LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

da da .. am uitat de platoul cu branzeturi .. gorgonzola, brie, cascaval capra, telemea, burduf cu struguri, nuca si felii de mar .. noi suntem mari amatori. deja imi ploua in gura ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

laudaD, ce m-ai facut sa rid cu pastilele tale...eu n-am pe acasa, da' in caz de ceva bag lamiie si apa minerala...si da 'nainte!!! macar de sarbatori sa nu ma gindesc la kg in plus. am timp dupa...

ps: sarmale o sa gustam si noi la mama si la soacra...n-are rost sa mai fac si eu, ca n-o sa le mincam...pt ziua de craciun avem si noi fripturica de porc pe pat de legume inabusite (ceapa, morcovi, ardei) si cirnacori prajiti. pt "barbati" o sa fa c si un piure de cartofi cu unt si lapte...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Roli, sarbatori fericite si un mos bogat. si pentru tine, ca sint sigura ca pentru baieti o sa fie!!!!

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

laudaD, ce m-ai facut sa rid cu pastilele tale...eu n-am pe acasa, da' in caz de ceva bag lamiie si apa minerala...si da 'nainte!!! macar de sarbatori sa nu ma gindesc la kg in plus. am timp dupa...

ps: sarmale o sa gustam si noi la mama si la soacra...n-are rost sa mai fac si eu, ca n-o sa le mincam...pt ziua de craciun avem si noi fripturica de porc pe pat de legume inabusite (ceapa, morcovi, ardei) si cirnacori prajiti. pt "barbati" o sa fa c si un piure de cartofi cu unt si lapte...

POZE NOI
Povestea Nasterii

uff .. eu ma gandesc ca abia am dat jos 7 kg .. si n-as vrea sa le pun inapoi. si asa, de ziua mea, am papat cam mult la chinezesc si mi-a fost cam rau a doua zi .. m-a durut stomacul .. mi-e rusine sa ma duc la fete dupa sarbatoeri cu kg puse la loc .. oricum, am dat bine jos in cm .. 13 cm in talie ..

o sa pap dar f putin din fiecare fel. iar la dulce .. o felie de cozonac, atat.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Danutzo- minunati copii tai....am ras bine cand am vazut ce-a cules Albertelul de pe tava monden baiatul mamii de la 1 an, ce mai?

Meniu:
Aperitiv: salata mexicana, de brocoli, de surimi, de creveti, porcarii cascaval, masline, rosii cherry si castraveti murati si cruzi, pasta de branza, piftie de curcan

Fel 1: LAURAD !!!! - supa greceasca de Craciun

Fel2: sarmale, friptura, snitele.

si tort pentru Stefanitza off course.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Roli, sa ai parte de tot ce-i bun si sa te bucuri de minunile tale!
CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!

La noi, pregatirile au incepu de azi; taica-miu sta cu pitik sa aibe mama timp; a zis ca fierbe ingredientele pt salata de boeuf - si le toc eu, diseara.
Mai face ciuperci cu maioneza si ustoroi, salata de vinete, piftie si sarmale.

O sa faca si un platou cu branzeturi si unul cu 'porcoase'.

Piftia o pune tot azi la fiert.

Dulce, avem cozonac si praji, de la Piticot.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Nati, mi-e rusine sa intreb dar... cum este supa greceasca ???
Eu, de cati ani merg in grecia n-am vazut niciodata vreo zeama sau ceva care sa semene cu supa/ ciorba la soacra-mea in casa dar nici macar pe la tavernele unde mergem... Nici la prietenii lor... Ba l-am intrebat pe iannis daca ei- grecii - mananca vreodata ciorba si mi-a spus ca este posibil sa o faca cei din nord ....

Ellenutza, tine-o tot asa! Feilcitari pentru cele 7 kg. si 13 cm pierduti !!!!! Parerea mea este ca o zi doua poti manca tot ce-ti doresti...! Eu il vad pe barbata-meu care a slabit din iulie pana acum 20 de kg si multi-multi cm.... El, din cand in cand o "rupe" cu mancarea dupa pofta, cu dulciuri la greu... Ca cica, trebuie sa-i mai dai un "impuls" organismului sa slabeasca din nou... Nu stiu exact explicatia stiintifica dar stiu ca exista... Iar la el se vede clar ca slabeste desi o data pe saptamana mananca tot ce rvea - cantitativ si caloric...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

ohooooo!!!! 13 cm...bravos!!!! eu daca dau jos vreo 5 e mult...asa ciudat imi e repartizata grasimea...nu e pe talie ci pe fund, coapse, hmmmm...ar fi nevoie de un pic de masaj...
eu am promis ca nu ma urc pe cintar de sarbatori...ca sa nu ma deprim...oricum tot cu masura o sa maninc....

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

POZE NOI
Povestea Nasterii

uff .. eu ma gandesc ca abia am dat jos 7 kg .. si n-as vrea sa le pun inapoi. si asa, de ziua mea, am papat cam mult la chinezesc si mi-a fost cam rau a doua zi .. m-a durut stomacul .. mi-e rusine sa ma duc la fete dupa sarbatoeri cu kg puse la loc .. oricum, am dat bine jos in cm .. 13 cm in talie ..

o sa pap dar f putin din fiecare fel. iar la dulce .. o felie de cozonac, atat.

Eva creste mare
Eva

papa bun

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

La multi ani Benjamin! Sa cresti mare si sanatos si voios alaturi de mami si tati care te iubesc si sunt mandri de tine!

Fetelor pe mine m-a luat ameteala de la cate meniuri am citit aici si va admir ca va gasiti timp si resurse si pentru bucatareala. La mine bucatareala se rezuma la papa pt. copii. Noi mancam pe apucate, minuturi, sufleuri, o friptura, o salata.
In seara de Ajun ne vom delecta cu un carnacior si fripturica, o felie de cozonac (cumparat) si un pahar de vin si il asteptam pe Mosul.
Iar a doua zi, pe 25 mergem pe rand la socrii si la ai mei sa ciocnim si sa servim bunataturi traditionale si lasam lasam copiii.
Intre timp am de facut muuuulte bagaje si fripturica aia mica pt maine seara.
Si cum pe 26 plecam cu noaptea in cap, nu cred sa mai apuc sa scriu. Poate doar sa trag cu ochiul sa citesc ce v-a adus Mosul cel bun si darnic.
Asa ca va urez de pe acum un Craciun frumos si fericit, alaturi de clopoteii iubiti si familie, sa primiti cadourile dorite si sa vina Anul Nou cu toate cele bune si frumoase.
Va pupam cu drag si va lasam cu bine pana la anul!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Roli, sa stii ca eu nu as putea sa fac nici macar un sfert din ce mi-am propus daca nu ar fi mama la mine sa stea cu aia mica. Si tu nici nu ai de ce sa faci daca plecati oricum din tara plus ca ii ai si pe ai tai si pe socrii aproape...

CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI CU SANATATE !!!
Anul ce va sa vina sa va aduca in dar casa voastra mult visata si tot ce va doriti !!!

si pe mami si pe baieti !!!
Drum bun !!!
Sa ne aduci fotografii muuuulte !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle bravo mami! 7kg dar mai ales 13cm Deci este eficienta electrostimularea...spune-ne si noua care e tacamul complet (si presara si ceva preturi ca sa stiu cat o costa pe doamna Limba desfranarea)!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput