LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Mi-am inceput ziua excelent: i-am admirat pe "cei trei muschetari" : Sara, Daria si Luca.

Apoi, pe strengarii veseli: Serban si Mihaita

Cand ma uit la ei, parca-mi retraiesc copilaria - cea mai fericita perioada din viata mea!

Vad ca tot despre somn, vorbiti; Adela la 20:30 e aproape adormita - terminalaptele cu ochii-nchisi. Si al 8:00 - 8:30 e trezita.

Peste zi mai prinde cam 40' (de la 9:30) si de la 13:30, cam 1 ora si juma'te, maxim.

Ma bucur ca e din ce in ce mai bine, Clara; sa dea Domnu' sa fie ok coprocultura!

Am uita ieri, s-o felicit pe Daria (de Alina) pentru primii pasi, singurica.

Si,

LA MULTI ANI BENJI! SA FII SANATOS SI NOROCOS SI SA-I BUCURI PE PARITI!

LA MULTI ANI SI PENTRU EMA SI THOMAS ALEXANDER! SA CRESTETI SANATOSI SI NOROCOSI!

Maria Ilona

Beatrice

Rares Ioan

Ioan

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaa !!!!

Acu' am ajuns la birou si sunt tare bine dispusa !
Am fost cu dimitris la injectie si a urlat mititelul de mama focului Dar nu de asta sunt bine dispusa.... L-am dus apoi in cora la cumparaturi si i-am luat un cadou ca a stat totusi la injectie Mi-am mai completat - spre disperarea lui barbata-meu - setul de decoratiuni de craciun plus lumanari diverse.

Aseara am avut petrecerea de craciun organizata de serviciul meu. A fost super !!!! Am dansat la un moment dat, pe tocurile mele de 15 cm. , 20 de minute neintrerupt un potpuriu rock'n'roll
Va voi pune si fotografii dar cand le primesc si eu de la colegi.

In fine, cred ca buna dispozitie de la petrecrea de aseara mi se trage dar si pentru ca numai o zi mai este pana la craciun

Citesc din urma acum...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
Am terminat si eu curatienia, ieri! Plus 3 feluri de prajituri. Cozonaci n-am facut, ca i-am primit de la mama…
Azi am faut pasta de peste. Mai am o prajitura, doua rulade cu brinza, salata de vinete si niste rulouri cu carne.
Plus de fiert sfecla rosie si de ras hrean pt ea…daca apuc. Pe la 3 am chemat-o pe mama sa stea cu stefan sa dau o fuga pina in oras…pina atunci trebuie sa le termin pe toate…
Si mai trebuie si sa va citesc si sa va scriu…ca nu pot fara… la toate

Ema, te inteleg cu mirosurile…eu am avut o problema toata sarcina cu mirosul de detergent cu care spala femeieia de sreviciu pe jos la birou…imi venea sa dau la rate in fiecare dimineata…trece…culmea e ca acum folosesc acasa acelasi detergent…

Creata, ce fain te-I distrat la concert…eu am apucat de srabatorile astea sa ascult o melodie din concertul paulei selig de la mall…si atit….ai auzit ca nu mai aplica astia legea mamelor?

Doc, am vazut pozici cu dom’ inginer in actiune! Se vede ca isi ia mesia in serios. Deja e printre cabluri, pe la televizor…hihihi

Am vazut si pozici de la petrecerea Sarei, cu o multime de jucarii si cu toti prietenii pe linga ea. sarbatorita

LauraI, legat de somnic, stefan e in pat la ora 20.30, indiferent cite somnuri a avut peste zi (unul sau trei)…

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neata fetelor!
dau si eu o cafea ca sa va treziti!
beniazutza multumesc pt cafea ca e tare buna!

LA MULTI ANI BENJI! multa sanatate si noroc in viata si sa iti bucuri parinti in fiecare zi!

LA MULTI ANI EMA,THOMAS ALEXANDER! SI VOUA MUUULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA!

LA MULTI ANI RARES,MIHAI ALEXANDRU,MARIUCA ILONA,STEFANA(puisor)SI BEATRICE pt cele 11 lunite!mai aveti un pic pana la anisor!

LA MULTI ANI IOAN(ISIDORA) pt cele 10 lunite!

sper ca nu am uitat vreun clopotel!
va pup pe toti

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

SA SUNE TOBELE, TROMPETELE ...
SE AUD CLINCHETE DE CLOPOTEI...
AVEM SARBATOARE
1 ANISOR DE VIATA PENTRU:

BENJI
Sa cresti mare si cuminte pui mic! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si noroc !!!!

Si aceleasi urari si pentru clopoteii mai putin "activi"

EMA
THOMAS ALEXANDER

Si tot urari de La multe lunite /anisori pentru puiutii ce-si sarbatoresc 11-10 luni de viata ....
MARIUCA
RARES
BEATRICE
IOAN

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

revin acum cu un pt toate zuzicile mele si cate o
si cu o intrebare:VOUA V-AU VENIT BANUTII LUNA ASTA?????
ai mei nici pana acum nu au intrat!!!!!!!!
cat sa mai aman cumparaturile?????????????pana la anu?
luna trecuta au intrat pe 19 in loc de 20.am verificat cardul luna asta de n ori si nimic!

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI BENJI!

LA MULTI ANI EMA SI THOMAS ALEXANDER!

Si La multe lunitze! pentru ceilalti sarbatoriti ai zilei:

Mariuca

Beatrice

Rares Ioan

Ioan

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

RAMONA .Se pare ca doar tu ne-ai remarcat in dimineata asta.Va doresc SARBATORI FERICITE si sa va aduca mosul multe cadouri.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 25+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Gabby, mie mi-au intrat luna asta in 18...dar depinde de la banca la banca si de la un judet la altul...

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

revin acum cu un pt toate zuzicile mele si cate o
si cu o intrebare:VOUA V-AU VENIT BANUTII LUNA ASTA?????
ai mei nici pana acum nu au intrat!!!!!!!!
cat sa mai aman cumparaturile?????????????pana la anu?
luna trecuta au intrat pe 19 in loc de 20.am verificat cardul luna asta de n ori si nimic!

ATAT DE MARE SUNT
poze

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

SARA LA MULTI ANI!
Clopotica draga si scumpa sa cresti mare sanatoasa si norocoasa!

Am reusit sa citesc ultimul capitol si sa vizionez poze cu Emma, nazdravanii Shasa si Bruno, frumoasa Lulua, sarbatoritul de ieri Kalid, sa o revad pe buburuza Adela de ziua ei, Ioana cu musafiri si telecomanda care cred ca e jucaria tuturor copiilor, micutzul fulguletz Ana si surioara ei Stefi.

Sunt rupta am facut curatenie generala azi si in premiera tati a fost plecat cu Sofia singurel la serviciu, a si schimbat-o pt prima oara de pampers si hainutze ca se kklise toata, i-am dat nota 10 dar spre amuzamentul meu i-a pus incaltarile invers in picioare si mi-a atras atentia ca fata nu a venit iritata la pasa

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

In alta ordine de idei... BRAVO lui tati ca s-a descurcat cu pampersul! Important este ca a schimbat fata si - vorba lui nu s-a iritat astfel la pasa.
Al meu a stat odata 1 ora singur cu eleni si taman atunci s-a gasit fii-sa sa se kk-leasca... dar muuult, si pe langa pampers... El nu s-a aventurat sa o schimbe ... asa ca fata mea s-a iritat la pasa in urma "accidentului"....
Inca o data Bravo ! si la mamica si fetita !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput