Americancele gatesc - 6

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu stiu care-i aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Nu stiu daca a postat cineva pe aici, dar va intreb acum, are cineva reteta de prajitura Opera? Tin minte ca era foarte, foarte, foarte buna, favorita mea, insiropata si acoperita cu un fel de fondant (sau altceva?) de ciocolata.
Mi s-a pus pata acum si am inceput sa caut pe internet retete

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana C

Nu stiu daca a postat cineva pe aici, dar va intreb acum, are cineva reteta de prajitura Opera? Tin minte ca era foarte, foarte, foarte buna, favorita mea, insiropata si acoperita cu un fel de fondant (sau altceva?) de ciocolata.
Mi s-a pus pata acum si am inceput sa caut pe internet retete

am citit din intimplare pe aici si am vazut intrebarea ta.

Reteta pentru prajitura Opera nu o stiu, stiu insa ca Trader Joe are Opera cake si este asa cum descrii tu.Acuma nu stiu daca la voi in zona exista magazinul asta.
Prajitura asta este printre preferatele mele din America.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

ahhhhh, chiar si dupa atata mancare si dulciuri mi-a plouat in gura dupa torturile si prajiturile vazute pe aici.
Cum zicea si Ramona, stiu si eu cornetele alea doar ca eu am mancat umplute cu bezea ! Mama, mama ce bunatate. Nu mai zis de profiterol ca ala era "top of the line " Acum gata cu prajiturile, dar de ziua fetitei mele (care este luna viitoare pe 2!!!) tot aplic o profitereala !!!! Cine mai vrea ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana C

Nu stiu daca a postat cineva pe aici, dar va intreb acum, are cineva reteta de prajitura Opera?
eu o am de pe culinar. daca te duci pe site are si poze, pas cu pas, la retete in imagini www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/12309/Prajitura-OPERA/" target="_blank">AICI. nu am incercat-o pt ca pare ca necesita multa munca dar in poze arata yummy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

oana- folosesc varza acra ,am pus varza pt prima data si sunt foarte mandra de opera mea .
varza calita- ceapa calita putin, am pus si varza peste ceapa si am incercat sa o calesc si pe ea.pus in tava la cuptor cu putina apa,cu piper ,cimbru , sos de tomate si la foc mic.cand e aproape gata, voi pune si cooked bratwurst atat cat sa se rumeneasca frumos. servita cu mamaliga.sper ca ai inteles ceva.

Mergi la inceput

Piticutz, avem si noi Trader Joe aici, cam la 30 min de noi; nu am fost niciodata la magazinul acela; o sa merg cit de curind! Multumesc mult

Lorelai, multumesc pt reteta cu poze. Daca nu gasesc prajitura la Trader Joe aici, ma apuc sa o fac eu (desi m-as bucura mai mult sa o cumpar)

Pumba, inseamna ca trebuie sa imi pun varza la murat sau sa caut pe undeva aici niste magazine care vind varza murata (poate la Farmer's Market, nu am fost niciodata acolo, de cind ne-am mutat aici, sper sa aiba). Multumesc mult pentru reteta. Eu am incercat de citeva ori cu varza proaspata si nu a iesit asa ca in tara, adevarat calita. Hehehe, si gindul meu e tot la jumari, sper sa gasesc si de-alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oana, eu varza calita fac cu sauekraut, o spal si o storc, apoi calesc niste ceapa, adaug varza si un mar-doua curatate de coaja si taiate feliute subtiri si le calesc pe toate acolo, apoi la urma pun niste carnati rumeniti deasupra. yummy!

philip
19weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mie imi place numai varza calita din varza dulce. Poate n-am nimerit noi varza murata din care trebuie.

Mergi la inceput

Andreea, cool, o sa incerc reteta ta, ca pot sa gasesc tot ce-mi trebuie la magazin.

Mergi la inceput