Scrisoare catre generatia noastra...
Raspunsuri - Pagina 10
monabella spune:
Vai ce bine ca mai exista sanii cu cai la Vatra Dornei.
Ca tot vorbeati de reclame - asta e una actuala dar o pun aici cu paranteza - reclama pe care o vad in fiecarea seara la cafeaua Folgers. http://www.youtube.com/watch?v=teXC8QsfkxY
Nu stiu cine a avut ideea asta dar reclama mi se pare de toata jena.
alintaroma spune:
Offtopic, eu am scris la americance de reclama asta m-am mirat ce le-o venit ...
Asta cu carutele si saniile trase de cai sunt top of the line la Dorna ... cind eram in tara lucram la o multinationala si aveam in vizita ceva tehniciei din Italia, Franta si mincau masa de prinz la o pensiune aproape de fabrica care e sus in munti la tara si vroiau transportati doar cu sania cu caii cu zurgalai . Asta dupa ce i-am dus odata ca nu urca nici o masina din cauza zapezii. Dupa o palinca oricum ajungeau la fabrica cintind de se minuna nenea ala cu calul. Iar noi disperati sa putem incadra undeva cheltuielile in buget ca ne taxa nenea ala nu gluma ... de aflau sefii de la Viena pe ce cheltuiam banii se luau de cap cred'ca . Eh, amintiri [omulet visator]
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali A mai fost tratat subiectul si s-a scris mult si atunci...daca il gaseste cineva, sa-l puna aici ca tare frumos s-a scris si atunci. |
S-a mai scris aici
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mychydutza spune:
alintaroma, eu tot la Sc.Gen. Nr.1 pe Republicii am invatat!!!!!!te pomensti ca om fi fost colege......
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Eu sunt mai....marisoara (si de volum, da' acu' zic de varsta).... Eu am prins un pic si vremurile mai bune....Venea tata sa ma ia de la scoala si ma ducea, pe mine si pe prietena mea la "Nestor" (hai ca v-am dat gata, p-asta n-o stiati) si mancam Coupe Jaques. Nu in fiecare zi, asa, din cand in cand. De la liceu mergeam la Athenee Palace (tot la cofetarie, ce v-a trecut prin cap?). Ne postam in spatele unora care mancau si asteptam sa termine, ca nu erau mese libere....Da' tot asa faceam si la mare, la masa la cantina, daca eram seria a doua. [red]Mama prefera sa fim seria a doua, daca erai in prima serie stateau aia din seria a doua in spatele tau...[red] |
Mama prefera sa fim in seria intai, mereu suspecta ca seria a doua mananca resturile primei serii.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze