Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
Raspunsuri - Pagina 8
light spune:
Lumina sfanta a lui Hristos, sa straluceasca in toata fiinta Emmei si nimic negativ sa nu poata patrunda.!!! Ocroteste-o Doamne si da-i putere, sanatate perfecta, iubire, fericire!
my deviantArt Gallery
szivarvany spune:
Doamne, adu-i Emmei multa, multa sanatate !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
aidaciolac spune:
Dupa 2 saptamani s-a ridicat singura din pat sa mearga sa isi ia o jucarie si asta in timp ce ma rugam in timp ce noi ne rugam si asta nu a mai facut-o singura de mult pentru ca a cazut de 2x si nu a mai indraznit
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
LoraG76 spune:
Doamne, ajut-o pe micuta Emma sa nu mai cada niciodata, sa nu mai simta durere, sa zambeasca!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ariel_7000 spune:
Doamne ajuta pe Emma si da-le putere sa lupte, ei si familiei ei! Doamne ajuta!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
Anina_n spune:
Sa fie asta un semn de la Bunul nostru Dumnezeu ? Doamne ajuta !
Multumim, DD !
Aida si Emma, va imbratisez strans si va pup cu tot dragul !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
Doris-Alina spune:
Acesta e primul miracol, si stiu ce spun...pentru ca ieri am vazut-o pe iubita mica, in ce stare era...
Incredibil...incredibil...
D-zeu exista si ne aude, pe noi toti, si ne vede lacrimile siroaie...
Iti multumim Doamne si ne punem nadejdea doar in tine!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katty spune:
Aida, mi-au dat lacrimile cand am citit ca Emma s-a ridicat in timp ce noi ne rugam!!!
M-am rugat cu toata puterea ptr. voi!
Minunea s-a produs! Doamne ajuta!
O pup din tot sufletul pe Emma!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13