Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vom fi si noi cu gandul si rugaciunile aproape de voi

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post



Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:



diana

Doamne ajuta !

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si noi suntem langa voi, ne rugam impreuna cu fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:


Maine, la ora 13.



24 decembrie, orele 13 - pentru pretioasa Emma



de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

O frumoasa poveste pentru Emma si Aida.



"Într-una din serile trecute am avut un vis minunat. Am visat ca tocmai terminasem treburile gospodăresti si mă pregăteam de culcare, când am auzit un zgomot la usa de la intrare. Am deschis si, spre surprinderea mea, in prag era un inger ce avea un sac plin. Si-a dus degetul la buze, făcându-mi semn să nu tip. - Ce faci aici..., am început eu să-l intreb, însă cuvintele mi-au amutit pe buze când am văzut lacrimile din ochii lui. Nici urmă de bucurie nestăvilită în ochii lui, ci doar o tristete blândă si caldă. Si cu glas soptit a început să-mi spună: - Am venit sa te invat străvechea semnificatie a Crăciunului - acea semnificatie profundă, dată uitării în zilele noastre...
- Am venit sa te invat că Steaua a fost semnul ceresc al unei promisiuni făcute cu veacuri în urmă. Dumnezeu promisese un Mântuitor, un Salvator pentru lumea căzută, si unul dintre semnele împlinirii acelei promisiuni era măreata Stea de la Răsărit. Steaua din vârful bradului sau din fereastră ne reaminteste acum de dragostea lui Dumnezeu pentru omenire si de împlinirea acelei promisiuni făcute de Dumnezeu. Nenumăratele stelute ce sclipesc în noapte - una pentru fiecare - vorbesc acum despre speranta arzătoare a întregii omeniri. Si ingerul a asezat cu grijă steluta pe semineu, scotând apoi dintr-un sac o beteală de un rosu strălucitor.
- Am venit sa te invat că rosul este prima culoare a Crăciunului. Crestinii care au folosit-o pentru prima dată au ales-o ca să le amintească de sângele Mântuitorului, sânge care s-a vărsat pentru toti oamenii la Calvar, atunci când Cristos Si-a dat viata pentru noi, astfel ca fiecare să putem avea parte de darul oferit nouă de Dumnezeu - viata eternă. Rosul este o culoare plină, intensă, vie. Este cea mai măreată dintre toate culorile. Ea simbolizează darul lui Dumnezeu pentru noi.
Apoi ingerul m-a privit cu ochi blânzi si a continuat: - Am venit sa te invat (Si între timp a scos din fundul sacului un brădulet pe care l-a asezat cu grijă în fata semineului, aninând în el beteala rosie. Verdele plin al bradului contrasta atât de frumos cu beteala rosie. Cu sigurantă că aceasta era a doua culoare a Crăciunului!) ...Culoarea verde a bradului rămâne aceeasi de-a lungul anului. Ea simbolizează speranta vesnică a omenirii. Verdele este culoarea tineretii, a sperantei neînvinse, culoarea promitătoare de belsug a naturii. Toate acele bradului arată spre cer, simbolizând gândurile omului care se întorc mereu înspre înalturi - si de unde altundeva îi poate veni ajutorul? Bătrânul brad verde, el a fost mereu prietenul omului. L-a adăpostit sub crengile lui plecate, l-a încălzit, i-a oferit frumusete, i-a mobilat locuinta.
Brusc am auzit un clinchet cristalin. Venea parcă din depărtări de veacuri. Am venit sa te invat că la fel cum oitele rătăcite sunt găsite după sunetul clopotelului ce-l poartă la gât, tot asa sunetul clopotelului ar trebui să-i amintească omului că trebuie să se întoarcă în turma din care s-a rătăcit. Clopotelul înseamnă călăuzire si regăsire, el înseamnă întoarcere si ne aminteste că fiecare în parte are o valoare neasemuită în ochii Domnului.
Si în timp ce clinchetul clopotelului s-a stins în noapte, ingerul a scos la iveală o lumânare. A înfipt-o în sfesnicul de pe semineu si a aprins-o. Întunericul încăperii s-a retras parcă speriat de razele pâlpâinde ce se revărsau feeric de la mica luminită, zugrăvind imagini de basm pe peretii încăperii. - Sa nu uiti, a soptit ingerul, că lumânarea arată recunostinta omului pentru Steaua din vechime. Luminita ei firavă este ca o oglindire a sclipirii stelelor în noapte. La început, în bradul împodobit cu beteală, au fost prinse lumânărele, înlocuite acum de beculetele multicolore. Fiecare om trebuie să fie o luminită ce vorbeste despre darul lui Dumnezeu, despre neasemuita Lui lucrare întru salvarea omenirii.
Apoi ingerul a scos din sac un dar. Mi-a arătat panglica ce înfrumuseta darul si mi-a spus: - Darul este împachetat frumos,La fel cum panglica leagă darul, tot asa trebuie să fie legati oamenii între ei prin bunăvointă. Bunăvointă între oameni, acesta este mesajul panglicii.
Asteptam să văd ce mai are ingerul in sac. Dar el s-a intins spre crengile bradului si a desprins de acolo o acadea în formă de bastonas. Mi-a întins-o cu grijă spunandu-mi : bastonasul-acadea reprezintă toiagul de care se foloseste păstorul pentru a-si aduce înapoi în staul oile rătăcite. Bastonasul-acadea reprezintă mâna întinsă spre fratii nostri de Crăciun - mâna ce le vine în ajutor. Bastonasul-acadea simbolizează faptul că fiecare în parte este păzitorul fratelui său.
Apoi ingerul a făcut o pauză. Mi-am dat seama ca venise vremea sa plece , dar parca sclipirea din ochi imi spunea ca mai are sa-mi arate ceva . Nici nu stiu când a băgat mâna în sac, doar am văzut că-mi întinde o cununită de brad. Văzându-mi ezitarea, a agătat-o el la usa de la intrare si mi-a spus: - Te rog, nu uita că această cununită simbolizează caracterul etern al dragostei - dragostea nu încetează niciodată, nu se sfârseste, nu conteneste. Este un nesfârsit cerc al dragostei, al cărei început adesea nu-l stim si al cărei sfârsit degeaba îl căutăm....si a plecat.
In urma lumânarea continua să îmbrace camera într-o lumină blândă si feerică, iar gândurile mele au poposit îndelung la tot ingerul ma invatase in Ajun de Crăciun: să dăruiesti si să ajuti, să iubesti si să slujesti - despre asta vorbeste Crăciunul, si mai târziu Calvarul. Ce altceva mai măret să faci în viată? "



Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)


Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ma voi ruga alaturi de voi pentru Emma cea scumpa.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Si eu voi fi alatrui de voi, maine la ora 13!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

ne vom ruga si noi pentru Emma

Sunt IUBIRE si PUTERE pentru PRETIOASA Emma, in 24 decembrie, ora 13

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

...deci oriunde ne-am afla...maine la ora 13...sa ne rugam cu toata fiintza pentru Emma...astfel ca acelasi gand...sa mearga in aceeasi directie...in acelasi timp...


..poate ar fi indicat sa punem ceasul de la telefon sa sune...ca nu cumva sa uitam...


mihi

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

pentru Emma

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput