Copilasi de Iulie - August 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
BLUE ANGEL spune:
superb !!!
mama , ce dor mi-era ...imi ploua in gura cand ma uitam la tv ce zapada e la munte ..ma duc sa culc galushca ..si vin
BLUE ANGEL spune:
las' ca poate da o ninsoare si prin martie ..iar apoi se va satura ..mai ales cand va da nasul de crivatul din Cta ..iar la voi acolo va bate la fix ...
Off, Cori multa sanatate Evei ...
mie ptr LUca mi-a dat ptr examenul de 4 ani asa :analize sange cu toate alea , alea , sumar urina , ex coproparazitologic , ex ORL , ex oftalmo , exudat nas gat, echo abdominal i-am cerut eu si as mai fi vrut o analiza ptr imunitate ..dar era mai dificil ca nu se justifica ...
iar rezultatul vi l-am zis :anemie din lipsa de fe . am inceput de azi sa-i dau Fe +vit c si sa fac friptane din carne de vita ..
va multumesc ptr sfaturi
nu prea stiu cum sa gatesc lintea .. dar gasesc eu pana la urma ...
vreti sa va zic si investigatiile de 40 de ani ??
Olivia , noi avem abonament family la o clinica privata unde este si pediatra , si medicul de familie si tot ..platim un ab lunar iar cand mergem la analize , consultatii , echo , investigatii nu platim nimic ...medicii sunt tot din spitalele noastre ...numai ca se fac prgramari si este civilizat ... o sa gasesti si in Cta sistemul asta
tinem pumnii pt Sorin !!!
Roxi , eu mi-am propus sa stau 1 an ..dar ptr ca anul se implineste in iunie ..si ptr ca as vrea vara asta sa stau mai mult pe la mare cu baietii ...si sa va tin companie (tie si Oliviei ) ...o sa ma intorc in Sept sau oct , poate prind si un conced numa io cu sotu' , ptiu , Doamne ...
daca tot nu ma mai strange buzunarul ... si nu ma constrange nimnei sa ma intorc ..inca ... ca nu se stie cu criza asta ce-o mai fi ...
cam asta ar fi planul !!!!
chiar imi trebuia pauza asta ... ca apoi cand voi incepe serviciul... iar ma fac robotel !!!!
Felicia , multa sanatate picilor ... un shopping , un mall ceva ... un coafor , o cosmetica , un aerobic , fitness , la piscina cu copiii, jacuzzi ..face bine la pisic ...
las' ca-i bine sa fie frig ..ca afost cald si ati vazut cum au luat-o virusii razna ..
in seara asta m-am dat si eu cu sania ..am vrut sa iau si aparatul foto ..dar de nerabdare ..am uitat ..bine , eram si contracronometru ca am facut cu randul la bebeluc pe care nu l-am scos ...
ma duc sa beau un vin fiert ..ca am iesit din tura ..
pupici
kim222 spune:
Simo ce tare ai fost...hihi auzi la ea a iesit din tura!Data viitoare sa iei si aparatul foto!
edit ..controlul de 4 ani aici nu exista..deci eu vorbesc de controale de rutina si obligatorii...
BLUE ANGEL spune:
pai aici cred canu exista niciun control ...dupa constiinciozitatea fiecaruia
a , ba da ..exista alea anuale platite de stat ..ha, ha , ha
kim222 spune:
Nu se poate sa nu exista ..cred ca insa nu sint mediatizate..pacat, a preveni este mai usor..
Cu scuzele de rigoare..Simo sa-ti traiasca si tie Ionu'..de el am uitat!
BLUE ANGEL spune:
Buna Dimineata !!!!
sunt prima ?
hai sa avem o zi frumoasa !!!!
Olivia , multam
Mai noi avem o pediatra bunutza ..si eu nu am auzit-o niciodata sa zica ca se apropie controlul de jde ani ... eu ii cer aceste investigatii ...ca asa am fost obisnuita din familie ..cu control medical anual ..
roxanaz spune:
neata!
Simo hihi ce misto, la vara inseamna ca va fi super cool. si eu incerc sa ii pacalesc pe ai mei sa stau un an acasa... sau macar sa ma intorc din septembrie la 4 ore doar... sa vedem ce o fi.
Oliv, hai, ia-le, nu iti fie frica, zau. tot alea sunt
nehotarata a gasit ieri un patut care ii place (adica io, da? ) dupa ce ala pe care pusesem ochii bineinteles ca e out of stock...unul gri cu bej de la prenatal. sper sa fie ok, ca il iau azi (promiiit!!!)
sa avem o zi excelenta, pupici tuturor!!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
BlueAngel, chiar asa, n-ai pozat nimik ? Ntz, ntz ...
Kim, sar`na de link si explicatiuni, abia astept si io primavara sa o investighez pe don`soara
Noi am bifat oftalmo si orl anu` trecut parca, stomatologia din 3 in 3 luni ca merg io ... raman analizele de sange + urina + copro si reverificarea oftalmo. Sa nu uitam de testele alergice ca si pe astea le vom reefectua anu` asta cum a zis doctora din Cj.
BlueAngel, ce-ti veni cu ecografia abdominala, de rutina sau ???
Kim, noi mergem amandoua la pediatra
Liaaa ... pozele, atata am de zis
Rox, spor la shopping
Spor la treburi tuturor, o zi fumoasa.
La noi e friiiggg si zapada inghetata bocna.
Vi-am zis ca ne-am luat patine ?
Diseara avem o zi de nastere, maine dimineata cica ne lansam pe gheatza ... moama ce-mi veni ...
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)