Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
jojo_miha spune:
Adriana eu am lipsa de CA,MG,Fe ca urmare iau CaMGD3 (Fe inca nu ca am probleme cu hemoroizii) si al Teodora am luat,sncer nu stiu cate luni aveam insa cert e ca mai putin de 7 ca eu la 8 luni si un pic am facut cezariana.Initial luam elevit,insa doctora mi-a zis lipsa mea de vitamnie e mult prea mare ca sa acopere elevitul.
Referitor la dublu test,parerile doctorilor sunt impartite,mie mi-a zis sa fac triplu test si mi-a zis ca e mai bun ca dublu test,asa ca.......
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
bibuga spune:
rallu-n-am renuntat nici eu la maioneza,dar sint nevoita sa renunt la
...ceapa...era pe ordinea de zi,dar se pare ca bb il considera
toxina,ieri seara mi-a fost ff rau [voma] iar noaptea am avut niste contractii
de toata minunea,ca m-au bagat in sperieti.nu mai aveam nospa...
asa ca zboara painea cu unsoare si ceapa verde,dar va ramine unsoarea cu rosii.(eu care de ani de zile n-am pus unsoare sub nas..)
moniland--slava domnului ca ai scapat cu bine,prin ce emotii ai trecut!
ma bucur ca bb-ii sint bine!
bine ati venit geta si jojo,bb-i sanatosi si sarcina usoara!
micaalsa--felicitari!aproape 30 de ani am trait in bloc is mutarea la casa mi-a dat aripi.e minunat sa-ti poti lasa in gradina copilul la ora 9jum.vara pt o baie de soare si alte si alte lucruri nepretuite....nu spun e si mult mai mult de lucru ,nu mai avem timp liber,dar merita orice efort.
rallu-ce pofta mi-a facut cu piscina!daca totul e ok,din luna IV am sa
ma duc si eu la inot...
iulie.aug09 spune:
geta si jojo miha sunteti pe listuta si sa stati acolo pana in august. Nu am data nasterii, a voastra,daca vreti sa o dati pentru completare.
monica2008 spune:
bun venit jojo si geta sarcina usoara si bb sanatosi
.moniland slava domnului ca bb sunt bine
.eu nu mai am rabdare pana maine la eco sper sa vin cu vestii bune si sa vad puiutu meu cum da din manute si din piciorute si de ce nu poate ne spune si daca e baietel sau fetita
va pupic pe toate si ne auzim maine
12+
Moniland spune:
jojo, bibuga, au fost groaznice momentele acelea. Nu ma puteam opri din plans si ma rugam neincetat ca bebelusii sa fie bine.
monica,
iti inteleg nerabdarea si poate reusesti sa afli si sexul.
sandy_2008 spune:
Banu2268 si Matcha poate ne spune-ti cum se numesc doctorii cu care ati avut de-a face ca sa stim sa ii ocolim.
Sarbatori Fericite!
anne-marry spune:
fetelor..........am 4 zile de dormite, mancat si culcat la loc..si apoi oar mancat. doamneeeeeeee stiti cum ...si cat...... ma simt?????? simt nevoia ACUTA sa mananca mancaruri usoare. parca as fi fost indopata cu forta cu maionez si carneturi .... brrrrrrrr ... mai voribm maine de la servici. abea m-am trezit si vreau sa fac un dus, sa ma pregatesc pt maine la servici ....etc
va pupicim si ne vedem maine...
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
13
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
MIRCLAU spune:
pe noi nu vreti sa ne treceti in listuta????

MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 5+
lakrima378 spune:
MOTANA sa stii ca eu sunt de acrod cu tine
si vis a vis de lista interzisa si cu dublu test,de care am auzit numai lucruri rele..ca mai mult te sperie..daca e sa fie ceva(doamne fereste)se vede la echo
tu mananca ce poftesti,bine sa nu exageram acum..si sa dea d-zeu sa avem bebe sanatosi![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Motana Rallu, ceai verde? Pai io eram la "cura" de ceai verde inainte de sarcina da' l-am lasat , ca stii asa "se zice". Ceai verde normal sau de ala fara cofeina? Stii ca mie imi place ce ai invatat tu la scoala, si nu ma stresez sa tin musai lista aia (care, by the way, mi se pare exagerata). Am mancat si inghetata si maioneza.. hmm. Ca sa nu mai zic ca aici mereu iesim sa mancam fructe de mare si imi amintesc ca o prietena era insarcinata (asta acum vreun an) si ca nu manca doar scoici, in rest orice, bine nu peste crud dar alte fructe de mare da.Cu ecografiile, mmm si eu cred ca totusi nu sunt super ok, de ce in alte tari nu se fac lunar? Nu cred ca sunt super nocive dar nici super inofensive. E alegerea fiecaruia, na, ca si cu dublu triplu quadruplu test sau ce o mai aparea. Dar nu sunt de acord ca daca au aparut sunt neaparat benefice pt noi, e pura publicitate si marketing, ce, tot ce e e piata e o nevoie? Ne face sa credem ca avem nevoie, e una indusa dar nu reala. Eu is asa mai mereu cu ochii larg deschisi, oricum nu m-am decis daca voi face triplul test sau nu, ca dublu nu. Important e sa avem copilasii sanatosi! 11+ |
10+Here is my baby....
geta_sava spune:
Multumim de urari si multumim ca ne-ati trecut pe listuta. Data nasterii mele 16 aprilie 1977.
Sanatate muulta la mamici si la burtici.