Pesmet

Pesmet | Autor: BeLucci

Link direct la acest mesaj

Vreau sa fac pesmet dar nu stiu cum. Voi faceti? Si daca da, cum?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

tai piinea in cubulete, o bag la cuptor sa se usuce si sa se si rumeneasca putin (cu focul dat la mic si usa cuptorului putin deschisa), dupa care dau crutoanele prin masina de tocat carne sau nuca (daca vreau pesmetul mai fin, dar e mai greu de dat)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu nu am facut niciodata dar din ce imi amintesc:se pune piinea la uscat (de preferintza in cuptor),iar apoi se da prin masina de nuca!

Cred ca si masina de tocat carne e ok ,doar ca va iesi mai mare,mai zgrumtzuros,sau chiar robotul de bucatarie!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Nu o luati ca si ironie,dar pesmetul din comert ce are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Nu o luati ca si ironie,dar pesmetul din comert ce are?

Pai poate ii ramine prea multa piine si decit sa o arunce...?

Si tot asa va rog si eu sa nu o luatzi ca pe o ironie,dar daca fata a deschis subiect cu o problema de ce ii dam asemenea raspnsuri care...oricum nu o ajuta!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Va multumesc tuturor pt raspuns. Ni-na nu e nimica, nu o iau ca pe o ironie, doar ca nu stiam cum se face ca vroiam sa fac ceva acuma de sarbatori. Si nu am cautat prin magazine ca nu am stiut ca este.
Nu am stiut ca e asa simplu de facut acasa.
Va doresc tuturor sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am intrebat doar fiindca mi se pare foarte greu de facut (nu faptic ci mult timp consumat)iar in comert o punga de 1/2 kg e 2 lei.Ma gandeam ca cel de casa e mai sanatos,insa painea noastra cea de toate zilele are atatea minuni adaugate..afanatori,etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

eu obisnuiesc sa fac painea in casa din cauza unei alergii la unul din ingredientele painii din comert si tot asa fac si pesmetul din painea care ramane.

e mult mai sanatos cel facut in casa plus ca cel din comert e mult prea fin.

12+ de brotacel

Mergi la inceput