LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxi, acuma sa nu crezi ca eu n-as prefera sa-mi faca mama mincarea...da' cum sint singurica, trebuie sa ma descuc...ce bine ar fi daca as putea sa-mi pun si niste muzica...da' nu pot, ca doarme printzu'...

Gabby, sper sa-ti fi intrat banii...sint de-a dreptul nesimtiti astia...in prag de sarbatori sa stai sa pazesti cardu'...

Elle, am auzit si eu ca se amina aplicarea legii...da' n-au zic pina cind...ca daca e vorba de o luna-doua e ok...desi cred ca se va amina definitiv...nenorocii naibii...ce as vrea sa ma plateascaastia ai mei la negru, sa nu mai dau veci un ban statului roman!!!!! la citi bani au luat de pe mnie, de 10 ani de cind lucrez...n-as mai avea acum datorii la banci, ca mi-ar fi ajuns de casutza...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

revin acum cu un pt toate zuzicile mele si cate o
si cu o intrebare:VOUA V-AU VENIT BANUTII LUNA ASTA?????
ai mei nici pana acum nu au intrat!!!!!!!!
cat sa mai aman cumparaturile?????????????pana la anu?
luna trecuta au intrat pe 19 in loc de 20.am verificat cardul luna asta de n ori si nimic!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Nu, nu au venit. Asa fac mizerabilii de guvernanti la sfarsit de an. Asa am patit si anul trecut si acum 2 ani. Mi-au intrat in ianuarie si au motivat ca nu stiu ce probleme au fost cu softul.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Raluca, nu e zapada nici la noi! e noroiu' pina-n git...mai iese soarele din cind in cind, insa fulguieste putin...azi n-o sa ies afara cu stefan...ca nu vrea decit pe jos, sa-si impinga caruciorul si n-are nici o sansa in tina de afara.

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Fetele mele dragi - multumim de aprecierile facute la adresa minunilor mele!

Vazut si eu poze cu Mihai de Aweya, Pupi si Dom'Inginer - barbati adevarati! frumosi de-ti vine sa-i pupi toti si domnisoara Saratica - sarbatorita delicata si frumoasa like always!

Eeeeeeeee si vreau sa ii spun LaureiI - welcome to the club! si fetelor cu copii cuminti sa nu se mai "laude" atat cu virtutile copiiilor ca ma si enerveaza, DA?...pai si eu am avut frate primul copil cuminte si adormea singura in patut cu jucariile , ba mai stateam putin langa ea, ii citeam, ii cantam uneori ...dar dormea! EEEEEE sa v-o dau putin pe Stefanitza pe care, by the way, tot eu o cresc,.. sa vedeti cum va infirma ca ar fi vorba de tactica si nu de temperamentul si soiul copilului ...si in plus cu dintii la fel...la Ana n-am stiut cand au iesit...iar acum vorba Laurei...mai am putin si ma reapuc de fumat...Deci Cretule atentie cat de mult te bucuri ca s-ar putea ca al doilea sa ti-o arate pe ccealalta

Felicitari Nour !!! si sarcina usoara ca un fulg, si un bb sanatos si frumos ca tine!

Felicitari Dariutza si Stefanel pentru progrese!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Laurici de PN, Nati,.... scriam si eu zilele trecute de programul de somn infernal pe care il are eleni ziua... cu s-a invatat ( sau a invatat-o mama ) sa fie culcata pe picioare, nu va poestesc cum arata masa de mancat, fata ei, mainile, bluzita la sfarsitul fiecarei mese ...
Dar... nu ma vait pentru ca... m-am reapucat de fumat !!!!

! "Compatimesc" alaturi de voi !

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

s-a trezit frumosu' din padurea adormita ma duc sa-mi pun muzica si sa-i pregatesc prinzul.

