Oltence-poftiti la povestit!(26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Bine ai venit alessia2005,ne bucuram sa te avem printre noi!Pupici tie si printeselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Multumesc mult de primire...si eu ma bucur ca v-am gasit..si pot fi alaturi de voi..!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

E tare frumos astazi afara...cred c-o sa mergem si noi in parc....caci..n-am mai fost demult! E soare, e frumos, inca de dimineata!

Mergi la inceput

Da,e super afara...chiar "miroase" a primavara.
Noi am fost sa cumparam flori si martisoare pt. d-ne si d-re,Mihai si-a ales martisoarele pt. colegele de gradi,are si o "coleguta" pe care o simpatizeaza in mod deosebit si careia ii va da un martisor-inimioara .
alessia2005 poate ne spui mai multe despre tine si printese,cand intra zozela te va trece in listuta noastra.In ce zona locuiesti?

Mergi la inceput

O primavara frumoasa,plina de bucurii si impliniri va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona72 spune:

Pt fetele din Craiova: am cautat on-line mersul trenurilor, Inter-city Bucuresti-Craiova (sau cum se numeste)dupa-amiaza, 15.45, apare ca nu circula saptamana viitoare (si nu numai). Tocmai mi-a povestit cineva ca e cea mai buna solutie si eu nu il gasesc . Ce stiti de el, am nevoie tur-retur saptamana viitoare. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Mona, IC Bucuresti-craiova nu circula, intr-adevar. Multe trenuri sunt anulate sau deviate dupa accidentul produs la Balota, se lucreaza pe portiunea aia. Pt amanaunte, poti suna la informatii, daca n-ai acces de acolo, pot suna eu.
Exista un rapid la 16.45, poate te ajuta ala.
IC Craiova-Bucuresti circula, deci la intoarcere e ok.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona72 spune:

multumesc bertha, rapidul de 16.45 e o varianta buna

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Va pupam si va dorim sa petreceti pe cinste, masa imbelusgata, liniste si numai sanatate!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput