichita pe skiuri, bravo tie pentru logistica, efort si f. ca ni le impartasesti si noua
. Eu chiar m-am mirat ca parea asa de docil Nichita, chiar ma gandeam cine o fi "autoritatea" care il indruma...
Altfel, nu-mi vine sa cred cat ati tras-o voi ca sa renuntati la pampers, de-abia acum imi dau seama ce bafta am avut noi. ( = Scos asta-vara in curte dezbracat, facut primul pishu "de voie", apoi am inceput sa udam iarba. De a doua zi era deja fara scutecel si fara prea multe accidente.)
Roxi, canon s3 is e jucaria noastra. Dar... nu face ea chiar toata treaba, mai citesc si eu si mai exersez cate ceva de tehnica foto, cand apuc.
miri__b spune:
hai ca am bagat o tava de tiramisu la frigider.n-am mai facut de mult, ca o mancam eu mai mult.
exemplu de la fi-miu. ii pun chiloti, se scapa o picaturas si isi da seama si se tine de puta. seuita la mine fuga cu el la baie. dau drumul la apa sa-i vina cheful, pe reductor nu se aseaza sau pe olita, am incercat cel putin 5.
assa. si incep rugamintile, hai sa facem fantana arteziana,sa nimerim capac,suflu in puta, nimic.10 min l-am rugat.pana la urma a facut in cada.
si il las fara scutec si se abtine pana la ora de somn cand il pun.
il ia si Sorin in baie, se uita si cum face prietenul lui. nu vrea si ma termina .
miri__b spune:
ceaiul de ceapa cu nuca il stiam cu 4 nuci, i-am facut si eu lui D, parca din toate siropurile asta a avut efect vizibil.locul 2-stodal.
catutza spune:
La multi ani,Daria!
sa cresti mare, sanatoasa si voioasa ochioasa mica 
trimit si eu invitatie la poze in contul comun, vizionare placuta!
noi am fost la nasi de revelion 12 adulti si 4 copii si a fost super, sper ca si voi a-ti petrecut frumos, revin maine dupa ce citesc ![]()

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala