***Sonia - cel mai vesel copil din lume*** (7)
Raspunsuri - Pagina 4
kay spune:
anca, acum ar fi trebuit sa vina cu info, la si jumate, dar vad ca nu vine tanti... nu e singurul copil care e in operatie, sunt multi alti parinti aici cu mine... ma duc sa intreb si zic. la 10.30 ora mea ar tb sa inceapa cu adevarat operatia... adica o ora jumate doar au taiat sternul care era supradimensionat... rabdare si croissante cu ciocolata
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
stuart spune:
Oana, ma gandesc la voi incepand cu 11 am ora mea si ma rog ca DD si MD s-o aiba sub paza lor pe Shosho si de data aceasta si pana la adanci batraneti!!!
Nici nu vreau sa stiu ce este in sufletul tau sa astepti atata dar fii sigura ca totul va decurge bine! Va si asteptam vesti in continuare care cu siguranta vor fi bune!
Sa ne rugam pt. Sonia
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
kay spune:
au trecut-o pe circulatie artificiala la 11.05... acum incepe operatia in sine...
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
bulinuta27 spune:
Doamne Ajuta!
Lupta pui mic
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
doina_cel spune:
Oana, suntem si noi acolo cu voi! Iti mancam croissantele si facem ture in asteptarea vestilor despre Shosho.
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag
Reda zambetul copiilor !
Morgano spune:
Mult succes, Kay si Sonia! Asteptam vestile bune!
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
ancadragoman spune:
Doamne Oana ce puternica esti si ma rog in continuare pentru voi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
kay spune:
nimic nou...
e langa mine o familie de asiatici... si ii viziteaza un preot ceva... atipisem... si au inceput sa cante ceva... in limba lor. va jur ca a fost incerdibil... toata sala era muta... ceva superb. si acum spun rugaciuni...
atat vroiam sa va spun
S
chris27 spune:
Sunt in continuare cu voi...Doamne-ajuta!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra