Copilasi de Iulie - August 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

first things first...Daria ! 40-50 de minute la cucta puiul ala far de muschi crescut la cusca, mama??? pai ala il prajesc numai daca ma uit urat la el 10 minute. Si cum faci tu friptura la cucta..nu zic ca n-o fi mai sanatoasa dar eu odata CAND ERAM intrale inceputurilor atata cu cucta cat si cu gatitul si proaspata mamica sa stii ca am bagat la cucta niste piept de pui cu fff putina apa, doar cat sa il acopere ca sa fac rapid un piure cu carne pt Danut si in mania mea de atunci de a fierbe carnea super bine am lasat sa fiarba 30 de minute, adica exact pana in momentul cand iesea fum ca incepuse peptul sa se carbonizeze, era un miros yuck-yuck, mie mi-era rusine sa nu depisteze vecinii ca de la mine din apartament se simte. Asa ca...cum D-zeu fierbi 50 de minute cucta cu apa atat de putina doar cat sa treaca putin de carnea de vita/porc etc...si cum faci cuc eapa? o calesti intai apoi torni apa? no haaaai zi-mi si mie retzeta. merci

Roxiiii, sa-i urez nastere usoara lui Roxi!!! simt ca se apropie Eva de lumina zilei

Olivia, ma bucur ca v-ati gasit gradi si ca e entuziasm. Dar sa nu-l lasati sa uite engleza, please.

da` nu vine odata primavara aia? ca daca tot n-avem deloc zapada eu una m-am saturat de ger uscat. la fel si copiiii, Dea imi spune c-o "utula oco" (ustura ochii) afara si lacrimeaza. Parca ar fi italianca, la ea multe cuvinte se termina cu O si A. La bloc, ii zice "bloco", la mult "molto", bun e "buno", la pute e "puto", la place e "pacea", fratesu e Dana...nebunie....sa o mananc imi vine cand o aud asa.
Dani a devenit rusinos, cred ca acusi nu ma mai lasa sa-l spal eu....si fcace tot felul de strategii de jocuri, vorbeste minute in sir cu jucariile lui, adica are personaje multe, 2-3...e teatru mare. Si-i place engleza mai nou.
Io`s cum ma stiti, daca nu mai rau, deci nu va mai povestesc.
da, acu va urez weekend placut ca plec sa cumpar cei 10 litri de lapte care ne trebuie noua saptamanal :)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Lia sa-ti deschizi laptarie!! Nu-l lasam sa uite, vreau ca tati sa continue sa vorbeasca engleza cu el ,indiferent cum ne vor privi unii

edit..nu pot sa cred, ca se intimpla asta in USA..gata intra in vigoare de la 1 februarie sintem obligati sa stam acasa 2 zile pe luna (pt a ne scadea salariile)..asta insemna 800$/luna mai putin,pina in iunie 2010...nu pot sa cred..ce vremuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Lia, promit sa vin cu poze cu mancarea la cucta ca vad ca nimeni nu vine in BH
Kim, deci bine ca veniti home
BlueAngel, suuuuper tare

WE frumos tuturor !
Io beau cafea sa-mi fac curaj pt patine Creca am ramas far` neuroni.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Olivia, ce sa-mi deschid laptarie...am nevoie de abonament la laptarie...in ultima perioada se bea laptele la noi intr-un ritm alert, si sa fie UHT ca e mai gustos:P
De ce sa se uite oamenii intr-o dunga pt ca vb engleza? eu daca as sti bine-bine engleza as vorbi cu ei, dar am o pronuntieeeee, cum n-am facut defel la scoala, am prins-o dupa tv, dar n-am practice. Germana idem, asa ca mi-am propus sa invat multe cuvinte germane ca aici am baza, stiu f bine gramatica si pronuntia, scrisul la perfectie, deci am nevoie doar de vocabularul ce l-am avut candva f bine pus la punct. Am studiat din 1993 un an jumate doar in germana psihopedagogia deficientilor. Tare regret ca am uitat atata amar de cuvinte:((
Daria, io nu vreau musai poze, vreau procesul tehonologic
noapte buna!

Mergi la inceput

hello!

numa io-s pe aici azi?
noapte bunaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna de dimineata
Simona, eu iau carne de vita doar din anumite locuri, respectiv doua macelarii si selgros. atat. restul nu imi plac. incearca reteta de friptura in ulei (adica bucata de pulpa in 200ml ulei de masline, sucul de la o lamaie si o ceapa puse intr-o cratita grea si groasa, cu capac deasupra si la foc mic de tot timp de 1.5 ore). nu iese uleioasa si gretoasa datorita sucului de lamaie si este intotdeauna frageda. eu nu gatesc in oala cu presiune asa ca sfaturi acolo nu pot da.
Oliv, nasol cu criza asta.... si aici incepe sa isi arate coltii...
nu am cum sa va arat patutul acum ca nu e montat. o sa il intind pe la sfarsitul saptamanii, sau in pre-ziua mersului la spital. dar uite-l aici pe site la premaman: http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0028267
Lia, multumesc de urari.
o saptamana usoara tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! La noi sunt -12,5 grade, mi-a inghetat nasul, am venit repede, repede la birou sa ma incalzesc si aici nu merge caldura de vineri
Dau cu ceai (de sunatoare ca am citit eu ca taie pofta de mancare - a propos, m-am "laudat" ca am pus pe mine aproape 4 kg de sarbatori??? )

Noi am avut un week-end plin, am fost plecati non-stop de acasa si azi dimineata l-am trezit pe Matei cu foarte mare greutate.

SIMO, eu cumpar vrabioara de vitel, m-a sfatuit o vanzatoare de la un supermarket, merge si gratar (daca bati carnea iese chiar foarte moale). Eu mai gatesc carnea de vita asa: tai carnea in felii subtiri, o condimentez si o impachetez in folie de aluminiu in care pun si un cub de unt si o felie de rosie. "Pachetelele" le asez in vasul Jenna (asa se scrie ) in care pun si un pic de apa si le uit acolo la foc mic (in cuptor) vreo doua ore si iese carnea foarte frageda iar untul si rosia ii dau un gust deosebit.

IOANA, si eu mi-am facut singura cadou ieri steamer (aveam o oala de fiert la aburi si vad ca prind tare la mine in casa legumele gatite asa), deci si eu fac saptamana asta experimente culinare.
Ce le-a placut la baieti - baby carrots cu cartofi la aburi serviti cu un dressing din iaurt de baut cu marar si un pic de vegeta.

Burtici, ce faceti? Parca si eu, ca si Lia, am asa un feeling ca scoatem pampoanele

LIA, iti trimit un PM cu o mare rugaminte

OLIVIA, eu sunt foarte multumita de gradinita de stat. Luca va merge la program scurt sau prelungit?

V-am pupat,o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza la gagici si la burtici
Roxi misto patutz,este foarte bun la casa omului,din ala am avut si noi..vreo doi ani juma...da' bagaju,ce face bagaju'?
Lia bravo voua ca beti atata laptic..noi abia bem un litru intr-o saptamana...mei daca tot erai pe forum putea sa pui niste poze cu minunile tale!
Daria ce fac patinatoarele,sunteti intregi?
Robi cum adik,n-aveti caldura la servici...brrr...ce mai zice poetul?...io n-am avut timp sa testez inca steamerul,dar abia astept...aaa noi ieri ne-am luat si masina de paine,de care este insa responsabil tati...fiecare cu jucaria lui
Vivia,of,of,mai,mai...sa ne spui cum au iesit investigatiile lui Sorin(este suspect de rcuh?)...ce cumparaturi ati mai facut?
Noi raportam un week-end normal,am fost la teatru la palatul de gheatza,o piesa tare bine realizata,la shoping...am avut in vizita si prima iubire a mandrei Emishor care iar pleaca in italia...si cam atat..
Io-s un pic cu nerfii prastie,ca-s in urma rau di tat cu neshte treburi la servici si ca mandra s-a apucat sa miorlaie iar dimineatza cand o las la gradi pe motiv ca nu vine viorel....da' mergem mai departe,sanatosi sa fim..
hai sa avem o zi superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

a nascut Eli ieri noapte, o fetita dolofanica de 3484g, Ponyio! felicitari inca o data, Eli!! sa fiti sanatosi toti 4!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

FELICITARI ELI!!!!SA-TI TRAIASCA FETITZA SA FIE SANATOASA,MANCACIOASA SI SOMNOROASA IAR TU SA TE REFACI RAPID!!!..btw,i-ati ales un nume foarte frumos
am pus si niste poze
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/ianuarie%202009/

Mergi la inceput