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuzici
Nu s-a mai trezit pESTE noapte (imi tot umBla la tasTATUra) macar atata! Mai aveam putin si plecam de acasa, serios
Naty io nush, zau, cum rezista mamicile carora le fac copiii asa in fiecare noapte Io-mi dadeam demisia un-doi! Sunteti niste mame eroine!
Ca io ma pot lauda ca fata mea adoarme sigurica: o pun in pat si ies din camera (dar tre sa fie in sacul de dormit), numai ca asa se mai trezeste in unele seri si banuiesc eu ca de la dinti. De obicei doarme snur 12 ore Saracuta si eu ma enervez cand isi iese un pic din obicei!
LauraD m-ai facut sa rad cu reapucatul tau de tzigara Io ma lupt sa rezist, ca am aproape 7 ani de cand m-am lasat!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

Danuta ai reusit cu albumul?ca e bine cum ti-a zis Ramona.
ce a ales Albert de pe tava?

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Cum fac sa transform un album privat in album public ca imi prind urechile?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 25+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

GABI nu am reusit dar am facut un alt album unde am pus cateva poze cu Albert.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 25+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Gata, am identificat si eu care sunt pozele noi in albumele tale .
lui albert frumuselul !!!
Ce dulce poate fi mai ales cum era imbracat in costumasul acela cu camasa rosie !!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani Benjamin! Sa cresti mare si sanatos si voios alaturi de mami si tati care te iubesc si sunt mandri de tine!

Fetelor pe mine m-a luat ameteala de la cate meniuri am citit aici si va admir ca va gasiti timp si resurse si pentru bucatareala. La mine bucatareala se rezuma la papa pt. copii. Noi mancam pe apucate, minuturi, sufleuri, o friptura, o salata.
In seara de Ajun ne vom delecta cu un carnacior si fripturica, o felie de cozonac (cumparat) si un pahar de vin si il asteptam pe Mosul.
Iar a doua zi, pe 25 mergem pe rand la socrii si la ai mei sa ciocnim si sa servim bunataturi traditionale si lasam lasam copiii.
Intre timp am de facut muuuulte bagaje si fripturica aia mica pt maine seara.
Si cum pe 26 plecam cu noaptea in cap, nu cred sa mai apuc sa scriu. Poate doar sa trag cu ochiul sa citesc ce v-a adus Mosul cel bun si darnic.
Asa ca va urez de pe acum un Craciun frumos si fericit, alaturi de clopoteii iubiti si familie, sa primiti cadourile dorite si sa vina Anul Nou cu toate cele bune si frumoase.
Va pupam cu drag si va lasam cu bine pana la anul!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli va doresc SARBATORI FERICITE, sa va aduca mosul tot ce va doriti, iar in anul care vine sa vi se implineasca toate dorintele si sa fiti sanatosi.

pupam baietii si va asteptam cu poze multe!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Laurici, rezista! ! Lasa-le naibi de tigari ca odata la 2 zile imi propun sa ma las... Si ?! raman la stadiul de propunere, plan,....

Ellenutza, petrecere frumoasa diseara !!!! Sa iasa super si sa te distrezi pe rupte !

Roxanici, ce bine ar fi daca si acum - cand suntem fete mari - am primi de la soti/mame cate un cadoas de fiecare data cand ne doare ceva si pe noi ...

Fetelor, mie imi place la nebunie sa stau in bucatarie!!!
Si abia astept ziua de maine sa ma apuc sa prepar ce mi-am propus sa fac...
la noi meniul va arata asa:

mama face sarmale astazi
eu voi pregati in ziua de craciun 2 platouri :
unul de branzeturi : svaitzer, telemea de oaie veche, branza de burduf, cascaval, brie cu struguri
un alt platou cu "porcoase" : toba de porc ( facuta de mama) muschi tiganesc, slanina de casa, ceafa afumata, salam sibiu, kaiser

friptura de porc si pui la cuptor

salata beouf, salata de ciuperci cu maioneza, salata de peste cu maioneza si tztziki
sora-mea aduce si ea o salata cu pui si paste cu maioneza.

desert: cozonac, tiramishu ( sper sa-mi iasa ca nu am mai facut pana acum) si amandina ( p'asta o face sora-mea

Si cam atat !

Eu - la sarbatori - nu ma "oropsesc" deloc cand este vorba de mancare !
Carnuri grele si maioneze la greu ca daca ma imgras dau eu jos dupa aceea...
Ba, ma pregatesc preventiv si cu tot soiul de pastile de stomac ... mezynforte, no-spa, metoclopramid
Ma doare stomacul de cat am mancat... bag o pastila astept cuminte 1 ora si mananc din nou...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput