Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)
Raspunsuri - Pagina 16
proadelina spune:
LA MULTI ANI! Fie ca anul 2009 sa ne ofere pace si buna-ntelegere, (mai) multa sanatate, realizari profesionale si bucurii alaturi de cei dragi.
Adelina si
Albert
miri__b spune:
LA MULTI ANI! Sa va aduca 2009 multa sanatate, sa va ocoleasca criza mondiala!
noi am venit azi de la PL, am fost si la Sinaia la zapada,telegondola, nu i-a placut lui fi-miu pe sanie, decat cu mami,noroc ca eram la vale ca alfel ii ceda inima lui S. sa ne traga pe amandoi.
coralia76 spune:
La multi ani 2009!!Sa dea Dumnezeu sa fie un an plin de impliniri,bucurii si sa ne fie copilasii sanatosi.
Noi am petrecut cu niste prieteni,au fost vreo 6 copilasi,Andreea s/a distrat foarte bine,a dansat si a rezistat pana la 12>30 noaptea..a participat si ea la ciocnirea paharelor de sampanie si a vazut ceva din artificiile de la miezul noptii.
Numai bine!
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
mara95 spune:
la multi ani! Va dorim un an plin de impliniri, sanatate si liniste alaturi de cei dragi!
Am petrecut 2 zile linistite si calme, dupa ce 2 inainte am crezut ca ajung la spital, datorita unor dureri de burta mai ciudate. probabil ca in vreo 5-6 zile il vom cunoaste pe bb mic.De abia steptam!
Flavia e cuminte, jucausa,, e iubareata tare; a rezistat pana la 2,30 in noaptea de revelion. Sa aveti un weed-end placut!
anda77 spune:
La multi ani! Sanatate va urez ca e cea mai importanta!
uau, Mara, deja nasti?! moama ce trece timpul asta...
Doamnelor, vi-l prezint pe noul Tomba- "La Bomba":
http://www.dropshots.com/nichita#date/2009-01-01/13:57:02
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
monet spune:
anda, aia da! schioru' lu' mama!
da' le are nic pe pirtie! ptiu, sa nu-l deochi 
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Recente 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
mara!!!! ce fain - deja vine bebe mic
..... sanatate si liniste!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Recente 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
soanso spune:
LA MULTI ANI ,ALEXANDRA DARIA ,sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
suntem la fnal cu urarile de LMA, avem deja copilasi mari care nu inceteaza sa ne uimeasca pe zi ce trece ,sa fim sanatosi si poate peste ani ne vom intoarce in timp la aeste pagini si vom reciti urarile frumoase si emotionante.
Anda,wooooooow pe schiuri ,se descurca minunat Nic,bravo!!!
eu acum ii pregatesc un tortulet sotiorului meu care maine implineste 36 ani!!!
Sorana e la bunici de ieri ,azi tb sa o 'recuperez" pt ca avem musafiri.
la Cluj ningeeeeeeeeeeee!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, DARIA! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai o viata minunata!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban